שמועה!

liorc

New member
שמועה!

ישנה שמועה ולדעתי היא נכונה ששלמה היה צריך להוציא את צימאון כאלבום כפול עם 20 שירים אך הוא הבין כי הוא לא יוכל למכור כמתוכנן בגלל המצב הכלכלי אלבום כפול אז הוא החליט להוריד כמה שירים וביניהם את הדואט עם קובי אוז:"יום אחד" ובכך קיצר את האלבום לכדי 15 שירים. בנוסף את השיר הכי יפה שלו הוא הוריד ונתן אותו לשמעון בוסקילה והשיר מוקלט בימים אלו באולפנים בעין הוד וניתן יהיה לשמוע אותו בדיסק החדש של שמעון בוסקילה. בנוסף לכך אל תצפו ליותר מידי ב-D.V.D של שלמה בגלל שכולנו יודעים שיש לארצי פורמט קבוע בהופעותיו והוא לא מתכוון להפיץ אותו על D.V.D משיקולים כלכליים.

R o M

New member
liorc

הוא אמר בעצמו שהיו בהתחלה 40 שירים, הם ירדו ל22, ואחרי זה ל20. בסוף זה נהיה 16. ומאיפה אתה יודע על בוסקילה (המעצבן)?

R o M

New member
חה חה חה, מצחיק מאוד../images/Emo123.gif

את יודעת טוב מאוד שליבי שייך אך ורק לו

למברטה

New member
הוא לא מעצבן

הוא חמד של אדם בכל אופן הואשר לי את השיר בצוותא באמצע הופעה כשיצאנו לעשן ולשתות קפה השיר נחמד וגם נראה לי שהוא לא ממש היה מתאים לשלמה

אף אחד לא אמר שבוסקילה

לא אדם נחמד. אבל בתור זמר, הוא מעצבן, גם לטעמי, ולדעתי נוכחותו על הבמה עם שלמה מיותרת.

למברטה

New member
אתה צודק בכל מילה

רק לגבי השיר של בוסקילה שמעתי אותו והוא מאוד נחמד חוץ מזה אני לא בטוחה שהוא היה מתוכנן לדיסק של שלמה. נ.ב איזה אולפנים בעין הוד?

למעלה