שמועה - קווין והבויז..

Conviction

New member
שמועה - קווין והבויז..

** ושוב, אני מדגישה, זו שמועה. קחו את כל ההודעה הזו בערבון מוגבל. אין שום דבר רשמי. ** בכל מיני פורומים מסתובבת שמועה שקווין עוזב את הלהקה. אומרים שבריאן רמז משהו בנושא באחת ההופעות שלו. לפי השמועה, הבויז יקליטו את האלבום הבא ללא קוו. בנוסף, אם מישהו זוכר, לפני כמה זמן ניק התראיין ואמר שיש לבויז הודעה, ושיש "חדש בעולם הבקסטריט"..

Conviction

New member
דעתי..

באמת שאני לא יודעת למה להאמין
. מצד אחד, זה נשמע לי די הגיוני שקוו ירצה לפרוש. כאילו, הוא לא הכי צעיר..והוא כבר בטח רוצה משפחה, ולגור רחוק מכל אור הזרקורים הזה. הוא גם אמר מתישהו, שבאיזשהו שלב הוא ירצה לפרוש ולגור עם המשפחה בקאנטקי.. מצד שני, זה לא יכול להיות נכון! קוו הוא זה שתמיד דואג שהם יהיו מלוכדים וזה..הוא ה"דבק" של הלהקה
. לא רק שזה נשמע מוזר שאחד מהם ירצה לצאת מהלהקה, אלא גם יש את העניין עם האלבום החדש..אני -ממש- לא מאמינה שהם יקליטו אלבום בהרכב חסר.. בנתיים אני לא מאמינה לכלום, עד שאני לא שומעת משהו רשמי. אם זה באמת נכון [חס וחלילה!!]..אני באמת לא יודעת מה אני אעשה [אחרי הדיכאון והבכי ההסטרי]. לא רק שאני אהיה מאוכזבת מכך שהוא עוזב, אני אתאכזב מהעובדה שהם מקליטים אלבום בתור רביעייה.

elinor carter

New member
דעתי...

סתם שמועה מפגרת! אנחנו צריכים לשמוע את זה מימנו ולא מאף אחד אחר!

אני לא מאמינה לשום שמועה.

אני אאמין ברגע שהם יגידו כך. ומה שלא יקרה. הלהקה לא תתקים בלי קווין. הם לא ישרדו גם נפשית וגם מקצועית. שמועה מפגרת.

miririch

New member
בקשה לא!

וואי אני לא מאמינה! איפה קראתם את זה? באיזה פורום???? מה נעשה בלי קווין? אם קווין יוצא או כל מישהו אחר הם יתפרקו מקסימום שנה אחר כך... זה הסוף אם זה נכון! אני מקווה שלא!

efratushh

New member
ואוו. שמועה אכזרית במיוחד.

כששמעתי שבריאן מקפאדן עוזב את ווסטלייף חשבתי לעצמי, עדיף כבר שהלהקה תתפרק. וזו ההרגשה האישית שלי. בנוגע לזה, אני בספק אם יש לזה בסיס כל שהוא..

chenwest

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

ווסט עושים את זה מעולה בכל מצב
(לא מאמינה כמה זמן עבר מאז היום שהוא עזב
)

את השמועה הזו שמעתי

כבר פעמיים (myspace , fan-zone) ואני כתבתי לאותן בנות שהפיצו את השמועה שזה ממש לא נכון ואם זה היה נכון אז לפחות אחד הבנים היה אומר על זה משהו . אני ממש מקווה שזאת רק שמועה רעה

lidor love lee

New member
לדעתי זאת סתם שמועה...

אלינור צודקת צריך להאמין רק לקווין עצמו ולא לשמועות...

לפי דעתי..

זאת סתם שמועה למרות שאי אפשר לדעת אם זה נכון או לא, אז ניאלץ לחכות להודעה רשמית. אני ממש מקווה שהוא אל יעזוב כי זה לא יהיה או תו דבר בלעדיו.

elena20

New member
אני לא מאמינה לכלום עד שאני אשמע

משהו שהוא ממקור מוסמך כמו הבויז או חברת התקליטים.

crazy smiley

New member
אוי ואבוי!!!!

איך הפחדת אותי עכשיו!!!!!!!!!!!! אבל לפי דעתי זו רק שמועה מטומטמת כי זה הכי לא הגיוני שהוא יעזוב כי הוא לא!!!!!!! זה פשוט לא הגיוני!!!!!!!

Eti No Name

New member
ה' ישמור טפו טפו טפו ../images/Emo14.gif

מלח מים מלח מים חמסה חמסה
. אני לא מאמינה לזה. עד שאני לא שומעת משו רשמי, אני לא מאמינה. אבל מצד שני - כל הודעה רשמית מתחילה בשמועות.. חוצמזה, קווין הוא הדבק של הלהקה - אין מצב שהוא עוזב. אסור לו. טוב די, לא לחשוב על זה. :[

candyheart

New member
אני בספק...

קווין יהיה האחרון מבינהם שיעזוב את הלהקה,הוא מחזיק אותם ביחד וטוב לו איתם.חוץ מזה,לא חסרים זמרים הרבה מעל הגיל שלו שמופיעים,והרבה ועדיין מקימים משפחה.ני בטוחה שהוא יודע שזה לא פוסל קריירה. גם בדקתי קצת...ומישהי שהייתה בהופעה הזאת אמרה שבריאן אכן אמר שהם חוזרים להקליט,אבל שום דבר חוץ מזה. וגם בקשר להודעה של ניק,כמה בנות שאלו ת האווי אם יש באמת איזה הודעה,והוא אמר שלא והוא לא יודע על מה ניק דיבר. וכמו שכולם אמרו פה,הם לא ימשיכו בלי אחד מחברי הלהקה.

sivanick

New member
אוף איזה שירשור מבהיל../images/Emo122.gif

אני קוראת את זה והלב שלי דופק כמו לודעת מה אני מזה מקווה שזו סתם שמועה כי אם קווין עוזב, כמה שזה קשה לי, עדיף שהם יתפרקו. ויש בזה משו לא הגיוני כי הבויז תמיד חזרו והדגישו שהם בחיים לא ימשיכו בפעילות הלהקה אם אחד מהם יחסר.

נראה לי כמו כל שמועה

זדונית ששונאי הבויז הפיצו רק כדאי שהמעריצים יתחילו להבהל , אבל שמועה שכזו אני מעדיפה שתעשה כנפיים ותעלם כי אם אף-אחד לא מתיחס לשמועה הזו (בכל האתרים הרשמיים של הבויז) זאת אומרת שזו רק שמועה

miririch

New member
האתרים של הבויז מוצפים בזה!

וואי חברה אני לא רוצה להבהיל אותכם אבל כל הפורומים של הבויז בכל האתרים מוצפים בשמועות האלה כולם בפניקה מוחלטת! אני מקווה שאין סיבה לפניקה אבל רע לי עכשיו! אני בעבודה וזה הדבר היחיד שאני מסוגלת לחשוב עליו!!! כולם יודעים :אין קווין= אין bsb!!!!

../images/Emo207.gifבנות והבן תקראו את זה../images/Emo12.gif

[אולי זה ירגיע אתכן מהפאניקה מהשמועה הכי טיפשית ששמעתי
] זה מאיזה פורום... From KellyB at Backstreetteam: Hi everyone! I have some news for you.... The event on Thursday was marvellous, thanks to everyone for raising so much money for DLF, Howie is so very grateful to you all. Howie is currently working on his solo album as are the other Boys, their solo material wont be released until after the next group album which should be towards the end of the year all schedules permitting. We are all really excited about the new album, the guys will be going into the recording studio during the summer to work on the new tracks, recording in sweden and norway. We hope we can continue to show the guys our support and heres to the next album I hope its a fantastic success! K x Backstreeteam is the official record company website and the moderators are in contact with the boys management and publicity teams. So I guess it must be

lidor love lee

New member
יאאא הם עומדים להוציא אלבום נוסף?!

יווו זה טובבב זה אומר שמה שאמרו על קווין באמתת לאאאאא נכוןן זאת סתם שמועההה!!!

למעלה