שמונצים

תיקתקית

New member
אז מה האפקט של כל אחד ?

יתנו לי לנסות בחנות וזהו במקום שאני אלאה אתכן בשאלות קשות?

tokit

New member
וואללה, אין לי מושג לגבי החנות..

הקונדישנר הוא קרם לחות קליל. הוא גם מעניק לחות וגם מעצב. הוא לא מאוד כבד על השיער, אבל הוא לדעתי כן משאיר הרגשה שומנית משהו.. הגלייז הוא מעין ג'ל מאוד מיימי, משמש יותר לעיצוב קליל ולמראה קצת "פראי" של השיער. לדעתי לשני המוצרים אפקט עיצובי די דומה בסופו של דבר, כך שהבחירה ביניהם קשורה להעדפה אישית. אני, למשל, מכורה לגלייז אבל לא מסוגלת לסבול את הקונדישנר, כי הוא משאיר לי הרגשה מעט שומנית על השיער. כמו כל קרם.

מזל שאמרת את זה..

כבר חשבתי לנסות את הקונדישינר, אבל אם הוא שומני אני אדבוק בגלייז ובמוס שברגע שלמדתי להשתמש בהם, אני לא מפסיקה לקצור מחמאות על התלתלים

tokit

New member
אם יש לך תלתלים

לא תאהבי את הקונדישנר. מצד שני, יש בנות שמטורפות על הקונדישנר, אבל לדעתי אין להן תלתלים. תלתלים פשוט לא הולכים טוב עם קרמים, אין מה לעשות. אבל לנסות תמיד אפשר.

שירה59

New member
לי יש תלתלים ואני אוהבתאת הקונדישינ

אני שמה ממש טיפה (גודל אגוז לוז בערך) על כל השיער - מלא וארוך ועליו אני שמה מוס או את ה pommade של פול מיטשל אנילא חושבת שוהא שומני בכלל, הוא ממש סבבה. קרמים אחרים אני שונאת כי הם באמתשומניים

תיקתקית

New member
טוב

יש לי תלתלים שנהיים חלקים כשאני חופפת. לדעתי אצלי כשאני שמה משהו שעושה תלתלים גדולים זה דווקא לא מחמיא לי, אם אני משאירה את זה ככה פזור. זה נראה פראי מדי (יוצאים תלתלים גדולים). אני אתלבט עד שאגיע לחנות...

tokit

New member
טוב, אלו פסאודו- תלתלים

אני מדברת איתך על תלתלים תלתלים.. אגב, לדעתי תלתלים גדולים זה נורא יפה. כשאחותי טסה לא מזמן מלונדון לישראל ליוויתי אותה לשדה התעופה ושם יפה לי לראות מלא ישראליות. ודבר ראשון שמאוד בולט (חוץ מהפלטפורמות והגבות הדקות) זה השיער הדבוק לראש עם ערימות של קרם. לדעתי - גועל נפש. ממש לא רואים את המראה הזה בעולם. משום מה לישראליות יש חשש משיער פתוח וחי..

lady h

New member
לא נכון ולא נכון../images/Emo3.gif

לי אין את החשש הזה

תיקתקית

New member
בלי הקרם

המסויים שמעצב לי תלתלים גדולים השיער שלי נראה פתוח. עם הקרם התלתלים נהיים גדולים וכבדים ומונחים לא יפה מסביב לפנים אם זה סתם פזור. בלי קרם הם יותר קלילים. אם אני מעצבת תסרוקת אז זה כן מתאים.

tokit

New member
אם ככה אולי הקונדישנר יתאים לך

כי הוא קרם, אבל מאוד קליל.

I Was Hoping

New member
לא יודעת איך הוא שומני לך

כי אצלי הוא בלתי נראה על השיער אחרי שהשיער מתייבש. נראה לי שאני צריכה ספריי לשוונצים וזהו... סתם כי ראיתי היום דיילת של בריטיש מתארגנת בשירותים ומדביקה אותם בשניה עם ספריי. איך לא חשבתי על זה!

tokit

New member
אני לא יודעת אם שומני

אבל אני מרגישה אותו על השיער. אין מה לעשות, זה קרם. וקרמים רעים לשיער שלי.

למעלה