שמועות? עלי? מה פתאום!

שמועות? עלי? מה פתאום!

זוכרים את אותה שמועה זדונית שהופצה עלי שאני לא באמת 1.58 ושאני לא זקוקה לפלטפורמות?
ובכן, היא אומתה, אנשיי היקרים.
החלטתי רשמית להפטר מהפלטפורמות (מרבית הזמן), ואני לא 1.58, אלא 1.57 וחצי, יחי ההבדל הקטן, אבל זה בגלל שאני לא זקופה.
בכל מקרה, אני נורא גאה בעצמי, כי אני לא מרגישה מצומקת מדי.
חוצמזה, יחי הקטנים!!
רק דבר שרציתי לציין,

:)

think floyd
מיכל

בלה בלה

New member
לג`ירף יש צאוור ארוך

אף פעם לא הבנתי את האנשים (לרוב בנות) שהולכים עם פלטפורמות גבוהות (ידידה שלי אומרת שאני ממרומי גובהי (אפשר לחשוב ש 1.70 זה כזה גבוה) בחיים לא יבין) וסובלות מתסביכי גובה (לכל אחד יש פגמים, וצריך ללמוד לחיות איתם).

ובאמת שאין לי שום דבר נגד עקבים (אפילו יש לי כמה זוגות) אבל ללכת עם נעליים כאלו (בעיקר הפלטפורמות הגבוהות) כל יום זה ממש התעללות עצמית, זה כ``כ לא נוח! (וגם מאוד לא בריא)- והכל רק בשביל להיות יותר גבוה בכמה ס``מ?

אז חזק ואמץ! מיכל (וגם לכל הבנות האחרות שמעדיפות לוותר על השטויות האלו)

בלה בלה :)

Gabriela

New member
לא היא לא

זה גובהה ממוצע...כמדומני..או שמא אני נמוכה לגילי....

הפסקתי לצמוח בכיתה ח`...

אני מאלה שכבר התחילו להתפתח בביצפר יסודי.
אבל לא טרחתי לשים חזייה עד כיתה ח` בערך... לא נראה לי נחוץ.
גם נורא התביישתי במי שאני, במחזור וכאלה.
אבל עכשיו הכל עבר.
אני 1.58, אני מקבלת מחזור, אני אישה, אני גאה.

או משהו.

kirk hammet

New member
ומה איתי?

מתי אני יפסיק לצמוח ???? מתי !?!??!!?
אני 1.85 וכיתה ט` , זה לא קצת יותר מדי גבוה ?!?!? ארורים הרופאים האלה !!!! אם אני מפסיק לצמוח עכשיו - אני תובע אותם , על שנים של סבל בלהיות גבוה ואז הפסקה פתאומית..... שלפחות יצא מזה משהו
אולי אני יהיה כדורסלן אם אני ימשיך לצמוח ?
אולי ?
טוב
די לחלום בהקיץ.....
אני 1.85 , אני לא מקבל (לא רק מחזור כמובן) אני גבר (לפחות ככה נראה לפי איברים רבים בגופי) ואני מאוד מאוד גאה במה שאני....
רק שאנשים אחרים לא מבינים כמה אני נפלא
וצנוע כמובן
או משהו

זה גועל נפש.

אני הייתי נמוך כל החיים שלי, ולא צמחתי בכלל.
התחלתי לפחד שאני אשאר נמוך כל חיי.
הכל התחיל לפני שנתיים .. כשהייתי בכיתה יוד .. החיים היו כל כך יפים..

רק בשנתיים האחרונות התחלתי לגבוה בטירוף .. עכשיו אני 1.83. אני לא רוצה לעבור את ה185 ...185 זה הגובה שאני שואף אליו ...

יש במשפחה שלי גמלים מ2 הצדדים

יש לי גם בן דוד שהתחתן עם אחת שהיא כמעט חצי מהגובה שלו.

rastotman

New member
גם לי יש!

יש לי דוד שהיתחתן עם מישהי שגבוה ממנו בראש וצוואר. ודוד [בלי קשר דם], ממש ממש ענק, ואמרו לי שהבן שלו [בן דוד שלי מין הסתם], כבר יותר גבוה ממנו והערכה היא של 2 מטר [בגילו הצעיר, כמה? 17 אולי, חרדים, לפי מה אני אמורה לדעת בן כמה הוא? אין להם ימי הולדת, אף אחד לא שואל באיזה כיתה הם כי זה לא בדיוק אותו דבר, ואין להם צבא] ומעל לזה כובע חרדי גבוה מהממוצע- אני מפוחדת.

Levinzone

New member
הממממ

אני בי``א, ואני גם בגובה כזה...
לפי דעתי הלא משוחדת בכלל, בנות גבוהות זה לא יפה:) אבל מה אכפת לי בכלל? לא אכפת לי..

אויש! יש לי חום......

הדרומית

New member
כבוד לנמוכים!!!

1.56 גם מתקבל על הדעת!!! (אוי לכם אם תגידו שלא.. :) )
מיכל, באמת יש לנו חוץ מהשם עוד משהו במשותף... גם אותך כולם מחבקים כי את נמוכה?!? זה קורה לי הרבה.
הגעתי למסקנה שאנשים אוהבים לחבק אנשים נמוכים...

*may*

New member
מחובקים שכמוכם...

באמת אנשים נורא אוהבים לחבק נמוכים... זה כיף.. :) חברה שלי היא משהו כמוך, מיכל וכולם תמיד מחבקים אותה כי היא קטנטנה כזאת וזה כיף לחבק אנשים קטנים... הם... קטנים כאלה.. :) מעיין. שלא מצליחה להוכיח את הטענה אבל לא משנה.

Hell is beige

New member
הנה דעתי

ואספר שוב שפעם התחלתי בדיסקוטק עם מישהי מטר שישים וגיליתי ש20 מתוך זה זה פלטפורמות (איך אפשר לרקוד עם זה, אלוהים).

אני בכיתה ט 1.74 (טוב, 1.73 וחצי) ואני שמח
ואמרו לי שאני אגיע למטר תשעים (בדיקת סחוס בלה בלה בלה) ואני מקווה להגיע ל1.85, מספיק לי...

ותהרגו אותי אבל לדעתי בנות נמוכות (155-165) זה נורא מושך... כאילו, זה לא העיקר (כשמדברים על מראה) אבל בהחלט תוספת נאה לדעתי...
אבל הי, זה רק אני

Thom Yorke

New member
כל אחד והוידוי שלו....

אז אצלי, אני בת 16 ואני 1.72... משהו די תקוע באמצע, כי זה לא גבוה כמו 1.75 אבל לא נמוך כמו 1.65..

וכן, למען האמת, הסיכוי שלי להמשיך לגבוה הוא קלוש....
וחוצמזה, כמעט תמיד, כנראה יד הגורל, שיוצא לי לצאת עם מישהו שפשוט אי אפשר ללכת לידו עם עקבים כי אני אהיה גבוהה ממנו....

אז.. כל אחד והבעיות שלו :)

erlich

New member
מצד שני....

אני לא גבוה בכלל... מה שדי מבאס אותי. אני תמיד חושב שאם היו לי עוד איזה שלושה ארבעה סנטימטרים הכל (חחחחח... כן בטח) היה מסתדר לי... למרות שדווקא עכשיו הכל הולך לי טוב... (כמעט.. בלי לפתוח פה...) אני 1.73 מטר. זה די נמוך בשביל בן. ונוסיף לזה את העובדה שיש לי כתפיים די רחבות אז אני בכלל נראה קצת מוזר :) אבל יש בנות שאמרו לי שאני דווקא נראה די טוב ושאני לא צריך לדאוג בגלל הגובה. אז אני לא דואג. למרות שיש איזה 99.9% שאני לא גובה יותר בחיים... טוב נו... אז אני לא אוכל לנצח אותכם בכדורסל :) פעם הייתי טוב :). באמת הייתי מסתפק ב 1.78 או מקסימום 1.83 לא רוצה יותר. זה היה טוב. למה לא הלך לי? אין לי מושג. אולי בגלל אבא (1.70). ותאמת הגובה שלי לפעמים די מבאס אותי כי אני לא יכול לצאת עם בנות שיותר גבוהות (זה פשוט קריקטורה לא מצחיקה) או בנות בערך באותו גובה שלי (כי אם הן ילכו עם עקבים, אפילו נמוכים, אז הן יהיו יותר גבוהות ממני) אז אני החלטתי שמעל ל 1.70 אני לא יוצא. ככה זה. ויש לי עוד משפט שחשבתי עליו (בעצמי!!!!) לפני איזה יום. life is a bitch, until you fuck one :))))). תודה, ארז. נ.ב. הרשימה המלאה: life is a bitch, and then you die. life is a bitch, and then you merry one. life is a bitch until you fuck one.

אני גם קיבלתי גנים דפוקים...

בהסטורית הנשים, כולן קיבלו מחזור בגיל 12... וכמו כן גם אני. אמא יצאה 1.62, ואבא 1.68, מה שקצת מסביר על הגמדות שלי. אבל מה שמוזר זה שסבתא שלי יצאה 1.70 וסבא שלי 1.90, מצד אמא שלי, והיא יצאה גמדה כזאתי. טוב נו איזו אבולוציה הנינים שלי יהיו 1.30 בקושי...

למעלה