שמונה שנים בלעדיו

שמונה שנים בלעדיו

אתמול התקיים המופע לזכרו של מאיר אריאל במשמרות. מאיר אריאל הוא ללא ספק אשף השפה העברית ומוזיקאי גדול. מי שעדיין לא נחשף לשירים שלו זה אף פעם לא מאוחר.. כמובן שיש את המוכרים- זרעי קיץ, שלל שרב, שדות גולדברג, מתחת לשמיים ועוד.. אבל יש עוד עולם שלם של מוזיקה ומילים חודרי נשמה. היו במופע מאות צעירים וזה רק מוכיח כמה המוזיקה שלו עודנה חיה אז לזכרו ועוד המון שירים מעולים שהפסדנו. נ.ב לי"בניקים- צדק צדק תרדוף/ מאיר אריאל (צומת הרצל -אחד העם, תל אביב) גלית

lady tay

New member
זוכרים! ../images/Emo9.gif

צדק, צדק תרדוף! ביצוע: מאיר אריאל מילים ולחן: מאיר אריאל רודף צדק ג'ימי ודין רודף שלום נפגשים להם בבאר האדום השלום והצדק מתחבאים באפלולית רובצים להם אין הגה בתוך שלולית שלולית של שיכר באפלולית של דם או אפלולית שיכר בשלולית של דם רודף צדק ג'ימי מנגן מפוחית ודין רודף שלום מקיש על פחית והם שרים איש את שלו צדק צדק תרדוף בקש שלום ורדפהו בקש שלום ורדפהו צדק צדק תרדוף זורק דין שלום לג'ימי צדק "אתה מודע לזה שצדק זה חרוז להדק?" יורק ג'ימי צדק לדין שלום "ממש כמו ששלום זה חרוז לחלום" שורק דין לג'ימי "בשבילך צדק זה חדק שיש לו רישיון לחטט לי בארון" חורק ג'ימי לדין "בשבילך שלום זה שלוש עיוור, חירש, עילם ושולמן ישלם" ושוב שרים איש את שלו צדק צדק תרדוף בקש שלום ורדפהו בקש שלום ורדפהו צדק צדק תרדוף והנה הם קמים רודף מול רודף לגחך קלות ולהתנדף בשלולית אפלולית בבאר האדום לא פלא שצדק בורח לא פלא שבורח שלום והאלוהים יבקש את נרדף לא ישלים עם, לא יצדיק את הנסחף אל חף עוד כמה זמן? קשה להשיב... מי שמתייאש ילך לתל אביב היא תיתן לו שרותי הזייה על המקום כמו מים בנווה צדק, צל ממגדל שלום זה מגדל שלום על צומת הרצל אחד העם (שאגב היו מתנגדים מאוד גדולים בשעתם) אך הגיחוך של מרלון ברנדו מול הקנה של מרטין שין נשאר כמו שיא של גודל בשביל ג'ימי ודין שעוד שרים איש את שלו... צדק צדק תרדוף בקש שלום ורדפהו בקש שלום ורדפהו צדק צדק תרדוף!

A d i D

New member
זוכרים!

איך רציתי להיות שם אבל לא היה לי איך להגיע גלית מה עם ערב מאיר אריאל בקונדס?? אפילו אני אבוא ואולי גם עוד חברה מהקיבוץ עדי מבית העמק

spraizler

New member
תכלס..

גם שמעתי את התוכנית שהוקדשה לו בגלגלצ.. ויש נזכרתי בשיר הזה שהשמעתם לנו.. באמת מוזיקאי גדול

למעלה