שמואל פאדי וכולם

שמואל פאדי וכולם

לא אהבתי לקרוא שהכנתם cd מההופעה של גליקריה באילת. דווקא בימים אלו עולה קמפיין כנגד צריבות דיסקים,וכנגד הזיופים הפוגעים קשות בענף המוזיקה בישראל ובעולם כולו. הייתי מצפה ממכם כחברים (פאדי!!!) לא להפיץ את מה את ה cd של גליקריה,ובכלל לא להיות שותפים לכל התעשיה המלוכלכת של הפצת דיסקים מזויפים. תודה על תשומת ליבכם ציון

ציון...

בזה לדוגמה אני כן מצדיקה אותך..כל הכבוד!

shmuel16

New member
ציון קדם שלום רב !

ראשית אתה צודק. מה בכל זאת עושים עבור אלו שלא היו באילת או אלו שהיו בפסטיבל ורוצים לשמר את החוויה ? ידידך סמואל

ל-shmuel16 צריך להבהיר הבהר היטב

שעניין זה של ההקלטה האמורה אם בכלל יצאה לפועל, היא לא עניין מסחרי, ואין בכוונת הפורום או חבריו להיות מפיצי המוסיקה היוונית על גבי תקליטורים צרובים, ולבטח לא של הזמרת הנכבדה גליקריה אשר עשתה ועושה למען המוסיקה בישראל, עובדה היא שהייתה בין היחידים שהגיעו לארץ, ראה דוגמת מדונה שביטלה את בואה בגלל המצב הבטחוני בארץ...

shmuel16

New member
חברים השתכנעתי.............

אני מסכים עם דעתו של חיים בעיניין. יחד אם זאת, והנושא כבר עלה בערכאות שונות בארה"ב ובישראל, זכותו של הפרט להקליט את התכנית בביתו ולשימושו האישי בלבד ואין בזאת עבירה על חוקי היוצרים.

ל-shmuel16 היקר, יפה אמרתה, בו נרד

מהעניין הקודם שלא נעשה בזדון כמובן וכל מטרתו הייתה יפה...

להערכתי, וממה שאני יודע, העניין

עדיין לא התגלגל, כך שלא נעשה שום נזק, ובכך נסתיימה פרשה זו...

F a d i

New member
ציון ידידי היקר,כנראה שלא הבנת נכון

עוד לא הכנתי CD או משו כזה ואם כן אז זה להנאתי האישית (וחברי הקרובים) ואני לא אפתח "בסטה" ואמכור אותו.. דבר שני,הקמפיין נגד צריבות וזיופים הוא כנגד דיסקים שירדו לחנויות, דיסקים שרשומים בחברות תקליטים..וכמו שכולנו יודעים לא ירד דיסק של ההופעה באילת..אז אין לך בכלל מה לדאוג (אני מתפלא עליך שאתה יכול לחשוב כאלה דברים עלינו..!
) לילה טוב

למעלה