שמאל? שאלה.

ne ro

New member
כל הכבוד לך,

".אז מה,אני צריכה להיות חברה רק של יהודים ומה אם יש לי ידידה נוצרית מארץ מסויימת.לא להיות איתה חברה?! וחוץ מזה,הם מעוניינים שנגדיר את עצמינו קודם כל כיהודים אח"כ כאדם.אני אדם בגלל שאני אדם,ואח"כ אני יהודיה.ולא להיפך.אני לא אדם בגלל שאני יהודיה.אלא אני אדם בגלל שאני אדם ואח"כ אני יהודיה.ואני לא שונה מכל אדם אחר גם אם איננו יהודי.(ואני לא מדברת כאן על הנושא של הערבים.אלא זה באופן כללי.למשל ידידים מהעולם הגדול.צרפת,אנגליה,ארה"ב וכיוצ"ב שאינם יהודיים) יש להם צפצוף רב על חוקי המדינה ועקרונות הדמוקרטיה הבסיסיים." ממש מסכים...

Original DNA

New member
את נשמעת לי דווקא בסדר../images/Emo13.gif

כמובן שזכותך להיות בשמאל. אני מעודד כל אדם שרוצה להצטרף למחנה הזה. פשוט רציתי שתביני שארה"ב היא האויב של השמאל. בגללה השמאל חטף את המפלות הכי גדולה בתולדותיו. ארה"ב הפילה בצורה סדרתית משטרי שמאל אחד אחרי השני, והתערבה בהפיכות ימניות בכל רחבי העולם נגד השמאל. אני ממליץ לך לקרוא על גנרל ג'וזף מקארת'י, שפעל בשנות ה50 בארה"ב ורדף באכזריות את אנשי השמאל. בכל מקרה, ברוכה הבאה

../images/Emo51.gif

בקשר לערכים. זה בכלל בכלל לא קשור לשמאל! הייתי עם אותם ערכים גם כשהייתי דתית וימנית. זה ממש ממש לא קשור לשמאל. אני שמאלנית מכיוון שלדעתי יש לצאת ממרבית השטחים הכבושים. חוץ מאשר הגולן וירושלים. על ירושלים לדעתי להשאר מאוחדת תמיד ולעד בידינו. אסור לנו לוותר על ירושלים!!! והגולן.בייחוד אסור לנו לוותר על ירושלים. אבל מיהודה והשומרון עלינו לצאת ובהקדם! על מנת שלא יהרגו לנו יותר אנשים! ועל מנת שנוכל לחיות כאן טוב יותר! ואגב,אני ממש לא הולכת להיות פעילה פוליטית.

../images/Emo51.gif

אני מאוד תומכת בארה"ב. בקשר לערכים. זה בכלל בכלל לא קשור לשמאל! הייתי עם אותם ערכים גם כשהייתי דתית וימנית. זה ממש ממש לא קשור לשמאל. אני שמאלנית מכיוון שלדעתי יש לצאת ממרבית השטחים הכבושים. חוץ מאשר הגולן וירושלים. על ירושלים לדעתי להשאר מאוחדת תמיד ולעד בידינו. אסור לנו לוותר על ירושלים!!! והגולן.בייחוד אסור לנו לוותר על ירושלים. אבל מיהודה והשומרון עלינו לצאת ובהקדם! על מנת שלא יהרגו לנו יותר אנשים! ועל מנת שנוכל לחיות כאן טוב יותר! ואגב,אני ממש לא הולכת להיות פעילה פוליטית.

69הרצל69

New member
יותר שמאלנים הוצאו להורג בברה"מ

יותר שמאלנים הוצאו להורג בברה"מ לשעבר. בארה"ב הוצאו להורג שני מרגלים שמסרו את סודות האטום לברה"מ הזוג רוזנברג. באמריקה אכן יש נטייה גדולה מבחינה דתית וכלכלית לעבר הימין אבל יש גם תנועות שמאל גדולות ותנועות שיחרור של מיעוטים שונים יוסדו שם. מתקופת רוזוולט עד שעלה רייגן אפילו ארה"ב הלכה לכיוון סוציאלי של הקמת הביטוח הלאומי, קביעת שכר מנימום פדרלי, וביטוח בריאות לנתמכי סעד. קלינטון עצמו ניסה להאבק ברוב הרפובלקני ולהעבר חוק בריאות ממלכתי. נכון שחלק מהדמוקרטים התמרכזו אבל יש שם גם פעילים שדוחפים שמאלה.

Original DNA

New member
השם יקום את דמם של הזוג רוזנברג

השם המטאפורי, כמובן. אל תדאג, מקארת'י ימ"ש התעלל בעוד הרבה שמאלנים.

69הרצל69

New member
מקארתי היה נבלה

מקארתי היה נבלה אבל בסופו של דבר המפלגה הרפובלקנית זרקה אותו מכל המדרגות. ארה"ב איננה קרובה כיום למודל הסקנדינבי או אף המערב אירופה אך עדיפה עשרות מונים על דיקטטורות שונות בעולם. אגב התעללות של מקארתי התבטאה בעיקר בפירסום רשימה שחורה של חשודים באהדה לקומניזם אך זה הרבה פחות חמור מהפשעים נגד האנושות בברה"מ שהתבטאו בשליחת עשרות מיליונים לגולאגים והוצאות להורג סיטנאיות.

Original DNA

New member
ארה"ב זאת המדינה הכי חשוכה כיום על פני כדה"א

זאת המדינה שכבשה הכי הרבה ורצחה הכי הרבה מאז תום מלחמת העולם השנייה.

goanin

New member
אבל למה אתה אומר את זה רק על ארה"ב?

מה עם אירן???? למה הצביעות הזאת???

ne ro

New member
יש הבדל :

ארה"ב מתיימרת להיות "אור " למערב ולהטיף מוסר למדינות אחרות בעולם , בית היתר לאירן.

goanin

New member
אה... סליחה!!!

אי אפשר להיות שמאלני ולאהוב את פלסטין!!!!!!! וואי אני בשוע מהקיצוניות והחד-צדדיות הזאת.

ne ro

New member
אני יכול לבקר את אירן,

אבל שום דבר לא יועיל לי מזה.

ne ro

New member
חוץ מזה, אנטוליו ,למשל הוא שמאלני , אבל מסכים

עם גזענות כלפי אנשים בעלי חזות מזרחית וכלפי שחורים. אני מתנגד לגזענות מכל סוג, בעיקר כלפי ערבים, אבל אני שונא את המנטאליות הישראלית כי היא פרימיטיבית.

goanin

New member
לא אוהב את ארה"ב ואת מדיניותה.

ואתה: תענה לי על השאלה.

ne ro

New member
אני לא בא בטענות לחמאס,

או לאירן, כי הם לא מבצעים פשעי מלחמה. ישראל מבצעת פשעי מלחמה בשטחי פלסטין הכבושה.

goanin

New member
אתה לא בא בטענות לחמאס ולאירן??????

אתה חולה נפש. כנראה באמת מהמשועממים האלה שמצאו עיסוק לשנוא ולהלחם בחברה מהם הם באו. אתה לא באמת שמאלני. אני לא כותב בפורום הזה יותר. לאמא שלי יש חברים פלסטינים (היא גרה בגבעון). חברים טובים! רובחי, אחד מהאנשים שאנחנו אוהבים בטירוף - הצביע חמאס בלי לחשוב מה הם מייצגים. אתה יודע איך כעסתי עליו? אמרתי לו כל מה שאני חושב עליהם, והוא אמר לי שאני צודק, אבל זה כמו שאנשים פה מצביעים ליכוד או מפלגות ימין אחרות מבלי כל כך לחשוב מה הם עושים. זה לא השמאל שלנו. זה להיות בעד הערבים כי המון אנשים הם נגדם, וחייבים לאזן. סבבה - אבל זה לא שמאל!

ne ro

New member
תודה על האיחולים,

אבל אני שמאלני, אני לא יכול לבקר את החמאס. אף שמאלני לא מסקר את אירן או החמאס, אז אני לא עושה זאת
.

Fleddermaus

New member
פיגועי טרור הם לא פשעי מלחמה?

ירי רקטות לעבר מטרות אזרחיות נטו אינו פשע נגד האנושות?

GILADOS

New member
תגובה גם אני רק התחלתי לכתוב בפורום, והמצב כאן באמת על הפנים. יש פה כל כך הרבה הודעות שמאלניות בגרוש, וחלק רב אפילו אינן שמאלניות כלל אלא רק מתיימרות להיות כאלה. אני שמאלני ציוני. אני בעד העצמאות הלאומית של העם היהודי, ומאמין שהכיבוש מנוגד למטרה הזו. שליטה על עם אחר ועצמאות של העם היהודי אינם מתיישבים יחד. ויותר מזה, השליטה של המתנחלים בשטחים משחיתה ועצם הסיטואציה הזו גורם לזוועות נוראיות. אני כמובן לא חושב שהצד הערבי הוא תלית שכולה תכלת (בלשון המעטה), ורבים לא פחות גרועים מהצד היהודי. אני מאמין שבמצב הנוכחי אי אפשר לקיים שלום אמת והמלחמה לא תגיע לסופה גם לאחר סיום הכיבוש. אך בכל זאת, אני מאמין שעלינו לסגת מהשטחים כי אנו חייבים את זה לעצמנו. אנו מוכרחים למען עתידו ואופיו של העם היהודי לשחרר עצמנו מהזוועה של הכיבוש ולקיים מדינה נורמלית שדואגת באמת לצרכים האמיתיים של העם היהודי. אבל גם אני לא אוהב הרבה מההודעות כאן, יש כאן יותר מדי הודעות שמאלניות בגרוש.

למעלה