שמועה!

libi k

New member
שמועה!

שמעתי שרובי ויליאמס כתב שיר שהוא קיווה להקליט יחד עם מדונה אז הוא פנה אליה באופן אישי אבל היא פשוט סרבה לו...... מענין למה היא לא רצתה....יכול להיות כדיי לא לחזור על צעדיה של קיילי מינו,שהקליטה איתו את ``קידס``. מה אתם חושבים?

MadonnaFan

New member
באמת נראה לי...

שהיא סירבה כדי שלא תיראה כמו קיילי מינו, כי קיילי מינו עשתה את השיר הזה בשביל לחזק את הקאמבק שלה, ומדונה עוד תיראה כמו מישהי שמנסה לעשות קאמבק. שהיא ממש לא צריכה, כי היא לא יורדת לרגע מהעניינים... @מעין@ העלת תיאוריות הקונספירציה שדלוקה על תומ"ש

einzuc

New member
קיילי מינו- קאמבק?

הרבה זמן לא ראיתי שהיא הוציאה שיר או קליפ... השיר האחרון שלה היה your Disco needs you שזה שיר די ישן... -עינת-

libi k

New member
לנקבה יש רק שיר אחד יפה .....

עם ניק קייב כל השאר חרא בדיוק כמו האלבום האחרון שלה . המיכנסיים הציבעונים לא יצליחו להציל את הקריירה שלה!

חולוני

New member
בורה.

וזה בסדר, לא רק את, גם ליבי. דבר ראשון, ניק קייב הוא זמר רוק. ולא ציפיתי ממך להכיר אותו, הרי את חיה בבועה. הוא יותר מדי איכותי מכדי שאנשים בפורום מדונה יכירו אותו. עכשיו בקשר לבורה השניה, ליבי - לקיילי מינו אין דואט עם ניק קייב. לעומת זאת, יש לה דואט עם אוסטרלי אחר ( שנעלם כבר..) ג´ייסון דונובן, לדואט שלהם קוראים "Especially For You". אז הנה, קיבלנו שתי בורות במכה. מראה על הרמה של פורום "מדונה". חחחחחחחח...

libi k

New member
אז מי הבורה??חחחחחחחח

על מה אתה רוצה להתערב שיש לה? אידיוט שכמוך ועוד קורה לעצמו "מבין גדול במוסיקה" חחחחחחחחחחח אתה מצחיק אותי לקיילי מינו יש דואט עם ניק קייב ,לשיר קוראים the wild rose והוא משנת 95 או 96 . והקליפ הוא די דיכאוני(נו טוב ניק קייב ,כן) קיילי משחקת אותה מתה שם,בקיצור סיפור אהבה שנגמר לא טוב. ואני לא מדברת על דואט עם האידיוט הזה,ג´ייסון דונובון משנות ה80,זה שיר מטומטם. אז תחזור לארכיון כי אתה רק עושה רוח,אתה לא יודע דבר וחצי עלי ,ואם אתה רוצה להדביק תוויות תתחיל על עצמך. ואתה בטח גם לא יודע שום דבר על מדונה או לפחות עשירית ממה שאני יודעת עליה. את הקטע שלך הבנו! תמנע מתגובה כי אותה לא תקבל!

einzuc

New member
אני בורה???

דבר ראשון אני שומעת הרבה רוק וזה שאני לא מכירה זמר אחד לא עושה אותי בורה... זה דבר ראשון. דבר שני בפורום של מדונה יש אנשים הרבה יותר איכותים ממך. דבר שלישי לקיילי מינו כן היה דואט עם ניק קייב (בדקתי), אז אתה זה שיצא טיפש... אז נא לחשב פעמיים לפני שאתה כותב משהו פה... אם אתה מסוגל לזה... -עינת-

חולוני

New member
רוק ומדונה לא הולכים ביחד.

ומתי שתביני קצת במוזיקה מעבר למדונה ו MTV, תדברי.

einzuc

New member
רגע..

זה שאני אוהבת לשמוע את מדונה זה אומר שאני לא מבינה ברוק? או שאסור לי לשמוע רוק? תפסיק עם ההודעות השובניסטיות זה דבר ראשון. דבר שני- לידע כללי- אי כמעט ולא רואה טלוויזיה... אני יותר במחשב... דבר שלישי- כל מה שאתה מבין זה דבר אחד- וזה לא רוק, אז נא להרגע... ודבר רביעי- ההערצות שלכם הבנים בדרך כלל מסכמים בצפונבוניות כדוגמת בריטני ספירס שהשכל שלהם נמצא קצת יותר נמוך מהמוח... אז נא להרגע! -עינת-

חולוני

New member
חה חה חה 2 ../images/Emo13.gif

כשתגיעי לעשירית או אפילו למאית מהידע שלי ברוק או במוזיקה בכלל, תדברי. בינתיים, נשאר לי רק לאחל לך להתבגר ולצאת מהבועה של MTV ולהתחיל לשמוע מוזיקה אמיתית. וד"א אם את חושבת שהרוק שנמצא ב MTV זה באמת רוק, אז"ש. לימפ ביזקיט, בלינק,לינקין פארק, וקרייזי טאון הם לא רוק, הם פופ לכל דבר. אם היית כמה יודעת כמה אוהבי הרוק יורדים עליהם, היית מבינה. ואם את אוהבת רוק, איך זה שבחיים לא ראיתי אותך בפורום רוק ? הא ? ועוד דבר, אוהבי הרוק הם לא אנשים כ"כ שטחיים שהם "מעריצים" מישהו. מוזיקה לא מעריצים, מוזיקה מעריכים. רק פופיסטים שטחיים כמוכם יכולים להעריץ זמר\ת. תתבגרו.

einzuc

New member
אתה באמת תקוע בתוך הבועה הזאת...

לא של הרוק... אלא של השיטחות.. מה זה רוק בשבילך? מרלין מנסון? תעשה לי טובה... יש לי דברים הרבה יותר חשובים לעשות בחיים מאשר להקשיב לזמר שכזה... אני מעדיפה לשמוע את בריטני עם הקול והאישיות המזוויעים שלה על פני מרלין מנסון... ואתה לא יכול לשפוט אותי בגלל שאתה לא מכיר אותי, וזה שאני לא נמצאת בפורום רוק, זה לא אומר שאני לא אוהבת לשמוע רוק... so pleas shut up!!! -עינת-

חולוני

New member
לא, לא מרלין מנסון..

בכלל לא. מרלין מנסון הוא סתם פוזה, הוא בכלל לא רוק. את בכלל לא מכירה ולא שמעת מעולם על 90 אחוז מהלהקות שאני שומע, ככה שאת חיה בבועה, כשתכירי לפחות מאית מהלהקות שאני מכיר, תדברי. וכולם, ללא יוצא מן הכלל לא נמצאים ב MTV. והרוק שיש ב MTV זה לא רוק, זה פופ. ואת הרוק האמיתי, את לא מכירה. למעשה את לא חשופה בכלל למוזיקה איכותית, אלא חיה בבועה הורודה של של הפופ של MTV. הגיע הזמן שתתבגרי, ותצאי מהבועה. אני מרחם עליכם אנשים שבכלל לא יודעים מה זאת מוזיקה אמיתית.

or_אורוש

New member
באמת מספיק!

עם השוביניסטיות! זה שעינת היקרה שומעת מוזיקת פופ אומר שהיא לא מבינה ברוק??????? מי אמר????? די כבר לעשות רוח כי זה ממש לא עובד על אנשים....

SELECTOR

New member
אני לא אתפלא

אם מדונה תקליט שיר עם רובי... סה"כ שניהם פונם לקהל די חופף ואם היא הקליטה שיר עם ריקי מרטין אז אין סיבה שהיא לא תקליט עם רובי. מה גם שהיא סיפרה באיזה ראיון שהיא ממש אוהבת את רובי ונוסיף לזה שהיא עברה סופית לבריטניה וצריכה לשדרג את מעמדה בשוק הבריטי... הכל מוביל לדואט עם רובי.

libi k

New member
מתי היא אמרה שהיא אוהבת את רובי?

באיזה ראיון היא אמרה את זה? את יכולה לשים לינק לראיון (אם זה נמצא באינטרנט)?

למעלה