שמועהה ..

ס ת י ו 9

New member
שמועהה ..

שמועה: אומרים שאפרת לא נהרגה אלא שפגעו לה בבטן אז התינוק מת!! עוד שמועה: שאופק אחות התאומה של אפרת זאת אפרת היא שיחקה את עצמה אחות תאומה של אפרת!! אבל זה לא ניראה לי בכלל,סתם שמועה!!

Sweet Misery

New member
אבל אפרת שושן נהרגה,

גופתה נקברה. מה זה כל תיאוריות הקונספירציה האלו? בנאדם מת, תנו לו הכבוד.

ס ת י ו 9

New member
אפרת שושןן!!

לא היא לא מתה ככה מסתבר!! התינוק נהרג היא.. אז בואו לראות אותי מתה בין שמונה לתשע ולא יקרה לי כלום בואו לראות אותי קמה לתחייה בפרק הסיוםםם!!

ס ת י ו 9

New member
טעות שלי!!

אז מסתבר שהיא לא מתה אלא התינוק מת!** (תיקון טעות) השיר כבר שמתי לך!!

Sweet Misery

New member
תכבדו את מותה, אלוהים אדירים!

ניתחו את גופתה באבו כביר! קברו אותה באדמה! היא נפטרה!

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifלוקח קצת זמן,אבל תקלט

**תקלטו אפרת לא תחזור למה לחיות באשליות?אבל באמת חבל,רות הייתה הדמות האהובה עליי ב"פירות אסורים",וגם ככה הסדרה מיתדרדרת בגלל התסריטאית החדשה הזאת...טליה בורשטיין(ראיתם היום?!?!איזה סרט כחול היא עשתה?!ילדים קטנים רואים את זה!)...ועוד אפרת שושן לע שם....=/
ד"א השיר של טב"ע נכתב לפני התסריט

ס ת י ו 9

New member
אפרת..

תחזור לא תחזור.. נגלה הכל בסוף!! כןן אהה דוגרי סרט כחול (חרמנית הטליה הזאת חבל על הזמן)!!

IkMfNiY

New member
צודקת ../images/Emo42.gif

אני לא מבינה מה עובר על אנשים. יעל

יאווווו.....

מה הקטע שלכם עם השיר?? בשיר מדובר על הטלנובלה - השחקנים, הדמויות, בלה בלה.... צאו מזה...!! אפרת מתה אז אפרת מתה, מה לעשות החיים קשים!!.. אפרת שושן ז"ל..

ס ת י ו 9

New member
...

אז מסתבר שאפרת לא מתה אלא התינוק!! ** (תיקון טעות לקודם) ותשיר תקראי..!!

טוב..

לפי מה שהבנתי אפרת תחזור יש שמועות שהשיר "בואו ליראות אותי מתה בין 8 ל-9 ולא יקרה לי כלום בואו ליראות אותי קמה לדכיה בפרק הסיום.." אומרים שכאילו אפרת לא מתה באמת ושרק ככה כולם חושבים ובפרק האחרון היא תחזור.. ואהמת אני מקווה שהיא תחזור..

ס ת י ו 9

New member
אפרת שושן

כן גם את זה אני יודעת.. מה שהם לא יודעים זה שלא אפרת מתה אלא התינוק שלה!! טוב נחכה וניראה...

סתוונה

New member
אוקיי ילדה יש לך דמיון מפותח

ואת מאמינה לכל שטות שיגידו לך... אין היא מתה זהו וחבל נורא כי היה הייתה אחת הדמויות שאהבתי:( ורק שתדעי יש לך שם יפה

ס ת י ו 9

New member
....

חח תודה.. אבל בכל זאת אפרת תקום לתחיה בפרק הסיום!! טוב נו ניראה כבר שאני אני לא יתחיל לפתח ציפיות!!

קרן181

New member
אפרת מתה

תבינו בבלוג תמר קינן אמרה שבקשר לשיר אז בואו לראות אותי מתה בין שמונה לתשע ולא יקרה לי כלום בואו לראות אותי קמה לתחייה בפרק הסיוםםם!! אז היא מרה בעצמה שאפרת לא תקום לתחייה היא נקברה בנווה אילן ואחותה אופק באה מצרפת וזאת לא תיהיה אפרת בסוף הסידרה!!!!!!

יפה!!

הנה מישהי עם שכל!! פעם שניה שאני אומרת שזה כולה מדבר על הטלנובלה!! דמויות, שחקנים, בלה בלה....

למעלה