שמועה מעניינת:

shiray

New member
שמועה מעניינת:

אז ככה, מישהו פה כתב על הקטע בסלון יופי בניו יורק, ככה שאנחנו לא מתיימרים להיות כאלה שרק כותבים דברים שניקול עצמה הודתה בהם בכמה ראיונות ורק אחרי הצלבת מידע אנחנו כותבים (עזבו, אני מחכה כל הזמן שיגיע המכתב ממודיעין...), אז למה לא לכתוב פה שמועה שאין לי מושג אם היא נכונה או לא, אבל היא מעניינת לאללה. אז ככה: לפי מגזין אוסטרלי אחד, ניקול שוקלת לאמץ עוד ילד, הפעם באמא חד הורית, והיא כבר התחילה עם התהליך (הארוך ד"א, אז גם אם אמרו שהיא התחילה הכל יכול להשתנות ויכול להיות שזה גם לא נכון מהבסיס...). הקטע של האימוץ נשמע אחלה והגיוני- הרי מספיק לראות איך ישר הפנים של ניקול מתחילות לזהור כשאומרים משהו על הילדים שלה בראיון, ואנחנו יודעים שיש לה המון המון אהבה לתת לעוד ילד... וכמובן מבחינה כלכלית לא ממש תהיה לה בעיה... הקטע המוזר ברכילות הזאת היא ש(תכינו את עצמכם) כנראה ניקול שוקלת יותר בכיוון של ילד עיראקי או אפגני!!! כן כן, אתם קוראים נכון. כמו אנג'לינה ג'ולי אבל כמה צעדים קדימה... אני אישית מאוד בעד כי הרי ברור שמדובר בתינוקות שלא עשו רע לאף אחד וסובלים סתם בגלל שהם נולדו שם ויש (או היה) באזור איזה מנהיג לא אנושי ואז צבא שלם נכנס ובקיצור- אני אישית בעד, וממשיכה לקחת את השמועה הזאת לגמרי בערבון מוגבל... נחכה ונראה.

ערן1987

New member
זה לא משנה איזה תינוק,העיקר לאמץ

אם היא באמת תעשה א תזה,זה יהיה נחמד מצידה.. אבל מקווה שזה יהיה תינוק שיוולד במיוחד בשבילה(או משהו כזה)ולא אחד שלקחו מההורים שלו

shiray

New member
ברור שהיא לא תיקח ילד מההורים שלו

גם הסיפורים השנויים במחלוקת אלה מקרים שבהם ההורים עוד חיים ושילמו לאמא כדי לשלוח את הילד שלה לבית יתומים, שזה גם מראה משהו על האמא... בכל אופן אבל הגיוני שאם היא תאמץ זה יהיה מישהו שיצטרך את זה. האמת שדווקא אחד שיוולד במיוחד בשבילה פחות נראה לי, עדיף לדעתי אחד שההורים שלו נטשו אותו או יתום או משהו, יותר חשוב לעזור להם ולהציל להם את החיים, ואם ניקול הולכת על אימוץ של ילד מעיראק או אפגניסטן עוד יותר הגיוני שזה גם מה שחשוב לה.

ערן1987

New member
אומרים שמדוקס,התינוק של אנג'לינה

ג'ולי,נחטף מההורים שלו או משהו בסגנון.. תארי לך מה זה להפרד מתינוק שכבר איתך איזה שנתיים ואת מרגישה כאילו את הולדת אותו אני לא רוצה שדבר כזה יקרה לניקול(במקרה שתאמץ תינוק)

shiray

New member
אני הבנתי ששילמו לאמא

כדי שתמסור אותו לבית יתומים, שזה גם ממש ממש לא בסדר ולא כשר, ובבית יתומים אמרו לאנג'לינה שההורים שלו נהרגו, אבל הוא לא נחטף או משהו... ואני מאוד מאוד לא רוצה שיקרה משהו כזה לניקול, בעיקר עוד מהסיבה שהיא מאמצת ולא יולדת ילדים (למרות שלדעתי אימוץ והיכולת לאהוב אותם כמו שהיא אוהבת אותם הוא לדעתי הכי מדהים שיש).

American Girl

New member
אוקי...

עראקי או אפגני? אוקי זה מוזר..... מאוד מוזר אבל ממש כל הכבוד לה! וראיתי איזה ראיון עם טום בערוץ שהוא דיבר עליו ועל "ניק"(ככה הוא קרא לה במהלך הראיון ועל העובדה שהוא מאוד אוהב להיות אבא ושלפני האימוץ הם מאוד היתרגשו ותמיד הרהרו באיך זה יהיה להיות הורים... והראו תמונות שלהם לוקחים את אחד התינוקות שלהם וזה היה כ"כ יפה... הם היו ממש חמודים יחד! והוא כמובן הרס הכל

shiray

New member
חחח "והוא כמובן הרס הכל"

אני לא מזכירה את זה כ"כ הרבה! וזה באמת יהיה קצת מוזר אם זה באמת יקרה, אבל אני ממש אעריך אותה על זה. זה יהיה ממש צעד מתחשב ברמה עילאית ממש, כי הרי גם ברור שהיא הולכת לאהוב אותו כמו שהיא אוהבת את קונור ואיזבלה, והם ממש כל העולם שלה.

זהירות! זה הולך להיות ארוך...

אז ככה: דבר ראשון - אני מאד מאד מעריכה נשים\אנשים שמאמצים ילדים, זה דבר כ"כ גדול, לקחת ילד\ה שאין לך שום קשר ביולוגי אליו ופשוט לתת לו את כל החום והאהבה!!! ולגדל אותו , ליבנות אותו , מי יודע אחרת לאן הוא היה מגיע... ולצערינו הרב לא חסרים ילדים מסכנים בעולם שזרוקים ברחובות בלי שום עתיד או תקווה , וזה לא בגלל שהם ח"ו אנשים רעים , הם פשוט נולדו למציאות הזו , ולגבי ניקול - כשהתחלתי רק להכיר אותה וגיליתי שהיא (וטום...) מאמצת שני ילדים כ"כ הערכתי אותה! אני חושבת שזה מראה עליה המון כבנאדם - שהיא אוהבת לתת , חשוב לה מה קורה סביבה-והיא לא רק מתרכזת בעצמה , וכמובן כל אדם שמאמץ, (להוציא מקרים פליליים בעניין), כשניקול היתה מועמדת לפרס האוסקר על מולן רוז' , לפני שהטקס התקיים , היתה כתבה ברייטינג לקראת הטקס ודיברו על כל המועמדים וכ'ו , אותה כתבת שנראה שממש לא מחבבת את ניקול- לא קשה ליראות את זה , חכו , וכבר ראיתי את זה מכמה כתבות שלה עליה , כתבה שלניקול לא מגיע אוסקר! עכשיו מה שממש מצחיק (ותסלחו לי!-גם לא מקצועי) הוא שהיא לא אמרה למה לא מגיע לה אוסקר מבחינת המשחק שלה או משהו , אלא היא דיברה על מה שהיא חושבת על ניקול , תיתכוננו , זה פשוט גועל נפש!!! אבל יאללה , מי היא בכלל? אז אני אצטט קטעים: "...קידמן, שעם כל הצער שבדבר תזכה כנראה באוסקר, אינה אנושית. היא נולדה במעבדה למכאניקה מתקדמת, כאנדרואידית מדגם משוכלל במיוחד. אנדרואידים לא יולדים, ולכן אימצה שני ילדים. ...אימוץ תמיד נשמע יותר טוב, מעשה הומאני ממדרגה ראשונה, לא מלכלך, לא פוצע, לא מבזבז מיטה בבית חולים, ומסייע בשיפור מאזן הסבל והאומללות העולמיים. ..." ואז היא מנסה להסביר למה היא כ"כ נגד ניקול:"... על הנייר היא מושלמת, אולי גם בחיים. אבל על המסך חסרה בה חיות, נשמה, דופק. היא סינטטית. היא לא באמת מזיעה. ועל דברים כאלו לא סולחים. ..." - פשוט גועל נפש!!! ואין לי יותר מילים לתאר את זה! , אתם שמים לב למה היא ניטפלה? היא טוענת שלניקול אין דופק ונשמה על המסך , חחח באמת?!? , וכדי להוכיח את זה היא קישרה את זה לזה שהיא מאמצת ילדים , היא לא תלד = לא תזיע , ותעשה בכך מעשה הומאני = סינטתית , למה אנשים מסוגלים להגיע... כמה כעסתי על זה! (ועדיין!) - זה כ"כ זילזול! ויש עיתונים\כתבים שתמיד נהנים להדגיש את זה שהילדים של ניקול מאומצים , די! הם הילדים שלה , בשביל מה להזכיר את זה כל הזמן , שירחמו גם על איזבלה וקונור! אני כ"כ מעריכה את ניקול על האימוץ ובטח בטח על זה (אם זה נכון...) שהיא רוצה לאמץ ילד נוסף! ללא ספק , אדם שאוהב ילדים , ועושה בשביל זה גם , הוא בנאדם מקסים!!!

הסבר קטן

כשאני משווה: מעשה הומאני=סינטטית , כמובן לפי דעת הכתבת- שטוענת שניקול לא אמיתית על המסך , כך גם היא מאמצת כדי שזה יראה טוב לעולם

shiray

New member
יווו איזו מגעילה!!!!

גם לפני לא מעט זמן איזו סלבריטי יצאה נגד האימוץ בהוליווד בטענה שהרבה שחקניות מאמצות ילדים במקום ללדת פשוט בשביל לא להשמין ואז בין רשימת המאמצות אמרו גם את ניקול וממש התעצבנתי!!! הרי אותה אחת, וגם אותה כתבת של רייטינג, יכלו לבדוק עובדות מסוימות ואז לגלות שניקול ממש לא אימצה בגלל שהיא לא רצתה להכנס להריון ולהשמין או בגלל שככה יותר יעריכו אותה בתור בנאדם טוב- היא אימצה בגלל שהיו לה 2 הפלות טבעיות ממש שנה אחרי שנה!!! ואז הרי בזמן הגירושים עוד הפלה! אחרי 2 ההפלות היא וטום החליטו שקשה להם יותר מדי לעבור את זה והחליטו לאמץ את איזבלה ואחרי שנתיים את קונור! אם היו בודקים את זה ומגלים שהיו לה 2 הריונות חוץ-רחמיים ומסוכנים לא היו כותבים את השטויות האלה! ונראה לי שכשהכתבת הזאת כתבה על זה שלניקול אין חיים על המסך, היא לא ממש ראתה את מולאן רוז' וסתם כתבה כתבה שמלה על המועמדים לאוסקר בלי במאת לראות אותם, כי אי אפשר לראות את מולאן רוז' בלי לאהוב את ניקול! גם כאלה שנגיד שמעתי שלא אהבו את מולאן רוז' ממש כי הסגנון לא דיבר אליהם אמרו שניקול הייתה הדבר היחיד שהם אהבו בגלל שהיא שיחקה מעולה... כאלה שלא סבלו שום דבר בסרט בכלל...

gloria23

New member
גועל נפש..

אני לא חושבת שזה צריך בכלל להיות מעניינם למה היא אימצה תינוק? היא לא חייבת חשבון לאף אחד. זה דבר כל כך מרושע להגיד על מישהו...גם אנג'לינה אימצה תינוק, אז מה? לפחות היא הצילה חיים, שמה בקמבודיה, שאין להם מה לאכול בכלל...פשוט שיתביישו להם!

N i c o l e

New member
באמת לא משנה איזה תינוק היא תאמץ...

מעניין אם זה נכון... בכל אופן...מזליסט התינוק שיזכה לאמא ניקול :)

למעלה