שמאל Talks

שמאל Talks

נפתח בהערה: מי שלא הבין את הכותרת השנונה, דיון זה מויעד אך ורק בנינו לבין עצמינו, אני מבקש ממנהלי הפורום לדאוג שכך הוא נשמר. אני רציתי להעלות לדיון: העיתונות והפגנת השמאל, אחרי שכבר לא האמנו שניתן לסלף הרי איך אפשר לסלף 100000 איש? הם הצליחו התשקורת למינה עשו כתבות נוראיות, הזכירו דברים שלא היו ולא נבראו - כמו לדוגמא קריאות "פואד, פואד..." או זה ש"הנוער העובד הפריע לנאומו של ביילין"(מעריב) וכמובן לא צריך להזכיר את ההורדה המשמעותית במס´ המפגינים, מה קורא לתשקורת ולמה?

תקשורת מסחרית....

אמורה לספק את רצונות הקהל שלה, ולא נאמנה לאתיקה שלה - אם העיתונות הישראלית הייתה נותנת להפגנה הזאת את אותו סיקור שהיא נתנה להפגנת הימין (והפגנת הימין הייתה קטנה יותר) מיד היו קריאות לחרם על "מעריב" ו"ידיעות" אין טעם להאשים את התקשורת או את הציבור... התהליך הוא דו כיווני, הציבור דורש תקשורת מסחרית ותקשורת מסחרית מייצרת ציבור שצורך תקשורת צהובה... הדבר היחידי שאולי דורש הסבר זה "הארץ" אבל זה פשוט אני חושב ש"הארץ" נכנעו ללחצים שמופעלים עליהם בלי סוף בזמן האחרון שטוענים שהעיתון הוא לא-פטריוטי ובלה בלה בלה, ואם הוא היה נותן הזדהות גדולה מידי עם הפגנת השמאל הוא היה מחזק את התפיסה הזאת שיש לו בציבור... בכל מקרה, אני חושב שחייבים לרשום מכתבי תגובה לכל העיתונים!!!

אלון יקר אלון חביב....

מה לא היה נכון בדיווח של הארץ חוץ מהורדת מספר המשתתפים ממספר הניתן על ידי המשטרה ...אבל הדיווח היה דיי תואם את דעתי ...אולי פספסתי משהו ? עמרי

עילאי

New member
התקשורת הפעם היתה די בסדר ../images/Emo39.gif

אפילו בידיעות אחרונות לא התעלמו מההפגנה (למרות שבעמוד הראשון הראו רק את יפה). כמובן שבכל זאת הם חייבים להראות שהם "פטריוטים"
ולכן הם מוצאים קריאות שמישהו בקהל צועק ועושים מהן כותרות גדולות. בקשר למספר המפגינים - הם זזו כל הזמן, אז היה קשה לי לספור

למעלה