שמועות טריידים

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שאתה נותן לביינום יותר מידי קרדיט

הוא אחלה שחקן ובזה אין ספק. אבל הוא לא פרנצ'ייז פלייר ולא יהיה כזה גם בקבוצה בלי קובי. הוא לעולם לא יהיו יותר מאל ג'ף למשל שזה כמובן מעולה אבל בטח לא משהו שאפשר לבנות על הגב שלו קבוצה.

Puskas

New member
אבל צריך גם נגרים

תבנה חמישיית אולסטאר ומה עשית בזה? ראינו את הלייקרס אז עם קובי ושאר ושורה של נגרים (הורי,פוקס,פישר וכו') מסביב שלטו בליגה כמו סוסים..ברגע שהוספת להם את מלון ופייטון והפכת אותם לקבוצת אולסטארים הם קיבלו בראש.. הספרס שלטו עם 2 כוכבי על בחמישייה (דאנקן ופארקר)+שחקן שישי מעולה (מנו) ומסביב כל מיני אוברטו,מיהנמי,בואן ושאר הירקות..והם היו תותחים..השנה הגיע ג'פרסון ובינתיים זה לא זה..יותר מדי כוכבים אולי.. אתה רוצה חמישיית כוכבים? תבנה אותה..קח שחקנים צעירים לא מוכרים ותעשה אותם כוכבים (כמו שהסלטיקס עושים עם פרקינס ורונדו אבל התחלה היו שלישיית כוכבים ושני משלימים אלמוניים) תהפוך את ביינום לסוג של פרקינס והנה עשית את שלך..אבל גם בוש,גם קובי,גם פאו וגם ארטסט? בשביל מה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
עם זה אני מסכים בהחלט

תמיד חייבים איזה נגר או שניים ובמיוחד כאלה שגם יודעים להרביץ ולקחת ריבאונדים. בוש לא יהפוך לנגר ופאו בטוח שלא אבל מצד שני גם ביינום הוא מעבר לנגר הממוצע ואני בספק די גדול אם הוא רוצה להיות כזה (פרקינס? הצחקת אותו) לגבי חמישיית כוכבים...מה אני אגיד לך? אם הם מצליחים לעשות את זה, למה לא? יבנו חמישיה של כוכבים, ישימו על הספסל איזה כמה עבי בשר שיתנו מכות וגארד מחליף שיכול לשחק בשתי עמדות הגארד והם מסודרים.

Puskas

New member
הכל נחמד בתאוריה

אבל יש רק כדור אחד במגרש..וקובי,בוש והאריס אם יגיע לא יכולים לגעת בו יחד אז מישהו ישאר קפוא בהתקפה..לא מתאים בשביל שחקנים שאוהבים לגעת בכדור כל התקפה כמה שניות.. מעבר לזה שדובר פה על הרכות בצבע..האם בוש יפתור את זה או יחמיר את זה? אני חושב שיחמיר אז מה הטעם? פאו הוא ספק נ"ק מצוין ויש את קובי..תוסיף רכז כמו האריס ויש לך מספיק ידיות התקפיות..למה גם בוש? הרי ברור שלא יהיה מצב שבוש יקלע 25 נ"ק ויוריד 13 רב',קובי יתן באותו משחק 25 נ"ק,פאו יתן 15 נ"ק+10 רב' וארטסט יתן את ה-15 שלו..זה לא יקרה.. כי אז הלייקרס על משחק יקלעו 130 וזה לא יהיה.. מי יתפשר על הנקודות שלו? לא קובי זה בטוח וספק אם בוש..כנראה פאו ורון רון..אבל פאו לא מכונה הגנתית מושלמת ואם לקחת לא גם את הזריקות והנ"ק מקדימה אז מה התועלת שלו? אז עדיף ביינום חצי נגר אבל מאוד גדול פיזית ואיזה רכז זריז וחכם שיוריד דקות מפישר..זה הכל..קובי,פאו וארטסט זה ארסנל התקפי מרשים מספיק..

קובי יהיה צריך לרדת בנקודות שלו

אם קובי מסוגל לעשות את הסוויץ' וכמו פירס/גארנט/אלן להפוך לקלע של 20 נקודות למשחק, זה רק ייתרום ללייקרס. (בהנחה שכל הכלים ההתקפיים שאתה מדבר עליהם יגיעו)...

Puskas

New member
אבל קובי

זה לא פירס,אלן וגארנט.. קובי הוא מכונה התקפית שנחשב לאחד הגדולים ששיחקו את המשחק..זה לא כוכב רגיל..זה ה-כוכב..כמעט יחיד מסוגו..הוא לא ירד בנ"ק..זה הקבוצה שלו והוא אחד הגדולים בהיסטוריה.. אתה יכול לבקש מבוש,האריס,פאו או ארטסט לרדת בנ"ק אבל לא מקובי..

עידו17

New member
השאלה היא לא קובי אלא פיל ג'קסון

אף אחד לא צריך "יבקש" מקובי לרדת בנקודות. הוא הגיע בשעה טובה לשלב של הקריירה שמה שחשוב לו זה עוד אליפות, ממש לו עוד כמה נקודות בממוצע. הזריקה האחרונה תגיע אליו, מעבר לזה מה זה משנה אם הוא קולע 30 או 22 למשחק?

Puskas

New member
אבל השלב הזה

נמצא 4 שנים ממנו בערך..לא ניראה לי שבוש יחכה עד אז ככינור מאוד מאוד שני ולא ניראה לי שגאסול יסתפק ב-6 זריקות למשחק בקושי..

Ofer 83

New member
הנטס לא יתנו את האריס בשביל חוזים נגמרים

קודם כל בהנחה שהם באמת יסיימו עם המאזן הכי גרוע (מה שכבר די וודאי בשלב הזה) עדיין יש להם רק 25% לזכות בג'ון וול, ככה שלוותר כבר עכשיו על האריס יהיה פזיז מדי. חוץ מזה גם אם ישחררו אותו זה לא יהיה סאלרי דאמפ, הם ידרשו כישרון צעיר בתמורה. השמועה על אמארה מעניינת ואני חושב שגולדן מתאימה לו בול אבל אני לא רואה את GS מוותרים על קארי, בטח כשידוע שאמארה רוצה לשחק בקונטנדרית, מה שאומר שהוא לא יחתום על extension בווריירס (או בפיניקס אם כבר) והם סתם יוותרו על אחד הצעירים המבטיחים בליגה וסנטר פותח לגטימי. ההצעה של דאלאס על מרטין נראית די מעניינת וטובה לשני הצדדים אבל סקרמנטו כנראה יתנו לקו האחורי של מרטין-אוונס לרוץ עד סוף העונה ביחד לפני שיבינו שזה לא עובד וחייבים לשלוח את מרטין בטרייד.

Ofer 83

New member
איפה קראת את זה?

אני די בטוח שהוא החליט סופית לעזוב לNBA, הוא אפילו התבדח שאין לו ברירה אלא להירשם לדראפט

קראתי איפשהו לפני חודש וחצי

לא זוכר איפה, אם הוא והלך לדראפט אז יופי, יהיה נחמד לראות אותו כבר שנה הבאה, שנים אני שומע עליו.

טרייד קטנטן ולא משמעותי בין הבולס להורנטס

ההורנטס שולחים את דווין בראון בשביל אארון גריי...

ykay

New member
לא ממש מסכים שהוא לא משמעותי...

נכון, מדובר בשחקנים שלא אמורים לתפוס משבצת חשובה בהרכב הבולס, אבל (וזה אבל חשוב) זה מראה שהבולס מעבים את הקו האחורי שלהם בעוד מוביל כדור/קלע מה שפותח את האופציה לטרייד על סלמונס/היינריך תמורת גבוה משמעותי ללא פחד מהפקרת עמדת הגארד. מה גם שלניו אורלינס יש את מרקוס ת'ורנטוןהרוק בעמדת הגארד שיכול ללמוד הרבה מכריס פול כך שהם מרוויחים גם קיצוץ בכסף גם גבוהה וגם אולי, שחקן טוב יותר בעתיד...

OrEl74

Well-known member
מנהל
2 שמועות חדשות ואפילו די מפתיעות

הספרס מעוניינים באמרה סטודמאייר ומתכוונים להציע לפיניקס חבילה נחמדה תמורתו שתכלול את מאנו ועוד איזה כמה זוטרים. שמועות לא ממש מבוססות שהלייקרס רוצים את קירק היינריך ומציעים לבולס את פארמר ועוד כמה שחקנים לא מעניינים. שלטי המחאה של אוהדי הבולס כבר מוכנים

scso

New member
הינרייך מתאים בדיוקקקק לליקרס.

לא יצא לי לחשוב עליו עד היום...אבל באמת שהוא אחת ההתאמות הכי טובות שהלייקרס יכולים למצוא ויהיה מחליף מצוין בעמד הרכז בשנים הבאות. מקווה מאוד ש-LA יצליחו להשלים את הטרייד הזה.זה ישדרג אותה בדיוק בעמדה הכי שבירה שלה כיום.

חח למה שהבולס יעשו את זה לעצמם

מאז שהם החליטו לפתוח עם היינריך לצד רוז ולהעלות את סלמונס מהספסל הם בפורמה מצויינת, לא רואה אותם אותם מוותרים על היינריך בשביל שחקנים נחותים.

למעלה