שמועות הגיעו אלי...

שמועות הגיעו אלי...

שהעובר יחלה במחלה,ןלפי דעתי זה מה שיגרום לדורון לדעת שזה לא התינוק שלו כי אולי זאת מחלה טורשתית וליונתן יש אותה???,לא יודע אולי טוב לא משנה בקיצור...

swirrrly

New member
וממתי את רואה את הסדרה?

נדלקת עליו כבר מההתחלה?

actress

New member
הוא באמת מדהים ולגבי פרטים אז..

תכנסי לאתר הרשמי של ערוץ 3 ויתנו לך פרטים

עמי92

New member
אממ יש לי ביוגרפיה קצרה ותמונות...

באתר שלי (זה כבר נדוש המשפט הזה אבל נו זה מה שיש):

דנדוש383

New member
רפי וסוסו../images/Emo89.gif

א. נראה לי שהם הומואים ב. פעם ,ואת זה צריך לשים במשפטים הטפשיים ביותר, גידי ביקש מאלי לצאת מכל הקטע של הפשע, ואלי אמר לו: "בטח שלא רצוי להיות פושע,נכון -רפי?היית רוצה לעבוד במשהו אחר במקום זה" אז הוא אמר: "כן,בטח-יועץ פיננסי..." דנה

star 17

New member
דרך אגב, מה קרה ל...../images/Emo66.gif

חברים הטיפשים האלו של אלי מרקו?? זהו.. ? נעלמו?? והאמת שטוב שכך.. שמתם לב איזה גרוע הם שיחקו?! זה היה ממש זוועה!!! זה כמו 10 ספיריות (ספיר ברבים) ביחד!! הם ממש היו גרועים איך בכלל קיבלו אותם לתפקיד?!?????? זהו... הייתי חייבת להגיד את זה..

abca

New member
יש לי שאלה די קשורה...

מכיוון שהתחלתי לראות את הסידרה רק מפרק 29, לא הספקתי לראות את רוחמה - מנהלת משק הבית. למישהו יש צילום מסך שלה? תמונה? מי שיחקה אותה? איך היא נראתה? זקנה, צעירה, גבוהה, רזה, שמנה, נמוכה, לבנה, שחומה, שיער, עיניים, משהו?

כוסית חבל"ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתאאאאאאאאאאאאםםם כולה איזה מבוגרת אחת עם קול של צפרדע... לא הפסדת כלום.

actress

New member
רוחמה-יעל עמית וזאת שחקנית ידועה

בתאטראות טוב לא מכורה כ"כ בקרב הצעירים אך רוב המבוגרים בוודאי זוכרים אותה מכל מיני תוכניות והיא היתה גם מזמן סדרה בערוץ 2 (שכחתי את שמה)

cheers2love

New member
טוב, אז זה הולך ככה...

רוחמה הזאת, (שתהיה בריאה...) היתה כזאת זקנה עם סינר, נמוכה ושחומה. זה הכל... וזה לא הפסד גדול לא לראות אותה...! הדבר היחיד שהיא עשתה זה לעשות מה שסמדר אמרה לה...

למעלה