שמועה: אומרים שאפרת לא נהרגה אלא שפגעו לה בבטן אז התינוק מת!! עוד שמועה: שאופק אחות התאומה של אפרת זאת אפרת היא שיחקה את עצמה אחות תאומה של אפרת!! אבל זה לא ניראה לי בכלל,סתם שמועה!!
**תקלטו אפרת לא תחזור למה לחיות באשליות?אבל באמת חבל,רות הייתה הדמות האהובה עליי ב"פירות אסורים",וגם ככה הסדרה מיתדרדרת בגלל התסריטאית החדשה הזאת...טליה בורשטיין(ראיתם היום?!?!איזה סרט כחול היא עשתה?!ילדים קטנים רואים את זה!)...ועוד אפרת שושן לע שם....=/
מה הקטע שלכם עם השיר?? בשיר מדובר על הטלנובלה - השחקנים, הדמויות, בלה בלה.... צאו מזה...!! אפרת מתה אז אפרת מתה, מה לעשות החיים קשים!!.. אפרת שושן ז"ל..
לפי מה שהבנתי אפרת תחזור יש שמועות שהשיר "בואו ליראות אותי מתה בין 8 ל-9 ולא יקרה לי כלום בואו ליראות אותי קמה לדכיה בפרק הסיום.." אומרים שכאילו אפרת לא מתה באמת ושרק ככה כולם חושבים ובפרק האחרון היא תחזור.. ואהמת אני מקווה שהיא תחזור..
תבינו בבלוג תמר קינן אמרה שבקשר לשיר אז בואו לראות אותי מתה בין שמונה לתשע ולא יקרה לי כלום בואו לראות אותי קמה לתחייה בפרק הסיוםםם!! אז היא מרה בעצמה שאפרת לא תקום לתחייה היא נקברה בנווה אילן ואחותה אופק באה מצרפת וזאת לא תיהיה אפרת בסוף הסידרה!!!!!!