שמאלנים, תראו את זה ותגידו שאתם עדיין רוצים את החרדים בצבא

Harrington

Well-known member
מנהל
זו תפילת הקצין ולוחמיו לפני היציאה למסע: ״הריני מוכן לקיים מצוות עשה מן התורה, לכבוש את הארץ וליישב בה, כמו שכתוב בתורה - ‘ויירשתם אותה וישבתם בה׳ ומצוות אהבת ישראל, כמו שכתוב: ׳ואהבת לרעך כמוך׳. אני ה׳ ומצווה להגן, להציל יהודים כמו שנאמר: ‘לא תעמוד על גם רעך׳. אני ה׳, כדי לעשות נחת רוח ליוצרנו ולעשות רצון בוראנו. ׳ויהי נעם ה׳ אלוקינו עלינו ועל מעשה ידינו כוננה עלינו ועל מעשה ידינו כוננהו״.
הציטוט מתוך הכתבה שבקישור.

עוד 2-3 פרסומים כאלה וההפגנה השבועית הקרובה בקפלן יוצאת עם באנרים שדורשים למנוע גיוס חרדים לצה"ל :cool:.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרגששש ברמות לא-נתפשׂות.
לא עדיף היה לאמו ולאביו שישאר בבית במקום לצאת להפגנה?
היכן ראית כאן "הפגנה" כלשהי (או שמא שגית בשרשור?)? תפילת חיילים איננה הפגנה יקירי. במידה מסוימת נראה שזה 'הנוהל' החדש בצה"ל :cool:, אם כי אישית אני לא סבור שיש כאן חידוש יותר מדי גדול.

certified.woke

Well-known member
היכן ראית כאן "הפגנה" כלשהי (או שמא שגית בשרשור?)? תפילת חיילים איננה הפגנה יקירי. במידה מסוימת נראה שזה 'הנוהל' החדש בצה"ל :cool:, אם כי אישית אני לא סבור שיש כאן חידוש יותר מדי גדול.
אתה מותח אותי, האין זאת?
לא אני טעיתי בשרשור, אלא אתה.
במלים "אמו ואביו" התכוונתי לנספֶה, הנער יוסף אייזנטל...

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מותח אותי, האין זאת?
לא אני טעיתי בשרשור, אלא אתה.
במלים "אמו ואביו" התכוונתי לנספֶה, הנער יוסף אייזנטל...
הפוסט הפותח וממילא השרשור עוסק בענין אחר מזה שבחרת להתייחס אליו, מה לעשות. אמנם הדברים קשורים, אבל אתה מתעלם לחלוטין מנושא השרשור ובוחר ללכת על הנושא הנושק. זכותך המלאה כמובן. אני רק מצביע על ההתחמקות האלגנטית שניסית לבצע בתגובתך.

אל תטרח להגיב, מיצינו.

certified.woke

Well-known member
הפוסט הפותח וממילא השרשור עוסק בענין אחר מזה שבחרת להתייחס אליו, מה לעשות. אמנם הדברים קשורים, אבל אתה מתעלם לחלוטין מנושא השרשור ובוחר ללכת על הנושא הנושק. זכותך המלאה כמובן. אני רק מצביע על ההתחמקות האלגנטית שניסית לבצע בתגובתך.

אל תטרח להגיב, מיצינו.
המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לזכר הנער יוסף אייזנטל.
אשר לחרדים בצבא, ברחוב, במקום העבודה, בפורומים צבוריים - אתה קצת עף על עצמך.
לא מדובר בהתחמקות אלגנטית, שכן אין לי בעיה עם חרדים כל עוד אין פעילות מסיונרית מצידם ולכן לא היה לי מה להעיר על כך.
אני סבור כי המאמין בקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניו, אינו homo sapiens ממש...

marabo

Well-known member
המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לנער יוסף אייזנטל.
לא מדובר בהתחמקות אלגנטית, שכן אין לי בעיה עם חרדים כל עוד אין פעילות מסיונרית מצידם ולכן לא היה לי מה להעיר על כך...
אם אכן הוא מוביל מסע המוקדש לנער ההרוג מה כאן ההפגנה?
הפגנה נגד מי ונגד מה?
למה סתם לקשקש?

certified.woke

Well-known member
הפגנה נגד מי ונגד מה?
למה סתם לקשקש?
אני יכול להציב תגובה קולית מוקלטת, אם אתה מתקשה להתמודד עם טקסט...
הפגנה נגד מי ונגד מה?
למה סתם לקשקש?
לא אני הוא המקשקש, אלא אתה.
המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לזכר הנער יוסף אייזנטל, אשר נספה בהפגנה ולהפגנה זו התכוונתי שם...

Harrington

Well-known member
מנהל
המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לזכר הנער יוסף אייזנטל.
לא מדובר בהתחמקות אלגנטית, שכן אין לי בעיה עם חרדים כל עוד אין פעילות מסיונרית מצידם ולכן לא היה לי מה להעיר על כך.
אני סבור כי המאמין בקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניו, אינו homo sapiens ממש...
אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי למעלה. מה לעשות, אין שום "הפגנה" בשרשור הזה ושום דבר מדבריך למעלה לא רלוונטי אליו. גם לא שאלת קיומו של האלוקים אגב.

הרבה בריאות, מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו רוצים את כולם בצבא, גם את החרדים
גם אם כולם יהיו ג'ובניקים?
וכל עוד הפעילות שלהם לא מפריעה למהלך התקין של הפעילות הצבאית
אין כל סיבה שתפריע. סוף כל סוף, "הפעילות המבצעית" בהחלט יכולה להתאים עצמה לצרכי החיילים שומרי המצוות :cool:.

DANIAVNI

Well-known member
מספיק כבר להתל בציבור הקוראים .

נדגיש שבניגוד לדברי המפקד ש"מי שלומד שלא יתגייס "
דורשים מנהיגי החרדים שגם מי שלא לומד לא יתגייס
ויש להם גם נימוק שדווקא מי שלא לומד הוא חלש יותר דתית ומועד יותר להתקלקל .

בנוסף לזה דרישה אבסורדית נוספת של מנהיגי החרדים היא שלמדונותו של בחור
תיקבע על פי הצהרתו בלשכת הגיוס .
נסיונות שהיו להכנסת כרטיסי נוכחות בישיבות נדחו בשאט נפש ע"י מנהיגי החרדים
אז תסביר בבקשה
מה מפריע למי שממית את עצמו באוהלה של תורה להחתים כרטיס בכניסה וביציאה ?
אין זאת אלא שאינם ממיתים את עצמם באוהלה של תורה אלא עושים במהלך היום אלף ואחת דברים אחרים
שלא קוראים להם תלמוד תורה .

רוב הזמן נח

Well-known member
לפי מי שקובע את הפסיכוזה בשמאל, גיוס חרדים זה מה שעכשיו חשוב, בשביל לשבש את המדינה.
ההדתה בצבא כבר לא חשובה כל כך. אבל יכול להיות שבשלב כלשהו זה ישתנה שוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפי מי שקובע את הפסיכוזה בשמאל, גיוס חרדים זה מה שעכשיו חשוב, בשביל לשבש את המדינה.
ההדתה בצבא כבר לא חשובה כל כך. אבל יכול להיות שבשלב כלשהו זה ישתנה שוב.
הכל תלוי בשתי שאלות בלבד: האחת מה יכול לסייע יותר בהפלת קואליציית המחנה הלאומי והעומד בראשה ראש הממשלה הנבחר מר ב. נתניהו והשניה על מה רלוונטי בכל רגע נתון לתקוף ולהשמיץ את המגזר החרדי.
על-פי שתי השאלות האלה 'יישק דבר', כלומר יוחלט מה השמאל יתקוף וייטען מחר.

למעלה