שמועות בחו"ל

escaping

New member
שמועות בחו"ל

שרובי ורייצ'ל האנטר חברים שוב אחרי שרייצ'ל ניצלה ממוות (שריפה בדירה שלה) וגילתה שיש לה מחלת לב ורובי הבין כמה שהיא חשובה לו. לפי הדיווחים רובי אמר לה שברגע שהיא מתגרשת מרוד סטיוארט הוא קונה לה טבעת נישואים. מה שכן, הכתבה הזאת באה ממקור מאוד לא אמין. השם הוא-"מה אם..." אז אממ... מה דעתכם?

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo187.gif

אם הוא אשכרה מתחתן איתה לי יש 800 בפסיכומטרי!!!!

מה יש לה?

איזו מחלת לב יש לה? לי נראה שיש לה מחלת עודף סיליקון בחזה. שמעתי שהיא הולכת להצתלם לפלייבוי.

escaping

New member
וול...

לא אמרו בדיוק, רק אמרו שיש לה מחלת לב. מה שכן, היא כבר הצטלמה לפלייבוי כשהיא לובשת רק חלק תחתון של בקיני ובאותו הזמן הדירה שלה עלתה באש. זה היה לא מזמן.

escaping

New member
הם עוד לא חתמו על המסמכים

ככה שהם עוד לא גרושים
משהו בגלל סיכסוך של מי יקבל איזה חלק מהכסף...

מיצי007

New member
אז את די טועה

הם גרושים בערך 7 שנים כבר המסמכים חתומים והכל ולא יש כסף וגם לו,יחסית אין ביניהם סכסוך על כסף הם ביחסים די טובים-אחרי הכל יש להם ילדים משותפים זה מה שאני יודעת לפחות

מיצי007

New member
המממממ

רשום שם אבל שהם גרושים הם רק לא הצליחו להתחלק ביניהם בכסף והיא לא הייתה מרוצה מהחלוקה הם גרושים כבר היא ורובי יכולים להתחתן כבר

escaping

New member
לא נכון..P:

רשום שם שהם נפרדו אבל עוד לא התגרשו כי רייצ'ל החליטה אחרי שהיא כבר חתמה שהיא מבטלת את כל הקטע. ככה שהם עדיין לא גרושים בגלל הקטע עם הכסף...P:

מיצי007

New member
תתווכחי איתי עד הסוף אה?

אני אומרת שכן ראיתי תוכנית מקיפה מאוד על רוד סטוארט מכיוון שאני אוהבת את הזמר את אומרת שלא.... שיהיה

למעלה