שמועות מדברות...

AGENT SHESH

New member
שמועות מדברות...

שטפירו חתם במכבי או יעשה זאת ממש בקרוב, ובלות'נתל נראה רציני בדרך להפועל אלא אם יחתום בNBA, אבל מאז שעלו השמועות לגביו בדרך להפועל נשמעו שוב קולות על חזרה אפשרית של היהודי אמריקאי המוכשר למכבי. תיוס אדני (Tyus Edney באנגלית, שנים חיפשתי את השם, חשבתי שיועיל לציין
) חתם באולימפיאקוס לפי השמועות, כך שהפועל תצטרך לחפש כנראה במקום אחר. שאראס ככל הנראה לא יחתום בקליבלנד, וככל הנראה הוא בדרך חזרה לאירופה, לא מן הנמנע להפועל. ולסיום - כתבה של רון קופמן על מה הפועל צריכה לעשות בעונה הקרובה כדי להצליח, ומהי הצלחה מבחינתה בעונה הקרובה: http://www.sport5.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=21690&CategoryID=56

z dead

New member
טפירו ...

יכול לחתום במכבי מצידי...העיקר שחג'ג' יחתום בי-ם :) בלות'טנאל והחמוס לא יגיעו להפועל...וכולם יודעים למה. תשכחו מכל המלפפונים! הכי חשוב להאריך את החוזה של בסרגליק!

שiש

New member
לא מן הנמנע להפועל?!

אין מצב. לא רוצים. תודה ושלום. [אולי יום אחד אצליח להבין למה כולם כל כך מתלהבים מהחמוס הזה??]

AmiTutiT14

New member
כי למרות שהוא חמוס הוא שחקן גדול.

הוא משחק עם חוכמה, הוא קולע, מוסר הרבה אסיסטים (ויפים) והוא כמעט ברמה של NBA ונדיר למצוא שחקן פנוי ברמה שלו באירופה. חוץ מזה, הוא היה במכבי שנתיים, ואם אצלנו הוא יהיה יותר? נהפוך אותו לאחלה אדום (יהיה לו יפה אדום, יש לו עור לבן
) אבל אין מצב שהוא בירושלים.

eari

New member
אל תנסי לצאת חוצץ!

חמוס או לא, אחד השחקנים הגדולים שנחתו פה אי פעם, נכון קצת מבאס (אותך) שהוא נחת בצהבהב, ולא באדום, אבל... חבל על כל וויכוח לא סתם קבוצות אן בי אי (!) רודפות אחריו, אני בטוח שאם הוא היה אדום מהתחלה, היית מאד מאד מאד מאד אוהבת אותו, אבל מה נעשה והגורל לא רצה? צריכים ליהיות אמיתיים ופשוט להודות, שרונאס יאסיקביציוס שחקן ענק!

שiש

New member
מה הקשר?

שמעת אותי אומרת שהוא לא שחקן טוב? שמעת אותי אומרת שאת כל השחקנים שנחתו בהפועל אני אוהבת? (מצטערת ממי, צביעות זה לא ממש הצד החזק שלנו, אולי יום אחד תצליחו להבין את זה) שישחק הכי טוב בעולם, זה עדיין לא גורם לי לאהוב אותו, ולא כי הוא צהוב. גם אנתוני פארקר וטל בורשטיין צהובים, ואותם אני דווקא מאד מאד אוהבת. אז לא, לא אוהבת את שאראס. שוט מי.

טרבלסי

New member
בואו נחשוב רגע אחד בהיגיון

מהההההההה ישששש לשחקן כמו דיויד בלותנתאל לחפשש בקבוצהההה כמו הפועל י-ם !?!?!?!?!?!!? להפסיד איתה בגמר למכבי?....לאא..... להיתקדם בקריירה?....לאאא...... להגיע משם לאן בי איי?.. לא..... אווווווווו קינג סולומוןןןןןן סולומוןן סולומון סולומווווווןן

z dead

New member
פפחחח

מה יש לבחורות בנות 18 לשכב עם פיני גרשון? אבל זה קורה... אז יש מצב שגם בלות'נטאל יקרה :) חוץ מזה יש לו מה לחפש בי-ם..קוראים לזה דולרים,זה מה שמכביסטים מסריחים הכי אוהבים,יותר מאשר את החיים עצמם.

תגובה

יש שמועות שהיום חורף יש שמועות שמחר אני מתחתן. איפה המזל טוב? יש שמועות שהיום יש לך יום הולדת משה... שיהיה לך עכשיו מזל טוב יש שמועות שמחר ירד שלג כבד באפריקה יש שמועות שהסינגל החדש של קלי אוסבורן לא מחר תקליט יש שמועות ש tyus edney שינה את השם ל tius ednoooooo יש שמועות שמבטלים את החופש הגדול יש שמועות שבסוף לא יהיה התנתקות שמועות!!! אז מה????. תירגעו! !~!

eli44

New member
שאראס בהפועל??

החלקת על הראש, כמדומני. אפילו כבדיחה זה עלוב. וטפירו לא יהיה במכבי.

למעלה