שמאל או ימין?

לא רע,

זה פשוט אפילו לא היה בקטע של דיון, סתם שאלה שבמקרה הטוב יענו עליה בקצרה וזה יהיה משעמם, ובמקרה הרע יריבו...

אמ..

כעיקרון זה די בא מהבית. לאט לאט גדלתי ומאז ההתנתקות די תפסתי דעה[כמובן שהייתי נגד ההתנתקות]. אני בעד שלום,אבל לא בתמורה של פינוי שטחים. יכול להיות שזה קשור גם לסיבה שאני נורא אוהבת את הארץ ולא מוכנה לוותר על שטחים בעד שום הון שבעולם. לא הסברתי את עצמי הכי טוב פה.. אבל שיהיה.

וול

בעיקרון, אני פשוט לא מאמינה בעם שבחר חמאס בתור מנהיג, שיחבר גם שלום בתור דרך חיים. בטח לא איתנו. פה אחד מהידידים הכי טובים שלי הוא מסולמי, אז אני בכלל לא בקטע של גזענות או משוה כזה. אני גם לא יכולה להבין ממשלה שנותנת שטחים בלי אפילו הסכם, זה אלףבית של פינוי שטח מהארץ ש-ל-נ-ו!!! באופן כללי, לתת שטחים מהארץ שלך זה משוגע, זה חסר כל היגיון, זה השטח הטירוטר שלך, אזרחים שלך, למה עלזאזל להעניק את זה לרוצחים? חוצמזה שאני חשובת, שבתור יהודים לנו מגיעה הארץ [אבל זה כבר קשור לדת].

NoFaRi1

New member
אהה טוב o_O

מה בכלל אתה יודע עליי? אני פשוט לא חושבת שצריך לפתוח את זה בפורום הזה, כי זה קשור. בטח לא השאלה המפגרת הזאת, עם כל הכבוד

נתחיל מזה ש..

אם התכוונת אליי אז אני בת. דבר שני,אני לא יודעת עלייך הרבה,אבל עצם זה שכתבת את המשפט הזה מראה עלייך משהו. לא צריך לפתוח את זה בפורום? מה הסיבה בדיוק? פתחו שירשור[ד"א אחלה שירשור!] ובאמת חשוב לי להבין מה המשמעות של ההתבטאות הזאת שלך. כי להגיד לך דוגרי, ברגע שאני שומעת בן אדם אומר את זה ההערכה שלי אליו יורדת,ויורדת הרבה. קחי את זה כנקודה למחשבה.

My Dark Dream

New member
אוקיי להרגע ומהר

למה את מתעצבנת?.. מה היא כבר אמרה? "עזבו אתכם מפוליטיקה"... זהו.. אולי היא לא מתעניינת בפוליטיקה.. אולי פשוט באותו רגע היא רצתה לקרוא בפורום שישיסטים איזה שרשור על מה עשיתם היום ואין לה כח לפוליטיקה (לא לקחת ללב כן? .. אני סתם נותן דוגמאות) אז אל תוציאי את העצבים שלך על אנשים אחרים בלי סיבה... טוב חפרתי

מה לעזאזאל הקשר?

ד"א,כשכתבתי את ההודעה הזאת לא הייתי עצבנית בגרוש. פשוט באמת מעניין אותי לדעת למה אנשים אשכרה חושבים שהם יכולים לחיות בבועה מסריחה ולהגיד לא מעניין אותי מכלום? תפסיקו כבר להיות אדישים.

זונע

New member
תסלחי לי אבל את מטומטמת...

את חושבת שבגלל שיש לך דעה פוליטית אז זהו, את אוטומטית יותר טובה מהשאר? אל תכעסי אבל אני לא חושב שאת מבינה יותר מדי ובטח שלא כדי לרדת על מישהו אחר כי הוא לא מביע דעה פוליטית. ואם אין לך משהו טוב להגיד פשוט תשתקי, או לפחות תראי שהדיבורים שלך באמת שווים משהו.

דבר ראשון,

תירגע ומהר. אני אמרתי שאני יותר טובה מהשאר? מתי בדיוק? ואני ממש לא ירדתי על אף אחד,אני פשוט אמרתי את מה שאני חושבת,בין אם זה מוצא חן בעיניה[או בעיניך,שמה אתה קשור בכלל לשרשור הזה?] או לא. "אין לך משהו טוב להגיד פשוט תשתקי, או לפחות תראי שהדיבורים שלך באמת שווים משהו." סליחה?על פי מה בדיוק נקבע הדבר הטוב או הדבר הרע? לכל אחד יש זכות להביע ולהתעניין. ואם בא לי להגיד את מה שאני חושבת,אז אני אגיד את זה ואין לך זכות להשתיק אותי או את הדעה שלי. והדיבורים שלי לא שווים משהו? אוקיי,זאת כבר דעתך.

למעלה