שמונצים

thestudent

New member
שמונצים

שלומות אם אתן זוכרות אותי אני הבחורצ'יק עם בעיית השמונצים. ובכן הלכתי לי לסופרפארם וראיתי מולי מדפים שלא נגמרים עם כ"כ הרבה מוצרי שיער מכ"כ הרבה חברות שונות. הלכתי לאיבוד. לא מספיק שהייתי צריך להתלבט בין קרם לבין מסיכה, בין חברה אחת לאחרת, להשוות מחירים, עוד יש על כל מוצר "לשיער יבש" "לשיער מתולתל" "ללחות" לבלה בלה בלה. גוד דאמט, למה על אף אחד לא כתוב "לשמונצים". קיצר, SOS. אני גבר חסר ישע שצריך שיגידו לו בדיוק איזה מוצר לקנות. (ושום מוצרים שגורמים נשירה בבקשה) שבת שלום

סנופה

New member
../images/Emo207.gif שוונצים- הילההההההההה../images/Emo124.gif

איזה חומר קנית בסוף כדי לאסוף את השיער? אני גם צריכה, אבל את השפן נסיונות הקטן שלי

noyale21

New member
היה ברור. היא לא שאלה

אותך מה קנית אלא את הילה (שים לב לכותרת של ההודעה שלה).

thestudent

New member
תנצלשי חופשי

(לא שיש לי מושג מה הראשי תיבות) רק שמישהו יגיד לי כבר מה לקנות (ושלא יהיה שומני!)

I Was Hoping

New member
The Conditioner

של פול מיטשל. אחרי הרבה זמן ששכחתי מקיומו, אתמול קניתי עוד בקבוק. שככחתי כבר כמה הוא טוב...

סנופה

New member
יקר?

דברי אליי במספרים... זה שומני? איך איך, בקיצור? אפשר תמונה? (אני סחטנית אני...)

I Was Hoping

New member
שום תמונה

זה מטר מ"גזור", יש שם חנות שנקראת הייר סנטר. לא יודעת כמה עלה, אבל יחד עם המסיכה של לוריאל הוורודה יצא 179, אז אני משערת שמשהו בסביבות ה120 בערך, לבקבוק מחזיק נצח, כי צריך משהו בגודל חצי שקל על כף היד לכל השיער, בטח שבאורך שלך לא צריך יותר. תמונה? יש לינק בקישורים לאתר של פול מיטשל, חפשי לפי השם
אני באמצע נקניונות וכביסות, מה תמונה עכשיו?

סנופה

New member
ידעתי שאי אפשר לסמוך עליך...

טוב נו, בציה ואני נשים את פעמינו לשם ביימים הקרובים, תודה!
והתכוונתי לתמונה שלך מדגמנת את המוצר, לא תמונה של המוצר! מעאפנה.

I Was Hoping

New member
לחות חזקה

שאם מורחים על שיער רטוב אז זה מתקשה קצת. אם רוצים אז פותחים עם האצבעות וזה לא נראה.

תיקתקית

New member
נשמע טוב

אז זה נותן כמו מראה רטוב ? השיער נראה משומן? ולעומתו הגלייז זה כמו קארין? אני פשוט מתלבטת אם לקנות את אחד מהם, הקארין קצת מתנדף מהר מדי. אבל אני אוהבת את זה שהוא לא שומני.

tokit

New member
הגלייז זה משהו שונה לגמרי..

הקונדישנר הוא לחות, הגלייז הוא ג'ל מיימי.

למעלה