שמועה מטרידה

שמועה מטרידה

אתמול שמעתי שמועה מטרידה כי הנהלת האתר החליטה שהחל מהחורף הבא לא ימכרו מנויים שנתיים לאתר-----הסיבה----זה לא משתלם להם! עוד נאמר כי- ה"חרמון אינו אתר יקר בהשוואה לארופה"....סקי זה ספורט יקר ושגם לצלול באילת זה יקר.... אני מאד מקווה שזו בדיחה שהקדימה את זמנה --{1 באפריל}

פינזוסט

New member
מי אמר שזה צריך להשתלם להם?

מנוי שנתי אמור להיות הטבה במחיר לגולש הקבוע ששומר אמונים לאתר. חוצמזה, כמה גולשים באים לחרמון יותר מ8 פעמים בעונה? יש למישהו מושג כמה מנויים שנתיים נמכרים בכל שנה?

oransh1988

New member
כל המחירים בחרמון הם בדיחה עצובה

כשאתר עם 10 מסלולים ותשתיות גרועות לוקח לך 200 שקל על סקי פס יומי, ואתר אלמוני בשם 'אספס קילי' לוקח 40 יורו (=220 שקל בערך) על סקי פס יומי, ויש בו כולה 150 מסלולים, 320 ק"מ סקי ותשתיות מהטובות בעולם אז צריך לחשוב מה באמת יותר עצוב: המחיר שלוקחים בחרמון, או העובדה שאנחנו ממשיכים לבוא. מכורים או לא?

פינזוסט

New member
יש עוד הבדל `קטן`

שם משלמים משכורות לעובדים ביורו, ואצלנו בשקלים.

oransh1988

New member
אבל יש עוד הבדל גדול ומכריע.

כמות המסלולים והמעליות שהם צריכים לתחזק זה פי 15. וגודל האתר שהם צריכים לתחזק גדול פי 100 מהחרמון. וכן, לתחזק עולה ביורו ולא בשקלים.

topsoul 360 out

New member
../images/Emo5.gif בבקשה תגיד שאתה צוחק...

אמנם העונה כבר לא יצא לי לקנות פס עונתי אבל חשבתי על העונה הבאה.... והקטע שהם אמרו שהחרמון זול זה בדיחה מטומטמת.... כמו שכבר אמרו פס יומי בחרמון עולה 200 שקל (ל45 ק"מ ותשתית גרועה), פס יומי לפרדיסקי עולה 38 יורו (209 שקל, 420 ק"מ ותשתית מעולה).... }-[ כדאי להם להרגע ומהר (ופה, אגב, נתעלם מזה שהם נותנים לאנשים שלא מבינים כלום במה שהם מוכרים לתחזק את המקום)

22freestyle

New member
בחרמון זה יוצא 238 ש"ח..

כניסה 38, סקי-פס 200... אתה לא יכול לגלוש בלי להכנס הרי... פשוט מחלקים לך את זה לתשלומים...חחח

yohan6

New member
מחיר התענוג

אף אחד לא הכריח אתכם לעלות לחרמון!!! נכון, זה לא אספן ולא צרמט, אבל זה מתחת לאף . וזה שהמחיר זהה לאתרים המפורסמים, זה לא אומר כלום. גם האתרים הקטנים והמסכנים, ויש כאלה לא מעט בארופה וארה"ב , עולים אותו מחיר כמו הגדולים.

topsoul 360 out

New member
בסדר..לפחות שם יש תשתית טובה...

אני לא מבין למה אתה נעלב? ואתה שוכח פרט שולי כזה שהמספרים אצלם במשכורת הם אותו דבר רק ביורו (או דולר בארה"ב) והמחיר היחסי של הסקי פס אצלהם הוא נמוך מאוד... ובאיזה תענוג מדובר?
עד שלא יפתחו סנופארק בחרמון (שנה הבאה?) הוא לא כזה תענוג...ויש יותר מדי מתחילים שחושבים שהם מקצוענים שמונעים מזה להפוך לתענוג...

הם באמת לא מרוויחים מזה, יש כמה

וכמה חברה שעלו השנה איזה 30 יום שלא נדבר על מקס שעלה איזה 70! עונתי עולה 1600 = לשמונה ימי סקי במחיר (200*8=1600) אז 30 יום בטח שלא משתלם לחרמון כי אנשים חוגגים על העונתי הזה במחיר מצחיק.

skier

New member
אוף איזה באסה סקי פס שנתי פה זה 108

יורו... החרמון דרקים נקודה...

natyh

New member
אהלן עידן

בפורט דה סולי 14 אתרים מחוברים : 520 ק"מ מסלולים : מעברים מעירה לעירה : לה שפאל דה אבודנס - שטאל פרה לה זו - מורזה - ארדן מונטריון מורזין אבוריאז ועוד ועוד ברכבלים ובאוטובוסים מיוחדים שנקראים נוויט , עם מקום מיוחד לסקי מאחור בקטע השוויצרי , וכל זאת 184 יורו בלבד לשבוע . כבר כתבתיכי : אני לא מבין מה יש לנו לעשות בחרמון , אתר גרוע לא מתוחזק ויקר להחריד נקודה .

skier

New member
שלושת העמקים כמובן...

200 יורו לשבוע... לי סקי פס עונתי עלה 108 יורו של מנוויר וסנט מרטין, עם הגדלה לואל טורנס זה 208... אז עושים פה צחוק מעבודה, אבל בעצם ממתי עובדים בחרמון?!

yaircarel

New member
עזבו אותם, כל הגישה דפוקה

אבל זה מה יש. סה"כ יש שיפור באתר למרות שבהחלט הכנת המסלולים היא ממש אבל ממש גרועה. חוץ מזה כמה סקי פס עונתי מוכרים?

22freestyle

New member
178...העונה הנוכחית..

תכפילו- בוא נגיד, קומבינות וכאלה, ב1300.. יצא לכם בסביבות ה- 200,000 ש"ח.. נראה לי משתלם דוקא..מה זה עולה להם- כולה כרטיס פלסטיק...

למעלה