שמוליק

בני123

New member
שמוליק

שלום לכולם! מי אשם באמת בתיסכול של החוזרים בשאלה? אולי הבנות שהטילו סטיגמה רעה על הגברים החוזרים בשאלה שחסר בהם משהו שהם לא אמינים או אולי לא מספיק אינטלגנטיים בשבילם, הרי זה ברור שבחור שחוזר בשאלה לא מקבל מספיק תמיכה וגב מבנות רק בגלל הסיבה שהם חזרו בשאלה. ואולי תגידו! אל תגלו לבנות שחזרתם בשאלה ואז הכל יהיה טוב, נכון שאלה נכונה, אבל התשובה לא איחרה לבוא כי במציאות בחור שחוזר בשאלה בא מעבר קשה מאד וחיים אחרים לגברי מסתם חילוני הוא בכל זאת גדל בבית דתי ושם כל ההתנהגות של הבן אדם הוא אחרת הן מצד החיובי והן מצד השלילי הדיבור אחרת המעשים ההתנהגות אז מיד שבחורה מגיע לקשר עם אחד שחזר בשאלה מיד היא מזהה שעם הגבר שלפניו יש סיפור אחר מסתם גבר חילוני שפוגשת ברחוב, אז לא צריך הרבה כדי לתפוס שמשהו עבר עם הבן אדם הזה. ובמקום שזה שהבחור שלפנייך הוא לא סתם בחור אלא בחור עם אומץ עם כוח לשבור דברים קשים אל תחשבו שזה כל כך קל לעשות את המעשה הזה של לחזור בשאלה פי מליון יותר קשה מאשר לחזר בתשובה, אז מטילים בזה סטיגמה רעה ופוסלים אותו במקום לקנות אותו בזהב הרי הגבר הזה עבר משהו בחיים הוא הראה בכוחו התמודדות עם דברים קשים ועבר את המבחן אולי זה דבר חיובי, לא לא ראיתי שהחוזרים בשאלה יוצאים לחיים טובים אחרי שחזרו בשאלה הם לא מוצאים כל כך מהר אהבה חברה טובה לחיים הם רק מסתכלים על החילוניות כשהם חרדים וחושבים שמהר מאוד הם יכנסו לחיים מאושרים וטובים. מהר מאוד הם מגלים שבצד השני בכלל מזלזלים בהם וההיפך יש לו סטיגמה רעה של חוזר בשאלה, ולי נראה שזה אחת הסיבות המרכזיות של הסיפורים של החוזרים בשאלה שלא מחזיקים מעמד הרבה זמן בתנאים בו חשבו בזמן שיצאו בשאלה. ואני חושב שהסיבה ששמוליק עשה את מה שעשה אם קראתי נכון והבנתי נכון את מכתבו מצאתי בין המילים את הדברים הנ"ל לא במדוייק רק ברמז אבל זה מספיק, נכון שגם כסף אומר הרבה לבן אדם אבל דבר ראשון זה חברה ולא סתם חברה שנפגשים פעם ב... רק תבינו שבן אדם שיוצא בשאלה מאבד ביום אחד את החום ואהבה של המשפחה שחי אד אז ואם הוא לא מקבל את החום ממישהו אחר אם זה חברים טובים ובראש וראשונה חברה טובה ותומכת אז חייו קשים עליו מנשוא.

בעעעההההההה!!!!!!!!

איך אתה מצפה שמישהו יגיב על מה שכתבת, אם לא הקשת פעם אחת (!) על האנטר/שמת איזה פיסוק קל.
אני לא חושבת שבחורות נרתעות מיוצאים בשאלה (אבל אני לא בדיוק מדד כי אינני חילונית מבטן ומלידה).
ונראה לי מטופש להטיל סטיגמה על מישהו שיצא בשאלה כ"לא אינטיליגנט". גם בן אדם ללא השכלה יכול להיות משכיל, זה משהו שלא קשור בתארים, אלא בידע כללי+ סקרנות אינטלקטואלית.
תגיד, אתה מדבר מניסיון או משהו? כי ככה זה נראה...
ובקשר למה שכתבת על שמוליק: ממש לא קלטתי מה אתה רוצה. אל תכניס אותו שלא במקומו. יהי זכרו ברוך. <מיכלי נאלצת להשיב>

בני123

New member
לשמוליק כאב

לשמוליק נראה לי כאב שאין לו מספיק חברה וחום ונשבר שעזב את חיק משפחתו ולא קיבל תמורה די מספקת והגיע למצב עד כדי כך שהתייאש שלא ראה עוד סיכוי קלוש לקבל את מה שציפה לו וייחל לעצמו. אז קם ועשה את מה שהוא עשה יהי זכרו ברוך.

תאוריות קונספירציה יפות!

אתה מוזמן להיכנס לפורום "קונספירציות", תהנה שם. <מיכלי מוצאת לאנשים בית חם>

שלום בני וברוך הבא.

אינני מכיר אותך, ואינני יודע אם אתה יוצא בשאלה. האמת, אם להיות כנה, לא כל כך אהבתי את ההסתכלות מבחוץ הזאת שלך. גם לא כל כך אהבתי את המהירות הזו שלך להכריע, "אולי אל תגידו לבנות..." זו הבעיה??? שכחת שישנם בעיות גישה? שכחת שבגלל שיש ביעות גישה נוצרת בעיה של חוסר ביטחון עצמי??? מלבד מה שכשקצת מעמיק הקשר לא שייך לשקר ולומר שאתה מבית חילוני גם בגלל שאחר כך תידרש להמציא הורים חילוניים, או סיפור חיים קורע לב לפיו אתה יתום מאב מאם מירושה וכל המסתעף. אחי, די לקלות הדעת בנושאים שנוגעים אישית לחלק מחברי הפורום. אני לא רוצה בעניי הזה לספר יותר מידי על עצמי, כי אני כותב על זה במסגרת הסיפור, אבל העסק הרבה יותר מורכב ובעיתי משאתה רואה אותו. אבל אם כבר נגענו בבעיתם של יוצאים, אז כמה שאלות בשבילך. האם לחילונים קל למצוא אהבה? איפה תה חי? הרי הגילאים האלה הם גילאים של חיפוש בלתי נלאה, וזה ממש לא קשור לם יצאת בשאלה או לא. אם כבר מדברים על "בעיה של וצאים" (אוי כמה שאני שונא את המשפט הזה) אז אולי כן יש חלק מהיוצאים (ואם אתה יוצא נדמה שאתה נמנה על אלו) שנוטים לקשר את הצרות שלהם ליציאה בשאלה, וכך הם מכפילים את הצרה, שהרי בידם היה למנוע אותה אילו רק לא היו יוצאים בשאלה. היה שלום

בולשיט../images/Emo70.gif

הנה משהו שגרם לי לצאת קצת מהמערה שלי... בולשיט גמור. אין לי מושג מי אתה ומה בדיוק ניסית להשיג בכתיבה הזו, כך או אחרת, כנראה שלא הכרת את שמוליק. אני היכרתי אותו. וחוצמזה, יש לי חבר טוב שמאמין בהישארות הנפש אחרי המוות, אני לא מאמין אבל יותר מזה שאני לא מאמין, אני פשוט לא יודע. אם יש דבר כזה ושמוליק איכשהו יכול לשמוע/לקרוא את מה שקורה בעולם הזה, אני רק רוצה להגיד לו שאני אוהב אותו.

אל תבכו לנופל / אסטרו

אל תבכו לנופל ששאל את נפשו למות ועשה מעשה של שטות כי הוא כבר בין המתים ואתם בחרתם בחיים אל תבכו לנופל אל תכעסו אל תשפטו כי מי שלא היה שם לא יבין אל תבכו לנופל שמעד בנפתולי החיים הושיטו יד תומכת אוהדת לנשארים יהי זכרו ברוך

למעלה