שמאל או ימין?

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היי היי, בלי לרדת על

הגדמ"ז. אני אפוצץ אותך

שמאל נוטה לקיצוני ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

ולאנשים שחושבים שלכולם צריכה להיות דעה פוליטית, יש לי רק דבר אחד לומר לכם: תתעוררו. אה, וקחו כדור הרגעה בדחיפות. תודה.

אני ../images/Emo163.gif

וול, פשוט מאוד: א.הערבים היו פה קודם, ואנשים שחושבים אחרת בוחרים להתעלם מההיסטוריה וללכת לפי ספר טיפשי שאין הוכחות מוחשיות לכך שכל זה קרה (AKA התנ"ך). ב.זכויות אדם. כמו שלנו מגיע לחיות בשקט בלי שיהרסו לנו תבית ויהרגו לנו את הילדים, גם להם מגיע. זהו.

מכושפת15

New member
:|

רק שניה לפני שאת קוראת לתנ"ך "ספר טפשי" חשבת לשניה שאף פעם לא הייתה לנו בעיה שהם יחיו פה, בכיף שלהם, להם הייתה בעיה לחיות פה איתנו. כשהחליטו שהמקום הזה יתחלק ל2 מדינות, הם לא יסתפקו בזה ופרצו במלחמה. ובלי קשר, יש להם את כל המדינות שלהם מסביב. הם קיבלו את כל עזה, מה הם עוד רוצים? את כל המדינה הקטנה שלנו כדי שיהיה להם הרבה מקום לסגוד לארגוני טרור? אם הם רוצים שלא יהרסו להם את הבית ולא יהרגו להם ילדים, שלא יתאבדו להם באוטובוסים וקניונים ויהרגו תושבים כמו כלום.

את מצחיקה

את ידועת אפס גדול על היסטוריה במבחינת ניסים שהיו או לא היו, על זה את יכולה להתווכח מבחינה היסטורית- תנ"ך הוא ספר שכל ההסיטוריונים מכירים בו, לחלוטין. ובטח שיש הוכחות מוחשית [ע"ע חפירות אריכואלוגיות וכו']. הדת האיסלאמית הומצאה הרבה אחרי היהדות, מה שמוכיח שהיינו פה לפניהם. [תמיר- זה אתה ההיסטרוין, נכון? אז כמה שנים אחרי המצאת היהדות הומצא האיסלאם?]

hkatsman

New member
האיסלאם הומצא בשנת 600 לספירה אאל"ט

והיהדות הייתה מאז ומעולם לפי התנ"ך... אבל אם מתעלמים מהתנ"ך אז יש הוכחות שחיו יהודים לפני בערך 2000 שנה.

בלה בלה בלה. ../images/Emo163.gif

אני לא יודעת אם את לומדת בבצפר יהודי או משהו כזה, או אם כל המורים שלך דתיים, או שאת סתם בוחרת לחיות באשליה שהתנ"ך עשיר במציאות ובדברים שכאלה, אבל ההוכחות ההיסטוריות שקיימות -לא- מספיקות כדי להוכיח שכל סיפורי התנ"ך אכן התקיימו.. את זה שמעתי מהיסטוריון, וגם (איזה קטע!!) ממורה לתנ"ך. ומלבד זאת, זוהי הבחירה שלך במה להאמין. היהדות הייתה פה לפני האיסלאם והנצרות (אני מניחה), אבל בארץ ישראל (כנען), עוד מימי התנ"ך, סופר על מתיישבים 'זרים', שאלו הם סביר להניח אותם הערבים שאת מקפידה לשנוא ולרצות לגרש. חוץ מזה, אם תתייחסי להיסטוריה היחסית קרובה: מי היה פה קודם לפני שהתחילו העליות הגדולות לארץ (לפני מלה"ע הראשונה)? היה רוב ערבי או רוב יהודי? רוב ערבי. יפה. עכשיו, האדמה הזאת נגזלה (!!!) מהערבים, שללא שום ספק חיו כאן קודם (ועזבי אותך מתקופות קדומות, אין לי הבנה מספיק נרחבת בנושא הזה), וכעת מגיעים אנשים כמוך שאשכרה חושבים שיש להם זכות לגרש אנשים מהבית שלהם. אז יודעת מה? כן, אני שמאל, אני שמאל קיצוני. קיצוניות זה טוב

תיקון קליל ../images/Emo163.gif

"(ועזבי אותך מתקופות קדומות, אין לי הבנה מספיק נרחבת בנושא הזה)"-תשני את זה ל'אני מדברת על תקופות חדשות יותר, לא תקופות קדומות'.

noname202

New member
אז יופי שאת מדברת על תקופות חדשות

ורגע, אם אנחנו היינו פה לפני 2000 שנה, ואז באו וכבשו אותנו - זה לא נחשב? רק מה שקרה במאות האחרונות תופס? ההודעות שלך הן אוסף של שטויות, בחיי

כמה עצוב ../images/Emo7.gif

עצתי לך? תסתלקי מהאדמה הכבושה הזו שאת יושבת עליה, ולכי לגור במקום אחר. הזויים ואנטי-ציוניים כמוך אף אחד לא צריך.

למעלה