שמונה עשרה

אינטרנל

New member
שמונה עשרה

גופך העירום, הנשי הבתולי חיוך ששלחת לי כולו ביישני נוגע בך אט, מלטף את כולך מרגיש את הדם מסתער בתוכך אתמול עוד ילדה ועכשיו זה ממש אנחה שתופסת את מקום החשש היד הנוגעת, היד המנחה בטחון שהגיח מפינה עלומה נושקת, יונקת, לוטפת, אישה ! לחשוב שלפני כן היית עוד ילדה... גופך העירום, הנשי הרוטט חויה שעברת , לקבל ולתת נוגעת בי אט, וכולך מלאה ילדה שבגרה והפכה לאישה

אינטרנל

New member
מי יודע

מה ילד יום ... אבל המחשבה על להיות עם בחורה חסרת נסיון ולהעניק לה חויה מיוחדת...

ברור.זה מזכיר לי על פנטזיה

שהיתה לי לגבי בחור חרדי שאני מגלה לו את המין ובכן פנטזיה זו הוגשמה באופן חלקי בכך שעשיתי איתו דרך צ´ט תהליך ובו הוא אונן לראשונה בחייו ומסר לי את תגובותיו במקביל. מרגש וחד פעמי.כמובן שייתכן כמו באינטרנט שהוא סתם עבד עלי ובעצם הוא כאילו אונן פעם ראשונה. אבל לתחושתי ולאור כל ההקדמות אכן היתה זו פעם ראשונה. מרתק. היתה זו חוויה חד פעמית כל פניה חוזרת לא תענה אז נא לחסוך את ההצפה בפרטי. תודה.

אינטרנל

New member
הזכרת לי שיחות מדליקות

מלפני כמה שנים ... סקס טלפוני נפלא אחד הדברים הזכורים לי כ"ראשוניים" : שלימדתי פרטנרית חמודה לטעום את עצמה ... תחילה היא חששה לנסות אחרי כן ניסתה ואהבה במקרה דעסקינן, ה"הצפה" ב"פרטי" היא מבורכת

למעלה