שמועות חסרות שחר

stkachov

New member
מה פתאום

הרי רק עכשיו כתבנו שאמב"י ארגנה הרצאות על טיפולים בגמגום של הדסה, של דר פלואנסי(3 פעמים) ושל CTI רק לאחרונה. בנוסף את הסדנה של הקלינאית ההיא ששכחתי את שמה, ואת הפסיכודרמה. מה זה אם לא פעילות למען מי שכן רוצה לטפל בעצמם?

b e ll

New member
תכלת, כל אחד רואה את העולם דרך

העיניים שלו. איני מתכוונת להתנצח איתך מה זו התמודדות ומה לא. כל אחד רואה את העניין אחרת וטוב שכך. בפגישות שאני הייתי בהן היו אנשים שסובלים מאוד ועדיין הצהירו שהם מגמגמים בכיף - אנשים שמרגישים רע מאוד עם עצמם ועדיין גימגמו בכיף כי זו היתה האוירה הכללית. הלוואי שהאנשים שאני פגשתי היו מגמגמים ומתמודדים! הלוואי שהיו מגמגמים ומנהלים שיגרת חיים! לא רק להיות מגמגם שוטף היא התמודדות, גם מה שעושה רונאל פישר היא התמודדות ענקית. גם כל דרך ביניים היא התמודדות גדולה ויומיומית, לא חייבים להגיע לשיאים של רונאל פישר כדי שזה יקרא התמודדות. אל תהיה צדקן, לצערי בגימגום לא תוכל לחדש לי מאומה. אם העובדות מדברות, ואם אמב"י נמצא בקשיים כה גדולים, קיצוץ של 2000 ש"ח לשנה לא יעשה את ההבדל. אם לא מגיעים לאמב"י מגמגמים, אם מגמגמים לא מרגישים שייכים לאמב"י ולכן גם לא משלמים דמי חבר שנתיים - צריך לבדוק למה, צריך לשנות גישה, צריך אולי להפוך את אמב"י לאטרקטיבי לכל ציבור המגמגמים. בהתארגנות הספונטנית שיצרו שני האריים ורונית מגיעים יותר אנשים מאשר למפגשים באמב"י (זו לא חוכמה לומר שבאים 10 אנשים כש- 6 מתוכם הם סטודנטים לקלינאות תקשורת) - צריך לנסות לחשוב למה זה קורה. איך קורה מצב שבו המארגנים אפילו לא העלו בדעתם לפנות לאמב"י לעזרה...

shuky63

New member
את עובדת באדמיה ללשון העברית פעמון?

רק עכשיו הבנתי שהודעתך היא מענה לlight blue

3583

New member
לבני באמת שאני לא מתמצא בפעילות

שאתם עושים אולי תפרט בפורום זה מה אתם עושים שמצדיק ארגון כמו אמב"י כי כמו שכתבו פה -בארגון המפגשים ואתר האינטרנט ניתן לחסוך ולא צריך להשקיע כל כך הרבה ולכן השאלה אילו עוד פעילויות אתם מארגנים?

shoshyyy

New member
מה זה

"מצדיק אדגון כמו אמב"י" - מה זה ההתנשאות הזו? אתה שוכח כנראה , מי ארגן לך את הכנס ? לדעתי זה חוצפה ארי איך אתה מתבטא! ועכשיו לכל הפורום: נמאס לי , פשוט נמאס לי מהשטויות אתם אומרים. דורשים מאמב"י לפרט על ההוצאות. להנמיך את המיחורן של הכניסה משחקים אותה יודעים כל מה שאני רואה אצלכם זה : בלה בלה בלה לב ה בלה בהל בה לב הל כל אחד אוהב לדבר , ולהציע !! אבל אף אחד לא עושה כלום אם לא רוצים לשלם, אל תבואו לאמב"י , אל תעשו טובות. איך מהר אנשים שוכחים ממי הם קיבלו עזרה, מדהים. תתחילו לעבוד , ולעשות למען "אוכלוסיית מגמגמים , אחר כך תדרשו דברים !

3583

New member
מעניין מה קרה לשושי שלא הבינה

למה יש מריבות בפורום הזה ? מיצטער אם עמדה לגיטימית היא חוצפה אז פשוט אין לך תרבות ויכוח מה פגעתי בציפור נפשך? פגעתי בפרה קדושה? ולעצם העניין זכותו של אמב"י לעשות מה שהוא רוצה וגם לקחת כסף על ארגון המפגשים לא בתור הוצאות כי אם שכר לפעילים רק שבני ציין שכולם מתנדבים וכל הכסף של המיפגשים הולך קודש להוצאות השוטפות של דואר וכו אז לכן שאלתי אם אמב"י רק מארגן את המפגשים אז לדעתי הוא יכול להתייעל ולעבוד או כמו שציין ויטלי משרתים יותר זולים או מפורום זה לעומת זאת אם המפגשים מממנים פעילות אחרת של אמב"י (שציינתי ביושר שאני לא בקי במה מתעסק הארגון) אז זה מובן וזה לגיטימי כמו שאני תמיד מציין מי שיש לו עם זה בעיה שלא יבוא! לא ביקשתי פירוט של ההוצאות ואם הייתי מבקש אז אולי הייתי חוצפן היות שאני לא חבר אמב"י רק היגבתי לדבריו של בני אני מקווה שבני יקבל יותר בסובלנות את דבריי הלגיטימים (מזל שהוא עומד בראש אמב"י ולא דיקטטורים למינהם)

shoshyyy

New member
מה שרה לשושי , שכבר נמאס לה לדון

על כניסה לאמב"י. "למה " ? "לאן הולך הכסף?" אפשר לחשוב כמה כסף. שושי רוצה לדון בדברים יותר נעלים ויותר מעניינים. מה שעצבן אותי במה שאתה אמרת זה "מצדיק ארגון כמו אמב"י " . זה מרתיח אותי. נשמע כאילו אתה יושב ברומו של עולם ומנסה לקבוע מה מצדיק ומה לא. מה לעשות שאני רותחת על מה שאמרת ? נשמע כמו התנשאות לשמה.

מה אתה מגיב להודעות של שושי?

עשכיו אתה מבין למה יש מריבות בפורום הזה?כי יש את שושי שכל הזמן תוקפת אותך אותי וכל אחד ,אתה לא חייב לה שום דבר ,רק שאלת שאלה פשוטה והיא קפצה עליך מה אתה מבקש ממנה סליחה?על מה?כאילו עשית לה משהו? גם אני שאלתי בערך אותה שאלה:אילו היה לנו כסף מתרומות לאן היה הולך הכסף? האם למכשירי תרגול?האם לדברים אחרים?מי היא שמדברת אליך ככה? אני בעד אמבי לכן אני הולך לפעמים אם לא הייתי מסכים בדרך הזאת לא הייתי הולך,אבל את שושי כל הזמן מוסיפה מילים למשפטים שלנו ואין לך מושג על מה אנחנו מדברים. דיי כבר כמה אפשר לסבול

ותגיד לה ארי מקס אם נמאס לה

מהשטויות שכותבים בפורום הזה שלא תיכנס וזהו

shoshyyy

New member
ארי ....

שוב מנסה להעיף אנשים מהפורום. אתה יכול לדבר אליי. ולא בגוף שלישי. שיהיה לך לילה רגוע ומלא שלווה.....

3583

New member
אני יותר מבוגר ממך ואני מכיר מציאות

ללא אמב"י ואמנם הייתי בכינוס של אמב"י בירושלים וגם שילמתי עליו אז אין לי מה להיתנצל זה יפה שמדי פעם יש ארועים שגם לי שווה להגיע אליהם אבל אמב"י גם הרס לי את הקבוצת תמיכה בירושלים אז יש יתרונות וחסרונות רק שאלתי האם צריך את כל מנגנון אמב"י רק בשביל הפגישות הללו הרי הפגישות של הקבוצה בירושלים היו עוד לפני הדסה(אמנם בפחות רעש ) אז פשוט מעניין אותי מה נשאר מהחזון של אמב"י מהיום ניתן לגמגם? (דבר שאני לחלוטין לא מזדהה איתו)

shoshyyy

New member
לדעתי,

החזון של אמב"י היה להוות מקום למגמגמים, לפתוח עיניים לטיפולים שונים, להיות אוזן קשבת וכו'. אם אתה רוצה להכניס משהו, למה אתה לא מדבר עם בני? הוא ישמח לכל התנדבות שהי: לא משנה אם זה לצורך תרגול הדסה או לצורך אחר. אני מציעה לך לפנות לבני ושלאול אם אתם יכולים לקיים את המפגשים שלכם באמב". בהצלחה

shuky63

New member
בלבלת אותי לגמרי 3583

כשאתה אומר שאמ"בי הרס לך את קבוצת התמיכה בירושלים אתה ודאי מתכוון לקבוצת תרגול המשימות של בוגרי הדסה.אבל לקבוצה הזאת אין כל קשר לאמ"בי.היא נפגשת כבר שנים רבות באופן עצמאי. לאמ"בי יש קבוצה נפרדת בירושלים שעוסקת רק בנושאי תמיכה ולא בתרגול טכניקה.אז איזה קבוצה אמבי הרס לך? אתה אומר:הפגישות של קבוצת התמיכה בירושלים היו עוד לפני הדסה. הקבוצה הותיקה לתרגול משימות בירושלים היא של בוגרי הדסה ולא היתה קימת לפני הדסה. בקיצור אתה עושה סלט שלם וכדאי שלא תשפוך עובדות לא מדויקות כי יש אנשים שניזונים מהסלט שלך ועוד יהיה להם קלקול קיבה. בקיצור קימות שתי קבוצות בירושלים: 1.קבוצה עצמאית של בוגרי הדסה שנפגשת אחת לשבוע ועוסקת בתרגול משימות לפי הטכניקה של הדסה-לאמ"בי אין קשר אליה 2.קבוצת תמיכה הקשורה לאמ"בי שנפגשת אחת לחודש חודשים ובה מדברים על בעיות בחיי היום יום של מגמגמים-מציאת עבודה,בני זוג וכדומה. בנוסף לכך בערך פעם בשנה יש כנס גדול של אמ"בי בירושלים שבו יש הרצאות של אנשי מקצוע ושל מגמגמים שמספרים מנסיונם.

3583

New member
מאוד מרשים הסמכותיות שלך אבל...

יצאה לי שגיאה כשכתבתי התכוונתי לפני אמבי לא הדסה אז עם המוטעים סליחה הכוונה שלי שהם הרסו לי היתה שלפני 6 שנים בהתחלת קיומו של אמבי סימה וברק ועוד אנשים שהגיעו מבחוץ נדמה לי בוגר cti בשם ניצן במקום להתמקד במה שעשינו עד אז דיבור משימתי התחילו לדבר על אמבי וכמה אנחנו מסכנים ומקפחים אותנו וחייבים להצטרף לארגון וכו וזה גרם לי שלא רציתי יותר לבוא למקום כזה והיום 6 שנים אחרי מגורמים בפנים נמסר לי שהקבוצה דוחה נסיונות של אמבי להדק איתה את הקשר ומנסה להסביר לאמבי שהם לא מעוניינים פשוט לא נעים מבני יש לו כריזמאה וקשה להגיד לו את זה בקשר לקבוצה הניפרדת אני באמת לא יודע אני רק יודע שאמבי החליט שקבוצת הדסה שייכת לאמבי (לא יודע אם יש 2 קבוצות) בקיצור שוקי עם כל הצער שוב ניסחפת כל מה שאני כותב (חוץ מטעויות סופר) הם עובדות ולא המצאות כמו חלק מהכותבים כאן

shuky63

New member
אני בטוח שיש שתי קבוצות בירושלים

שאלתי על זה את בני רביד במפגש ביום רביעי האחרון. עדין אני טוען שעשית סלט שלם בהודעתך הקודמת ומי שלא מכיר את ההסטוריה של אמבי יכול להבין דברים לא נכונים מהודעתך ולכן היה חשוב לי לתקן את הפרטים הקטנים.

3583

New member
עצם זה שאתה אומר עובדות מוטעות

ולא טורח לתקן אותם ואתה נתלה בטעות סופר שעשיתי אומרת דרשני כששאלתי מה אמבי עושים ציינתי ביושר שאני לא יודע אז אני מתבטא על מה שאני יודע ושיהיה ברור הקבוצה של אמבי בירושלים היא מלאכותית ומורכבת מקבוצת הדסה אחת להרבה זמן זה לא השערה זה ממקורות מקבוצת הדסה רק חבל מאוד שקשה לך להודות שכרגיל אתה לא מדייק בעובדות ועם כל הכבוד הגמגום היה לפני אמבי וכנראה יישאר גם אחריה אז תפסיקו לשרבב את אמבי לכל מה שקשור לגמגום

shuky63

New member
בתור מי שלקח על עצמו את הדוברות

של קבוצת התרגול הירושלמית זה מוזר שאתה לא הגעת לפגישות שלה 6 שנים

3583

New member
שוב אתה מדבר בלי לדעת

העובדות הם שהיגעתי 4 שנים רצוף ואף הייתי אחראי בחלק מהמיקרים על הכנת המקום וכמעט שלא החסרתי פעם אחת במהלך שנים אלו כך שיש לי זכות לדבר על הקבוצה למרות שאני לא הדובר שלה רק שבפורום אף אחד קבוע מהקבוצה לא כותב כך שאני כותב את דברם ומבהיר שהיה עולם לפני אמבי והארץ לא היתה תוהו ובוהו כנראה שזה מאוד מציק לך אישית שיש מגמגמים שהאינטרסים שלהם לא חופפים עם אמבי לצערי הרב אתה כותב הרבה דברים לא מדוייקים ואתה לא אובייקטיבי אני לעומתך אולי טועה לפעמים מי לא... אבל אני אובייקטיבי

למעלה