שמועה זדונית או לא?

starking

New member
שמועה זדונית או לא?

לאחרונה רצה שמועה על סרט חדש בהשתתפות של חברי האנטפריז הדור הבא שאמור להקרא שבו של דאטה או יותר נכון לעסוק בזה האם יש אמת בשמועה או שזה יותר דמיון פורה של כמה חברים שלי לא ראיתי באתר הרשמי כל זכר לזה . תודה

לצערי הרב...

רוב הסיכויים שעבדו עליך... למרות שזה יכול להיות נחמד, כמה שחקנים מהקאסט אמרו שזהו הסרט האחרון בשבילם. אולי משהו שמתרחש כמה שנים טובות מזמן הדור הבא?

חוץ מזה שצריכים לקרות הרבה דברים...

לפני שפאראמאונט יפיקו עוד סרט עם כל מה שקרה (או לא קרה) עם נמסיס

itstzar

New member
זה יהיה RIP OFF ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

והמבים יבין

Lu Tze

New member
תקשיב, ספי, אתה לא יכול לצעוק

RIP OFF כל פעם ש... אה? לא ספי? טעות שלי. סליחה.

../images/Emo6.gif

הם אולי לא מתכננים, אבל לדעתי בהחלט יש מקום לסרט כזה. אבל רק אם זה יהיה סרט למעריצים, שיהיה בנוי כמו פארודיה עצמית ועם טונות של הומור פנימי. אני רוצה לראות את המספר 47 כל משפט שני. זה יכול להיות ממש נחמד
ברנט ספיינר הודיע כבר מזמן שנשבר לו מדאטה. אבל היו כבר שחקנים שהרגו את הדמות שלהם שוב ושוב (עולים לי בראש מל גיבסון וסיגורני וויבר לדוגמה. שלא לדבר על דניס קרוסבי
) וחזרו מכל מיני סיבות *שיעול*כסף*שיעול* אז אולי..

Bufreak

New member
למרות שהרעיון נשמע מצויין, ../images/Emo13.gif

אני, משום מה, לא רואה את זה קורה. אבל יש לך רעיון. אז אם אתה into פאנפיקים..: ) דוד.

[TNT]

New member
אני בעד סרט של סדרה אחרת

TNG בהחלט עשו את שלהם. אני ממש ממש היתי רוצה לראות סרט של DS9 ואם לא אז אולי אפילו וויאג'ר

P0P

New member
גם אני בעד סרט על וויאג'ר וגם DS9

ולא איכפת לי שיעשו סרט נוסף על TNG העיקר שיעשו אותו עם Q.

HyperNovA

New member
אני בעד סרט על

הרגלי האכילה של סקוטי, יחד עם תיעוד מדוייק איך הדמות שלו התפחתה (סליחה אמרתי התפתחה ? התכונתי להתנפחה !) ממשימת 5 השנים של האנטפרייז ועד לפרק ב TNG ששחררו אותו מהמשגר אחרי 80 שנה ולבסוף כיצד הוא מתפוצץ.

Lu Tze

New member
היי, זה דווקא רעיון, לקחת דמות אחת

להתמקד בה ולראות מה קרה לפני ואחרי הסידרה. מצד שני, כנראה שאף אחד חוץ מטרקרים לא יראה את הסרט.

אני נגד פרודיה על TNG../images/Emo23.gif

לא חושב שצריך לקחת את הסדרה בהומור. אומנם הסוף מייאש(נמסיס), אבל התקוה היא לעתיד טוב יותר של TNG. כמובן שאני בעד סרט על וויאג'ר לא כלכך בעד DS9. ודרך אגב גם אם לצוות TNG נמאס קצת, לפי מה שקורה בפורום בחו"ל לא נראה לי שלמעריצים נמאס מהם. אי לכך אני מאמין שלא ירחק היום 3-4 שנים, ושוב נראה סרט של TNG, עם דתה. למי שזוכר את סוף הסרט נמסיס, הם פתחו פתח לשובו האפשרי.

bewiched

New member
אני בעד-ספויילר נמסיס-

שנאיתי שהוא מת בסוף.אני אוהבת את דאטה מאוד.

למעלה