שמואל אורן - איכה?

שמואל אורן - איכה?

שמואל נעלם ודואגים לו הרבה חברים. בין היתר כתבו לי אימייל מאוסטרליה. האם למישהו יש ידע בנושא? תודה יענקלה לוי

איריס0904

New member
היי יענקלה, אורן שמואל נצפה ב"סברס"

כשהוא שלח הדגמות מריקודיו היפים ,

ניצנץ1

New member
אם מדובר באורן שמואל (לרגע לא הבנתי

כי כתבת שמואל אורן וזה אולי שם אחר של מרקיד אחר, גם ייתכן, אז.. אורן הוזמן על ידי רוני ב סימן טוב להתארח בהרקדתו ביום רביעי בחולון. ורקדני רוני מאד נהנו ממבחר של ריקודיו היפים. אורן גם לימד ריקוד חדש (?) וחמוד בשם " תפילה ושיר", וגם חזר למענינו על " ריח של יסמין" ו" הה שנה עוברת " האהוב כל כך בחגי תשרי.. כמו כן רקדנו את להיטיו הרבים האחרים..

איריס וניצנץ ,אורן שמואל - נעלם לנו

הוא לא עונה לטלפונים. מרקידה מאוסטרליה (אידישה מאמה) - דואגת לשלומו. הוא לט עונה לאף פניה , טלפונית או אי מייל. המוצא הישר יגלה היכן הוא נמצא "ויבוא על שכרו". אולי - טיסה לאוסטרליה. יענקלה לוי

ניצנץ1

New member
סביר להניח שאין לו מחשב אם הוא

במרכז.. ביום רביעי היה חי וקיים ומרקיד בכיף.. מה קרה אחרי זה- אולי תפנה לרוני בימן טוב חברו הטוב?

דיברתי עם אוסטרליה..

העברתי להם שהכל בסדר איתי ותודה על הדאגה, שאני פה במרכז והכל בסדר (אפילו יש זמן לחבר ריקוד חדש..
). אז הנה יענקלה הם מאוד מודים לך שדאגת לחפש אותי ולמסור לי את דאגתם. ביי בינתיים. אורן.

ליענקלה אהלן

תודה רבה על הדאגה. אצלי הכל בסדר. אני עכשיו באיזור המרכז. אכן קרה שבמכשירים שלי לא הייתה קליטה מאחר וכאשר הייתי באיזור הבית בצפון כל המערכת של הפלאפונים קרסה בסמוך להפגזות ולכן חשבתם שהמכשיר שלי כבוי. מקווה שאצלך בקריות הכל בסדר(מעניין אם אתה נשארת או שגם עזבת למקום אחר??). אז בקיצור לא נעלמתי, פשוט המצב הקשה ועכשיו יש יותר זמן לבקר פה בהרקדות במרכז. ביקרתי ברביעי האחרון בקציר אצל רוני סימן טוב והיה ממש יפה. מאוד נהנתי. תודה לגבי העדכון מאוסטרליה, כרגע לא ממש יוצא לי להיות ליד מחשב ולבדוק דוא"ל אך אדאג להתקשר ולמסור להם שאצלי הכל בסדר. אז שוב תודה והרבה ריקודים ומחול ורק כייף. יענקלה אתקשר אליך בקרוב.. אורן שמואל.

בפורום סברס ראיתי שאורן מתארח הערב

בקרית אונו אצל המדריך רוני סימן טוב. כדי לכם להסתכל בהודעה שם. אני מתכוון להגיע ולרקוד מריקודיו היפים של אורן. עופר.

אתמול היה ערב משגע אצל רוני ס.טוב

תודה לרוני על ערב מקסים ומקצועי ולנירה על אירוח לבבי ומיוחד. אורן שמואל.

למעלה