שמאלני?

shookiti

New member
שמאלני?../images/Emo9.gif

היי אני שירן.... ואני מאד ימינית. אני מכבדת את הדעה שלך והכל... אבל גוד דמט...עם תשקיע בעם שכזה ותראה לו שיש לו עתיד, לנו לא יהיה עתיד. אתה מבין, אנשים אנושיים לא היו מעודדים את הילדים שלהם ואת האזרחים שלהם ללכת ולהתפוצץ עם מסמרים וכל מיני כאלה, ולדעת שהם הולכים למות ולהרוג עוד הרבה חפים מפשע. המלחמה הזאת בעורף. ככה זה. חוצמזה, יש חלק מהפלשתינאים שרוצים שלום ובעד. אבל אם החלק הזה היה הרוב היה ממזמן שלום. הם הראו לנו בידיוק מה הם רוצים, מלחמה. והם קיבלו. תבין,הם לא רוצים חלק מהארץ, תראה פעמיים בהיסטוריה הציעו להם יותר מחצי מהמדינה והם סירבו. חחחחחח אז שלום?? הבעיה שלהם זה אנחנו לא משהו אחר. תראה נלחמנו בכבוד על הארץ הזאת, המון אנשים מתו בשבילה, ואנחנו צריכים להיות רובנו ציונים וימינים ולשמור על הארץ הזאת ולא לתת אותה לפשתינאים תמורת שלום עלוב. זאת דעתי בקיצור.

metal_slug

New member
1947

הסכמם החלוקה נתן לפלסטינים יותר מחצי מדינה. לא זכורים לי הפרטים, אבל מישור החוף היה ישראלי, וגם חלק מהגליל. מיותר לציין שהרעיון נדחה בגלל הרצון הפלסטיני למדינה דו-לאומית (רעיון שאני מקווה מאוד שאתה מבין שתוצאותיו היו "ליל בדולח" בארץ בכל שני וחמישי). הפעם השנייה היא מן הסתם ועידת ברק-עראפת בקמפ דייויד.

guypele

New member
אני תומך (תיאורטית)...

במדינה דו-לאומית. בויעדת קמפ דיוויד הוצעה לכל היותר כ-90% מיש"ע, שהם 22% בלבד משטח ישראל המנדטורית.

f10

New member
מה???????

אתה משוגע?!?! אתה יודע מה זה אם ישראל תהיה מדיה דו לאומית? הם תוך 20 שנה הם יהיו הרוב ואז יהיה לנו רוב ממשלה ערבי וזה יהיה מדינה ערבית! יש ליהודים רק מדינה אחת לא צריך להפוך אותה למדינה ערבית - שלהם יש הרבה מאד מדינות...

אחי עם כל הכבוד

אנחנו נצטרך שילטון יהודי.כמה שאני בעד דו-קיום זו עדיין המדינה היחידה שלנו,ואני חושב שראש ממשלה ערבי זה דבר ללללאאאא רררייאאאלללליי. אנחנו צריכים לשמור על המדינה שלנו,ולידה מדינה שלהם,עם הסכם,וקשרים ויחסים טובים(הלוואי) אבל בזה זה צריך להיסתכם.

שירן...

זאת הבעייה של הרבה מאוד אנשים בארץ-הם רואים הכל איך שהם רוצים לראות. הילדים הפלשתינאים נשלחים לחזית-בגלל שמזיינים להם את השכל תנועות איסלאם כמה זה טוב "להתנדב" לתנועות האלה.אם,למשל, המדינה הזאת היתה היום שלהם ואנחנו היינו מיעוט(עד כמה שהם מיעוט),היינו רוצים לחיות פה בדיוק כמו שהם היו רוצים.אז התנועות המחתרתיות היו באות לבי"ס שלנו לשכנע אותנו שטוב להילחם למען המולדת...(כמובן שלא להתאבד,זה כבר טירוף מוחלט.)אבל להילחם כן ושאין לך נשק מביאים אבנים. לגבי הסכם שלום,הבעייה היא שבראשות יושבים אנשים שלא ממש רוצים הסכם כזה.אם ניגש לדבר עם נציגי העם(כמו שהשמאלני מציע),אולי יהיה על מה לדבר.צריך לטפח שמה מנהיג ריאלי,ולא מטומטם כמו שיש שם היום.

שמאלני

New member
שירן...

תסתכלי על המצב ככה,יש עם פלסטיני שהוא רוצה עצמאות ויש בתוך העם הזה התנחלויות וצבא שכובש את העם הפלסטיני. במקום לדבר בצורה שפויה ולהגיד בוא ניתן לעם הזה את החופש שלו,יש אנשים כמוך למשל שאומרים לא דווקא נמשיך בכיבוש דווקא נגדיל את ההתנחלויות. ואם כל הדווקא הזאת בסוף מגיעים לאינטפאדה,אי אפשר להאשים את הפלסטינים שהם פתחו באינטפאדה הזאת. הרי לא יתכן שהם ימשיכו לחיות תחת כיבוש כל חייהם,כי אם הם לא היו פותחים באינטפאדה הם בחיים לא היו מגיעים למצב שראש הממשלה שרון יכריז שאם הם יפסיקו את האינטפאדה תקום מדינה פלסטינית. צריכים לחשוב מהראש ולא מהבטן,הרי עד עכשיו חשבנו מהבטן ומלפני כמה זמן התחלנו לחשוב מהראש. צריכים להקים גדר הפרדה וזה הדבר הראשון היחיד ששרון עשה מאז שהוא ראש ממשלה. הרי טרנספר אי אפשר לעשות,פעולות בשטחים לא עוזרות אתם תראו שעוד כמה זמן הפיגועים ימשיכו. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להרים גדר הפרדה שתמנע את חדירת המחבלים. אולי זה לא ימנע 100% אולי לא 90%,אבל מה שבטוח זה ימנע את רוב חדירת המחבלים. ככה יכולים להכנס בכל יום מחבלים בלי בעיה,ככה אם תקום גדר זה ימנע את חדירתם. או לפחות צה"ל יכול יהיה להתכונן לבואם.

shookiti

New member
משאלני , אח שלי

תראה מה שאתה מציע זה ללכת לעשות להם גדר חומה עם השטח שלהם, ושמשם הם לא יצאו? חחחחחח אתה שומע את עצמך? אתה מציע משהו כמו גטו! אני לא חושבת שצריך להשמיד אותם זה לא הגיוני, אבל אבל אבל יש להם הרבה חברים ערבים- מצרים, סוריה, ירדן , מרוקו, ועוד מלא.. אבל אנחנו!? אנחנו לאן נילך!? תיהיה רציני. מדינה יהודית אחת יש. רוב העולם שונא אותנו, לכן שהם ילכו לחברים שלהם ותינו לנו לחיות בשקט ושלווה בארץ היפה שלנו והכל יהיה וורד ויפה פה. אם הם היו אנשים אנושיים שמאלני הם לא היו מפוצצים את עצמם, אוקי? בנאדם אנושי לא מסוגל נפשית ללכת ולרצוח חפים מפשע ולהרוג את עצמו. כזכור לך- פיגוע בדולפינריום, להרוג ילדים זה הדבר הכי זוועתי והכי לא אנושי שיש! אז אני מצפה שתבין את דעתי. נ.ב אי אפשר להקים שם איזה מנהיג לא מטורף כמו ערפאת ששואף לשלום. הרבה שם שואפים לדבר אחד וזה להעיף אותנו מהארץ הזאת.

שמאלני

New member
שירן תפעיל שכל !!!!!!

מה זה מעניין אותי אם הם יהיו בגטו,בכל יום יש פעולות טרור {עכשיו זה נרגע עקב פעולת צה"ל} צריכים למנוע זאת. ולא לעשות שיקול אהה אם נרים גדר הם יחיו בגטו אבל אצלנו ימשיכו לההרג אנשים חפים מפשע. דבר שני,מה שאתה בעצם מציע זה לעשות לפלסטינים טרנספר,כי אתה אומר שיש מלא מדינה ערב. רק לא לקחת בחשבון שהפלסטינים לא רוצים לעבור מאיפה שהם נמצאים עכשיו ומדינות ערב גם לא רוצות לקבל את הפלסטינים. אז מה תעשה? יעני יש לך שתי בעיות,אם נגיד והפלסטינים רוצים לעבור,לאן תעביר 3 וחצי מיליון פלסטינים? אולי תשים אותם על הירח. לכן הפתרון שלך טרנספר לא לעניין בכלל. כיום יש 21 מדינות ערב נגיד והיום 50 מדינות ערב,זה לא רוולנטי כמה מדינות ערב יש. מספיק מדינה אחת שתסכים לקלוט את הפלסטינים לא צריך יותר. אבל הבעיה שאף אחד לא רוצה לקבלם,לכן מספיק לכתוב שטויות אין סיכוי לטרנפסר גם לא בעוד 50 שנה. אנחנו נצטרך לחיות איתם כל חיינו לצערנו.

שירן היא נקבה ולא זכר...

ולנושא,אין מצב שמדינת ערב תסכים לקבל אותם,וגם לא נראה לי שהם רוצים לעבור. ולגבי הטענה ש"יש להם הרבה מדינות",אני חולק עליך,כי לכי תסבירי את זה לפלשתיני בן 80 שחי בארץ עוד לפני קום המדינה,ופיתאום ככה סתם גורש מביתו בחיפה...מבחינתם,כמו מבחינתנו,זו המדינה היחידה.למזלנו אנחנו במצב טוב כרגע משלהם ולכן ההסכם שצריך להיות הוא החזרת שטחים עד גבול מסוים(גבולות 67 לדעתי)...ואל תגידי לי שהם תמיד ירצו עוד כי גם אם זה נכון יהיה עליהם לחץ עצום לקבל את ההסכם.

shooka

New member
השכל שלי פועל 24 שעות....

אני חושבת שהם הביאו את הדברים האלה על עצמם. אם פתאום חצי מהאזרחים שם נגד הטרור לא רוצים פיגועים למה הם לא מונעים את המלחמה הזאת שהם התחילו. תחשוב ככה, אנחנו קיבלנו מדינה אנחנו רוצים לחיות בה בשלום בלי שיכאיבו לנו ונאבד את יקירנו. במילים עדינות למה שאנחנו נידפק איתם!? למה שהם לא יקחו מדינה אחרת!? אפשר לקחת אדמה לחלק אותה ולהגדיר אותה כמדינה של הפלשתינאים. אני מצטערת מאד הם הפסידו פעמיים בזה שהציעו המון והם סירבו, פעמיים!. לא מתאים לכם? חבל, לכו, שלום שלום ואל תבואו בחלום. וכל החירטוטים האלה שערבי בן 80 שחי פה לפני קום המדינה, זה נייס וורי נייס, אבל ידידי לא נוח לנו עם העם שלך שהורס לנו משפחות על גבי משפחות לכו תמצאו מדינה משלכם זאת שלנו ואה כן קוראים לה ישראל,
זה הדגל שלנו היה נחמד להכיר אותכם עכשיו שלום. זאת הדרך הכי טובה לנו ובסופו של דבר גם להם. הם יוכלו להתפתח כלכלית יותר ולהתפתח בתור מדינה משל עצמם והם לא יציקו לנו ואנחנו להם.

למעלה