שמועות וחלומות

שמועות וחלומות

קודם שלום שלכולם. אני אוהד הפועל כדורסל מאז, הבה נראה.... מאז ימי קנדל פינדר... ועכשיו לעניין. עד היום חשבתי שסיפור מרכוס בראון הוא פנטזיה מתוקה שאין לה שום סיכוי להתממש. משום מה, דווקא לאחר שהתקבלה ההודעה שבראון "מעדיף הצעות אחרות" אני כבר די משוכנע שהוא שוקל ברצינות ללבוש את המדים האדומים של הפועל בעונה הבאה. לא מאמינים? 1. אם הוא באמת היה מעדיף הצעה אחרת הוא כבר היה חתום בקבוצה אחרת (אלקר למשל, הציעה לו יותר כסף וגם אפשרות לשחק ביורוליג). 2. מה פתאום הפועל מציבה אולטימטום לשחקן כמו בראון? כנראה שהדברים באמת על סף סגירה. 3. הסוכן שלו ממש נשפך היום ממתיקות, על הפועל ועל האתגר שהיא מציבה וכולי, אילו הוא באמת רוצה להיות ביורוליג מעל לכל הוא ממש לא צריך את המשחק הזה. לסיכום- או שההצעות מקבוצות היורוליג לא ממש רציניות או שהוא רוצה לעשות קצת שרירים לפני שהוא יגיע לשחק כאן. מצד שני, כל הנ"ל הוא ספקולציה בגרוש... העיקר? לא לקפוץ מעל הפופיק. זה יהיה נורא משעמם אם כבר השנה ניקח ממכבי את כל התארים (טוב אני יודע שאת אליפות היורוליג אי אפשר, אנחנו לא משחקים שם...). מצד שני, צריך לזכור שהיורוליג לא מחכה לנו. הנהלת היורוליג ממש סוגרת רשימה של קבוצות שישחקו שם, מעין מועדון סגור (מכבי למשל כבר סגורה עד 2010 כמדומני). חלון ההזדמנויות הולך ונסגר. מה שזה אומר- הזהירות היא מידה יפה וך גם היציבות, אבל לא טוב לקוע בחלומות כי כשנתעורר מהם אנחנו עלולים לגלות שאיחרנואת הרכבת. ולסיום- סיחה על הפתיחה המייגעת. מקווה שאמת נהנה השנ. ולזכור- יש בנו אהבה והיא תנצח!

שiש

New member
קודם כל-

ברוך הבא!
תרגיש בבית. דבר שני - לגבי החלק השני של דבריך - צודק, מסכימה עם כל מילה. (לגבי החלק הראשון אני מעדיפה לא להגיב, כי כמו שאמרת - מדובר בספקולציות, כך שכל עוד דברים הם בגדר שמועה בלבד ולא בגדר מציאות גמורה, חבל על הדיבורים).

ברוך הבא!!

אתה יודע מה... גם אני חשבתי על זה... אבל אני מעדיף לא לפתוח תקווה ואחרי זה להתבאס. עדיף לשמוע תהפתעה ואז לרכוד. בכל מקרה תהנה זה אחלה פורום. אגב מה שמך בישראל?

AmiTutiT14

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

תראה, יש מקומות שבהם אני מסכימה איתך ויש כאלה שבהם אני לא. אני לא חושבת שאם הוא היה רוצה קבוצה אחרת הוא כבר היה חתום, כי הוא אכן שקל את ההצעה של הפועל. הוא לא יכול לחתום במקום אחר ככה פתאום באמצע מו"מ שלשני הצדדים הוא נראה מאד אופטימי. לכן אולי עכשיו כשהוא החליט שלבוא להפועל לא מתאים לו, יכול להיות שאתה תמצא את עצמך מחר בבוקר קורא על זה שהוא חתם באולקר או קבוצה אחרת. אפשר להבין למה הפועל הציבה לבראון אולטימטום. למעשה, כמו שזה נראה לי זה אולטימטום חלקי. כלומר, בראון דחה את ההצעה של הפועל. במקום שהפועל יגידו לו "תודה שלום ולהתראות", הם חושבים שאסור לפספס אפשרות להחתים את השחקן הזה, אז הם יתנו לזה עוד צ'אנס של יום אחד. זה לא אולטימטום, הם נותנים לו עוד זמן להחליט למרות שהוא כבר החליט שהוא לא רוצה. אבל עדיין קראתי לזה אולטימטום חלקי, בגלל שהם גם לא יכולים לתת לו את כל הזמן שבעולם, כי חוטפים את השחקנים הטובים במהירות וההנהלה לא רוצה להשאר בסוף בלי כלום. מה שכן, שכל הסיפור הזה הוא פעולה יחצ"נית של גידי דודי כדי שמכבי יפסיקו להחתים. כבר יש להם איזה 50 שחקנים בסגל מכל הארצות בעולם חוץ מישראל, זה כמו ישיבת האו"ם ב47', שישראל עוד לא היתה שם
אהתבי מאד את דרך המחשבה שלך. אגב, אני עמית

למעלה