שמאלנים,

לירן2002

New member
שימו לב לקטע -

בו הפלסטינים מקללים את בנימין נתניהו וקוראים לו "נאצי, בן השטן".

EverMan

New member
שים לב לקטע שזה אתר ישראלי

וזה נועד להעליל על הג´יהאד.

סליחה?

אני לא מבינה מה הקטע שלך. אני לא מאימנה שנשארו בארץ אנשים שיגידו לך: הפלשתינאים לגמרי חפים מפשע ולא מנסים לשתוף אץ המוח לאף אחד וכו´. אנחנו מודעים לכך, אבל השאלה מה עושים עם זה, אם עושים לטרוריסטים ששותפים את המוח טובה כדי שאותם ילדים יראו ב LIVE איך אנחנו משפילים את האחים שלהם ואיך אנחנו הורגים אותם או שאנחנו עושים לאותם טרוריסטים דווקא ומראים קצת אנושיות כלפיהם

shay or eli

New member
זה לא כזה חדש

ידוע כבר הרבה זמן שהפלשתינאים שטופי מוח ומוסתים ומחנכים את ילדיהם גם בדרך זו. ייקח הרבה זמן והרבה לחץ בינלאומי כדי לשנות את זה. השאלה הנשאלת היא: האם גם אנחנו רוצים להיות כאלה? האם עלינו לחנך את ילדינו על ערכי הלאומנות היהודית והשנאה לערבים? האם ילד שרוצה למות בג´יהאד שונה מילד שרוצה למות במלחמה על ההתנחלויות? האם הדרישה הפלסטינית להשתלטות על כל פלשתינה שונה מחזון ארץ ישראל השלמה? האם מפגינים הצועקים שנתניהו נאצי ("כי הוא גזען ורוצח") שונים ממפגינים הצועקים ערפאת רוצח ("כי הוא קם עלינו להשמידנו")? האם מנהיג האומר שעל כל מוסלמי לרצות למות בג´יהאד על האדמה שונה מטרומפלדור שאמר "טוב למות למען מולדת"? האם ילד ששונא את צה"ל שהרג את אבא שלו שונה מילד ששונא את פת"ח שהרג את אבא שלו? זה שהימין והפונדומנטליסטים שלהם רעים, זה ברור. זה רק לא אומר שגם אנחנו צריכים להיות כאלה - שנאה היא לא דבר טוב ולא משנה מאיזה צד היא באה ומי התחיל.

.המוסד

New member
כולם רוצים לשוב חיים מכל מלחמה

אבל מוכנים לההרג למענה, וכן, אני צריכים לחנך את ילדנו על ברכי הלאומיות היהודית(נקראת גם "ציונות") ההתנחלויות חשובות כמו כל מקום אחר בארץ ישראל, הקריאה לארץ ישראל ה"שלמה"(כשהיא פחות מחצי ארץ ישראל השלמה) צודקת בהחלט, אם זה בה מזכותנו הלאומית, ואם מהזכות הבינלאומית, כי כפי שגורשו יהודי ערב לישראל, ראויים גם ערביי יהודה ללכת לארצותיהם, העם-לא-עם הפלסטיני לא שייך לכאן, ולא משנה עד כמה יתפוצץ כאן, וכמה שירים ימציא על "פלסטין" בנוגע לתרומפלדור, הוא לא ביקש למות, ויש דברים שראוי למות עבורם, "טוב למות בעד ארצנו"(ולא הגירסה המסורבלת "טוב למות למען המולדת") שונה מ"הג´יהאד" כמו ש"בשביל כבוד העם" של מרדכי אניליביץ´ מול "כבוד העם" של החייל שעמד למולו, תבחר אתה שנאה פת"ח מול שנאת צה"ל, היא כמו שנאת אדם שהרג את אביך בתאונה, מול אחד שרצח אותו שנאה לפעמים היא דבר טוב, לשנוא את אש"ף זה טוב, רוב יהודי ישראל גם מלאים ברגש, החוכמה היא לעשות עם זה משהו.

למעלה