הציטוט מתוך הכתבה שבקישור.זו תפילת הקצין ולוחמיו לפני היציאה למסע: ״הריני מוכן לקיים מצוות עשה מן התורה, לכבוש את הארץ וליישב בה, כמו שכתוב בתורה - ‘ויירשתם אותה וישבתם בה׳ ומצוות אהבת ישראל, כמו שכתוב: ׳ואהבת לרעך כמוך׳. אני ה׳ ומצווה להגן, להציל יהודים כמו שנאמר: ‘לא תעמוד על גם רעך׳. אני ה׳, כדי לעשות נחת רוח ליוצרנו ולעשות רצון בוראנו. ׳ויהי נעם ה׳ אלוקינו עלינו ועל מעשה ידינו כוננה עלינו ועל מעשה ידינו כוננהו״.
מרגששש ברמות לא-נתפשׂות.
היכן ראית כאן "הפגנה" כלשהי (או שמא שגית בשרשור?)? תפילת חיילים איננה הפגנה יקירי. במידה מסוימת נראה שזה 'הנוהל' החדש בצה"למרגששש ברמות לא-נתפשׂות.
לא עדיף היה לאמו ולאביו שישאר בבית במקום לצאת להפגנה?
אתה מותח אותי, האין זאת?היכן ראית כאן "הפגנה" כלשהי (או שמא שגית בשרשור?)? תפילת חיילים איננה הפגנה יקירי. במידה מסוימת נראה שזה 'הנוהל' החדש בצה"ל, אם כי אישית אני לא סבור שיש כאן חידוש יותר מדי גדול.
הפוסט הפותח וממילא השרשור עוסק בענין אחר מזה שבחרת להתייחס אליו, מה לעשות. אמנם הדברים קשורים, אבל אתה מתעלם לחלוטין מנושא השרשור ובוחר ללכת על הנושא הנושק. זכותך המלאה כמובן. אני רק מצביע על ההתחמקות האלגנטית שניסית לבצע בתגובתך.אתה מותח אותי, האין זאת?
לא אני טעיתי בשרשור, אלא אתה.
במלים "אמו ואביו" התכוונתי לנספֶה, הנער יוסף אייזנטל...
המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לזכר הנער יוסף אייזנטל.הפוסט הפותח וממילא השרשור עוסק בענין אחר מזה שבחרת להתייחס אליו, מה לעשות. אמנם הדברים קשורים, אבל אתה מתעלם לחלוטין מנושא השרשור ובוחר ללכת על הנושא הנושק. זכותך המלאה כמובן. אני רק מצביע על ההתחמקות האלגנטית שניסית לבצע בתגובתך.
אל תטרח להגיב, מיצינו.
אם אכן הוא מוביל מסע המוקדש לנער ההרוג מה כאן ההפגנה?המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לנער יוסף אייזנטל.
אשר לחרדים בצבא, ברחוב, במקום העבודה, בפורומים צבוריים - אתה קצת עף על עצמך.
לא מדובר בהתחמקות אלגנטית, שכן אין לי בעיה עם חרדים כל עוד אין פעילות מסיונרית מצידם ולכן לא היה לי מה להעיר על כך...
אני יכול להציב תגובה קולית מוקלטת, אם אתה מתקשה להתמודד עם טקסט...אם אכן הוא מוביל מסע המוקדש לנער ההרוג מה כאן ההפגנה?
הפגנה נגד מי ונגד מה?
למה סתם לקשקש?
לא אני הוא המקשקש, אלא אתה.אם אכן הוא מוביל מסע המוקדש לנער ההרוג מה כאן ההפגנה?
הפגנה נגד מי ונגד מה?
למה סתם לקשקש?
אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי למעלה. מה לעשות, אין שום "הפגנה" בשרשור הזה ושום דבר מדבריך למעלה לא רלוונטי אליו. גם לא שאלת קיומו של האלוקים אגב.המפקד מתואר בצלום כמוביל מסע המוקדש לזכר הנער יוסף אייזנטל.
אשר לחרדים בצבא, ברחוב, במקום העבודה, בפורומים צבוריים - אתה קצת עף על עצמך.
לא מדובר בהתחמקות אלגנטית, שכן אין לי בעיה עם חרדים כל עוד אין פעילות מסיונרית מצידם ולכן לא היה לי מה להעיר על כך.
אני סבור כי המאמין בקיום אֵל גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניו, אינו homo sapiens ממש...
אנחנו רוצים את כולם בצבא, גם את החרדים
גם אם כולם יהיו ג'ובניקים?אנחנו רוצים את כולם בצבא, גם את החרדים
אין כל סיבה שתפריע. סוף כל סוף, "הפעילות המבצעית" בהחלט יכולה להתאים עצמה לצרכי החיילים שומרי המצוותוכל עוד הפעילות שלהם לא מפריעה למהלך התקין של הפעילות הצבאית
מספיק כבר להתל בציבור הקוראים .
לא הבנתי למה זה צריך להפריע לחרדים לשרת בצבא.
שאלתי על השמאלניםלא הבנתי למה זה צריך להפריע לחרדים לשרת בצבא.
שקרן כהרגלך.שאלתי על השמאלנים
שאלתי את השמאלנים אם הם רוצים את החרדים בצבא לאור הקישור שהבאתישקרן כהרגלך.
שאלת את השמאלנים.
ושמאלנים לא חושבים שיש בעיה שחרדים יתגייסו.שאלתי את השמאלנים אם הם רוצים את החרדים בצבא לאור הקישור שהבאתי
הכל תלוי בשתי שאלות בלבד: האחת מה יכול לסייע יותר בהפלת קואליציית המחנה הלאומי והעומד בראשה ראש הממשלה הנבחר מר ב. נתניהו והשניה על מה רלוונטי בכל רגע נתון לתקוף ולהשמיץ את המגזר החרדי.לפי מי שקובע את הפסיכוזה בשמאל, גיוס חרדים זה מה שעכשיו חשוב, בשביל לשבש את המדינה.
ההדתה בצבא כבר לא חשובה כל כך. אבל יכול להיות שבשלב כלשהו זה ישתנה שוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.