שמאל ימין

avihay5555

New member
שמאל ימין

לא פעם אני קורא תגובות שמאלניות ... על כן החלטתי להגיב בכלליות לנושא ולשתף ולהגיב בכדאי שתבינו את הצד הנכון שבעצם יוכל להביא שלום או דו קיום מדינת ישראל הוא המקום עם העימותים הקשים ביותר דבר שגורם לפגיעות רב בנפש הערבים שהם האויבים שלנו ואי אפשר להתעלם מהם עוד מתקופת התנך אנו יודעים שבני אברהם היו בסכסוך עם הישמעלים שהם קיום הערבים אנחנו עד עכשיו הפגנו סובלנות כלפיהם קימנו כמה משאות ומתן לדוגמא ההתנתקות אבל הפלסטינאים ואירגונהם למרות זאת החליטו שהם לוקחים שוהב את החוק לידיים ולאחר ההתנתקות היו כמה מקרים של של חבלה נגדנו אבלכשאנו מגיבים ביד חזקה אז אנו רואים בעצם שהם מבינם משמעות הדבר שהם מבינים רק בכח ואין מה לעשות אם תתן להם את האצבע הם יירצו את כל היד לכן צריך לפעול בכח וחד משמעית כי עד עכשיו הם לא הבינו בדרכי נועם ולמי איכפת שהם חיים בתנאים כאלה יש להם בעיה שאנחנו יותר מתקדמים מהם וחכמים וחוץ מזה יש מלא מדינות ערביות עשירות שייפנו אליהם מה הם רוצים מהמדינה היהודת יחידית שיש בעולם שיזבו אותנו נמאס שהם ייקחו את השקט שלהם ואנחנו נקבל את שלנו וזהו מה כלכך קשהההההההההההה!!!!!

5EDEN50

New member
הישמעלים הם בני אברהם.ערביםהיו כאן

גם באמריקה יש יהודים עשירים ובכל זאת אנחנו מעדיפים לגור כאן. הערבים שוהים בארץ משך דורות רבים הם עובדי אדמה והשתרשו בה . לכן כאן ביתינו וביתם!!!!!! אז למה שלא נחיה כאן יחד באהבה על א ד מ ה זו שידעה הרבה דמים, הן מאהבה לא מתים! רק רציתי להוסיף שגם ישמעל הינו בנו של אברהם .עובדה אנחנו משפחה! נאוה.

nikkey

New member
חמודה. יש הרבה מאד ערבים

שחיים בכל העולם בדיוק כמו היהודים ואפילו באחוזים גדולים הרבה יותר מהיהודים. מה זה אומר לך? באמת, למה שלא נחיה באהבה?

5EDEN50

New member
אני מצדיקה אותך ומסכמה איתך דברי

כוונו למישהו אחר.

sela v

New member
איזה דוגמא יש לך

שהערבים מבינים כח? למשל האמריקאים, האנגלים וה"עולם הנאור" שנלחם בעירק, והצליח להביא שלום ושקט?

האמרקאים הם סיפור אחר......

פעם נסית לספור לכמה מדינות הם פלשו כדי כיביכול לעזור להם, אבל בסוף השתמשו בהם כדי להמשיך את התרבות האמרקאית, או סתם לנצל את המשאבים במדינה.

גם אני ימין (ישראל ביתנו)

ובחיים לא הייתי נותן לך לייצג את הימין. מהשכתבת לא רק גובל בגזענות, זה גזענות! מה עשית מהערבים? נאצים? הם גם אנשים! תפנימי את זה! אנחנו באנו ולקחנו להם את האדמות, יש סיבה לכל המלחמה הזאת, זה לא סתם! "יש להם בעיה שאנחנו יותר מתקדמים מהם וחכמים"- לי זה נשמע גזענות! אנחנו נלחמים בפלשתינים לא בגלל מלחמה דתית, זה מלחמה על אדמות, ובעצם בעיקר של אינטרסים אמרקאים ואירופאים. ודרך אגב, יש לפלשתינים מדינה, ירדן, 60% מירדן פלשתינים. והמדינות המוסלמיות והערביות לא ממש רוצים את פלשתינים אצלם.

אביחי , אם זה לא כלכך קשה למה זה לא

קורה? איזה באסה שהערבים פחות חכמים ופחות מתקדמים .. איך אפשר לחיות ככה ?? אי אפשר , מה אתה מציע אביחי , אין לי פתרון לבעיה

../images/Emo13.gif השם שלך מרוב שמרגיז מעלה

על פניי חיוך , יש לך כינוי יפה , רק שאני לא חושב שאתה יכול לעמוד מאחוריו , בהצלחה גבר .. אהה נזכרתי .. כן זה היה ציני

פה בדיוק הטעות אח יקר ...

המחבלים נלחמים על אדמות פלסטין, בצדק או לא בצדק, נרצחים חפים מפשע שנולדו על אדמה זאת. חייבים להגיע להסדר.

קבלי תיקון גברת ! אלו מחבלים !

לא כל הערבים מחבלים ומרצחים. בדיוק כמו שלא כל יהודי הוא מחבל.

למעלה