שמאל או ימין?

NoFaRi1

New member
לקחת את זה כנקודה למחשבה?

אני לא אשנה שום נקודת מבט שלי מכיוון שהערכה שלך אליי יורדת. וכן, זה מראה עליי משו- פוליטיקה לא מעניין אותי. אני מודה ומתוודה! איזה בנאדם חסר עניין אני וחסרת אכפתיות לכלום! אז זהו, שלא. פוליטיקה זה לא הדבר היחיד שמעניין אנשים בארץ הזו. "האנשים האלה שלא מתעניינים בשום דבר" או משו בסגנון שאמרת כמה הודעות למטה.. באמת, שאת לא טובה פה יותר מאף אחד בגלל דעה פוליטית שבנית לעצמך. יש לי דעות בנושאים שונים :] יום טוב שיהיה.

אוקיי,

תראי,אני לא רוצה להיגרר לויכוחים כי זה סתם דפוק והכל. אבל בעצם רציתי להבין מה עומד מאחורי ההתבטאות הזאת. כאילו,את חיה במדינה הזאת,שהיא לא ממש מושלמת בואי נגיד את זה ככה. אם כל אחד היה אומר את זה:"עזבו אתכם מפוליטיקה" לאן היינו מגיעים? לצערי אני מוקפת באנשים כאלה,שאשכרה אדישים למציאות וחושבים רק על מה שקורה להם. כאילו,די להיות אדישים. ובאמת,אפילו לא רמזתי על זה שאני יותר טובה מאנשים פה. וכן,יש עוד דברים שמעניינים אנשים בארץ. אבל לפי מה שאני מכירה,אם אנשים לא מתעניינים בפולטיקה הם גם לא מתעניינים בבעיות אחרות שקשורות למדינה. אולי את שונה,יכול להיות,ובאמת שאני לא מכירה אותך. ואולי קטלתי אותך ישר,וזה באמת לא אישי נגדך פשוט אני מכירה אנשים סביבי שחושבים ככה ואני יודעת שלא מעניין אותם כלום חוץ מאשר הם עצמם.

אז יש לך בעיות רציניות חבובה.../images/Emo163.gif

אם את חושבת שלכל אחד במדינה הזאת אכפת מפוליטיקה, את זאת ש'חיה בבועה המסריחה' שלך, ולא היא. מס' בני הנוער שבאמת אכפת להם מפוליטיקה קטן בהרבה ממס' האנשים שלא אכפת להם. אם לפי דבר כזה את שופטת אנשים, אז וואלאק, לדעתי את שופטת פשוט שלושת רבעי מהאנשים במדינה הזאת סתם. אבל חפיף, בעיה שלך. ואגב, אני חושבת שלבנאדם צריכה להיות ידיעה -כלשהי- לגבי המצב הכולל שהולך פה בארץ ומסביב, אבל באמת שהרבה יותר קל ונוח לחיות כאילו לא קורה שום דבר, ואני ממש לא מוצאת את זה כדבר פסול, כי גם אני שונאת לדבר על פוליטיקה. מעניין כמה ההערכה שלך כלפיי יורדת עכשיו. איזה מזל שיש לי חברים שאוהבים אותי בלי קשר לעמדה הפוליטית שלי

ואת חושבת שזה בסדר?

"אבל באמת שהרבה יותר קל ונוח לחיות כאילו לא קורה שום דבר.." את באמת חושבת שזה בסדר ונכון לחיות ככה? "{איזה מזל שיש לי חברים שאוהבים אותי בלי קשר לעמדה הפוליטית שלי" אני דיברתי בכלל על עמדה פוליטית? לא איכפת לי אפילו שתיהיי שמאלנית[הניגוד למה שאני מאמינה בו] אבל העיקר שכן תיהיה לך איזושהי דעה וכן תתענייני,אפילו קצת. תראי,אני לא שופטת אנשים על פי כמה שהם מתעניינים בפוליטיקה,ממש לא. אבל כמו שכתבתי לה,בן אדם שלא מתעניין בפוליטיקה גם לא מתעניין בדברים אחרים שקורים פה.

כן צריך לפתוח את השרשור הזה.

כדי שתדעי באיזו ארץ את חייה, ומה קורה במקום שאת קורה לו "הארץ שלי". בגלל זה הנוער כה שיטחי, כה רדוד, וכל מה שמעניין אותו זה "אם-אני-נראית-כוסית-מספיק".

חצילע

New member
מה.

הגזמת בטירוף, עם כל הכבוד. הפורום זה לא מה שינפץ לה את הבועה, ואני מניחה שהיא מודעת למה שקורה בארץ, קצת קשה להתעלם מזה. אתם סתם יוצאים עליה, באמת שסתם. כולה אמרה שהיא לא רוצה לפתוח את זה בפורום, מה עשיתם ממנה. "רדודה, שיטחית"

NoFaRi1

New member
כי כל מה שעניין אותי עד עכשיו

נו דיי, מה אתם רציניים?! מה הסרט שלכם? או פוליטיקה או שטחיות מוחלטת? זהו, אין מעבר? דיי להרגיש שאתם מעל כולם, כולה יש לכם דאה פוליטית. כן, כולה.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

נופר, נראה אותך חיה במדינה דיקטטורית שבוע ואז אומרת "עזבו אתכם מפוליטיקה". אזרחי מדינות דמוקרטיות חייבים להודות כל יום על כך. תמיר.

NoFaRi1

New member
אוקיי, נסחפתם.

לרגע לא אמרתי שלאנשים לא צריכה להיות דעה! סתם לא היה לי חשק לחפור בזה, אבל אנשים מגיבים פה קשה. אפשר פשוט להתעלם מהתגובה שלי ^^.

לא ../images/Emo128.gif

המדינה נראית כמו שהיא נראית בגלל אנשים כמוך שמרשים לעצמם להאשים אנשים אחרים מסיבות מטומטמות באיך שהמדינה נראית. יאללה, ט"ו בשבט שמח

למעלה