שמועה:סקאזי מת

bad attitude

New member
שמועה:סקאזי מת

עדיין לא ראיתי הוכחות אבל שמעתי מיותר מדי אנשים.....

Ayala BibaS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימיניאק לא מספיק הוא זקן אתה מאחל לו למות ???..

xofer

New member
הוא יעשה הכל בשביל התשומת לב

בטח ביים את המוות ועוד איזה חודש הוא יחזור לעשות מוזיקה תחת שם אחר, במיתוג של מרלין מנסון הישראלי.

EEEBBR

New member
חס וחלילה אבל נצל"ש שירשור

זה הועלה כאן פעם אבל תגידו לי שוב מה דעתכם טוב? כאשר אמן טראנס מת(כמו קוסמה ז"ל) המוזיקה שלו גלדה והופת להיות אהובה יותר? מה אתם מרגישים?

TRANCE ADDICT

New member
זה ברוררררר!!!!

זוהר ארגוב לפני שהוא מת מי היה שומע אותו בכלל אחרי שהוא מת רק התחילו להעריץ אותו....

EEEBBR

New member
חשבתי שמישהו יגיד את זה

ויתן את הדוגמא של זוהר אבל זה לא בדיוק נכון כי הוא התפרסם והיה כוכב גדול אצל אוהבי המזרחית ואוהבי שירי "אמת"(שככה קראו לזה באותו זמן) אמנם הוא התפרסם יותר אבל אתה יכול להיות בטוח שאהבו אותו מאוד מאוד גם לפני

לא בהכרח נכון תמיד

BONKY אן דניאל(טארדמיינד רקורדס) או שארגרימה לא הפכו להיות אהובים יותר אחרי מותם......

israeli saiko

New member
תלוי מה הייתה הרמה שלו...

שהוא היה בחיים. תמיד החזיקו מקוסמה בארץ. לעומתו בונקי, לא קיבל את אותו הכבוד. ורמה אני מתכוון, לכמה אנשים באמת העריכו אותו ואת המוזיקה שלו. זוהר ארגוב זה גם סיפור דומה, רק בקנה מידה הרבה יותר גדול. האלבום הראשון שלו "אלינור" הוקלט באולפן 4 ערוצים, וחוץ מהשיר אלינור, כל שאר השירים לא היו מקוריים בכלל. ובכל זאת זה עד היום האלבום הנמכר ביותר בארץ בכל הזמנים, (או בין הנמכרים.) האמת אני לא שמעתי את דיאבלו ואת האלבום הראשון שלו, אבל סימפליסיטי הוא אבן דרך בטראנס בארץ. ובכלל קוסמה למרות שאני לא בקי במוזיקה שלו, הוא היה תותח על. רואים את זה בדיסק האחרון שלו. לא חסר דוגמאות - אלביס פרסלי, ויש עוד הרבה. תלוי באיזה מעמד האומן היה לפני.

למעלה