שמאלנים ´´יקרים´´

הרטוב

New member
שמאלנים ´´יקרים´´

אני לא מאמין שלא שמתם לב לבקשה הפתאומית של מנהיגי הכנופיות להפסקת אש דחופה. אני גם לא מאמין שלא חשבתם מה פתאום דווקא עכשיו כשהמורל הטירוריסטי גבוה כל כך פתאום רוצים הפסקת אש? אני גם לא מאמין שלא חשבתם שכנראה הבכיינות הזאת וההתחננות להפסקת אש באה בעקבות חיסול 50 טירוריסטים תוך יומים. אני כן מאמין שאתם מבינים את הסיטואציה שנוצרה כאן רק שלא נוח לכם לדבר עליה כי פתאום כשצה´´ל בטעות מחסל 50 טירוריסטים ביומיים כל הקונספט שלכם קורס. שמאלנים ´´יקרים´´ אני תמיד צודק אתם פשוט פאתטיים בניסיונות הסתרת האמת. שמאלנים ´´יקרים´´ אתם פשוט בוגדים וצה´´ל כן יכול לנצח בשבוע ימים.

אלי.

New member
אבחנה מאד דקה יש לך.

עוד לא היתה פעם אחת של הפגזה מאסיבית, שלאחריה לא ביקשה הרשות הפלשתינאית להפסיק את האש. הפעם החליטה ישראל להיעתר (משום מה) - והפרסום גדול. חוץ מזה, אתה אולי לא רוצה לזכור, אבל כבר היה לנו משהו מאד דומה, כשהפיגועים ירדו לרמה של 2 ביום (ירידה של כ-90%) - ואז זה קפץ שוב לרמה "הרגילה", בזכות הטיימינג המדהים של ממשלת ישראל. מה יקרה הפעם ? אני לא מאמין ששרון יחזור פעמיים על אותה שטות, אבל נחכה ונראה. אבל בלי שום קשר, אתה אף פעם לא טועה - זה הפלוס בפסיחה על שני הסעיפים.

הרטוב

New member
בוודאי שאני אף פעם לא טועה

מה לעשות.אני ישר כסרגל בעל יכולת ניתוח מצבים ברמה גבוהה מאוד. את זה קבעו אחרים לא אני. לא הייתה אפילו פעם אחת מאז פתח עראפת במלחמה שביומיים נהרגו 50 מחבלים חמושים. כל עוד והמשוואה הייתה דם ישראלי= מבנים ופחים הפסקות האש היו טקטיות בלבד ונועדו בעיקר לצרכי עראפת ביחסיו עם אמריקה. הפעם הזאת הייתה בהלה אצל ראשי הכנופיות בחישוב גס 25 הרוגים חמושים ביום זאת כמות שבעצם מקטינה את הטירור בטווח של חודש ב25% חודשיים שלושה והטירור ירד ל1% מתוך 100% שנתי. את הנתון הזה אתם השמאלנים מנסים להסתיר. אתם מנסים גם לכפוף את הבקשה הזאת של הפסקת האש לשאר הבקשות וזה לא נכון. הבקשה הספציפית הזאת באה מתוך בהלה אמיתית של ראשי הכנופיות ואת המידע הזה הנמצא ברשותי אני כותב כאן. אפשר לסכם את מהלך העניינים כך: מבחינת הדרג המדיני הייתה פשלה בצה"ל הפשלה מתבטאת בחיסול 50 מחבלים ביומיים ועכשיו צריך לבדוק איך נעשתה הפשלה הזאת. האמריקאים בשום פנים ואופן אינם מרשים לשרון לנצח את המלחמה הזאת ולהביא את עראפת או כל מנהיג אחר שיבוא במקומו מובס על ארבע לנהל שיחות כניעה עם ישראל. האמריקאים יודעים שמדינות הנפט ומצרים לא תוכלנה לקבל מהלך כניעה של עראפת וסיום חלום המדינה הטירוריסטית הפלשתינית שהם רוצים להקים כאן. האמריקאים רוצים את עראפת מוחלש אבל לא כנוע כדי לא לחבל בכלכלת הנפט שלהם.

אלי.

New member
אין לי אלא להסכים עם הקביעה הזו ../images/Emo13.gif

אבל בקשר לתוכן דבריך - תלוי כמובן איך אתה מתייחס לטרור. אם לדעתך אתה "כובש נאור", וכל הבעיה היא 50-100 אנשים חמושים - אתה לא שונה במאום משרון, שכבר חיסל את הטרור פעמיים וסוף סוף התפנה לטפל בבעיות הכלכלה. ביום שאתה ושרון (לאו דווקא בסדר הזה) תצליחו להבין מה מסתתר בראשו של אב לילדים שבוקר אחד מחליט לקום ולהתאבד - זה יהיה המפתח של שניכם לחיסול הטרור. בינתיים, תוכלו להתנחם בעובדה ש"הרשות הפלשתינאית מתחננת להפסקת אש". גם זה משהו, כשאין משהו יותר טוב להיאחז בו. בעניין האמריקאים אתה צודק לחלוטין - הם לא נותנים לישראל לבעוט לעצמה ברגל, ולחזור למצב שבו שמיר מחפש פרטנרים למו"מ מתחת לפנס. הם, להבדיל ממנהיגי ישראל, רואים הרבה יותר מעבר לשפמם, וגם הם יודעים שהעלמה של איש אחד, שיושב כבר חודשים במעצר בית - לא יעשה את העבודה. לא נותר לנו אלא להצטער שהאמריקאים לא מסוגלים לנהוג וללעוס מסטיק ביחד, ובטח ובטח לא לחסל את הטרור בעירק וגם לדאוג להמשך התהליך במזה"ת.

הרטוב

New member
ביום שבו אתה תתחיל להבין

שללא שום קשר למה שמסתתר בראשו של אב לכמה ילדים שקם בבוקר ומחליט להתאבד אינה קשורה בנו היהודים אלא בדת האיסלם בהסתה בשימוש הציני שבבערות ובעוני שלא לנו חלק בו אלא כל מדינות ערב חלקם בו ביום הזה תתחיל לעלות על מסלול השפיות. אתה נותן לגיטימציה לרצח יהודים. תבדוק את עצמך,תלך לטיפול נפשי. לגבי ארה"ב אתה מתנהג בהתנשאות ובאטימות כלפי הריבונות שלנו באומרך הם האמריקאים לא נותנים לישראל לבעוט בעצמה, משמע כאילו מדינת ישראל איזה מדינת בננות בת חסותם של האמריקאים ללא יכולת לשלוט בעתידה ולהגן על אזרחיה. אתה בסך בכל מצדיק את הזלזול והאטימות שמגלה הממשל האמריקאי כלפי ישראל כי כך חושב אתה שצריך להיות ולא כל כך באשמתך כי כנראה כך הורגלת. אני לא יודע בן כמה אתה אבל היו תקופות אחרות בחייה הקצרים של המדינה הזאת שבו אמרו מנהיגים לארה"ב עד כאן.

אלוני.

New member
היסטוריה

אז פעם חשבנו שהצרפתים והבריטים הם פרטנרים טובים לגניבת סוסים, פזלנו לכיוון הרוסים, סטוצ נוסף עם הצרפתים שסיומו כפי שמסתיים כל סטוצ, וג´ונסון הגדול.... שגעון הגדלות שלנו העביר אותנו על דעתנו, בכסף שקיבלנו מהאמריקאים (ובשווה כסף נוסף) היה אפשר להקים מדינה חדשה....אבל אנחנו ישראלים גאים אז לא נוח לנו להודות, זה אמריקה היא חייבת לנו.

אלי.

New member
וגם כאן אתה צודק-בלתי-נלאה

האיסלם הוא שורש כל הרע, ולראיה - ערביי ישראל לא מפסיקים להתאבד ולהפוך לשאהידים בגלל אמונתם באיסלם. תרים טלפון ל"אחרים", אותם אלה שקבעו שאתה "בעל יכולת ניתוח מצבים ברמה גבוהה מאוד", ותגיד שאני מחזק את ידיהם בקביעתם זו
בעניין הלגיטימציה לרצח יהודים בדקתי שוב את עצמי - אין לי בעיה אם אתה, לדוגמא, תבחר לגור בשטחים. לך, ויהא ה´ עמך. רק אל תשכח את השכפ"ץ - זה עלול להיות קצת מסוכן אם תסתובב בלעדיו
והאמריקאים, הו האמריקאים: ישראל דווקא יכולה לשלוט בעתידה כאוות נפשה, אבל היא לא יכולה לשלוט לנצח בעתידו ובשטחו של עם אחר, כשזה עושה רעש. בכל מקרה, ה"בעיה" עם האמריקאים לא היתה נוצרת אלולא אתה ושכמותך, שלמרות שאתם חושבים (כך על כל פנים העדת) שהשטחים הם צרה שישראל מלכתחילה לא היתה צריכה להחזיק בה - אתם לא מסוגלים להסיק לבדכם, כמדינה, את המסקנה האופרטיבית המתבקשת מכך. אז בשביל זה (בין היתר) יש את האמריקאים - שיעזרו לך להחליט.

ראובן10

New member
לא יקרים ולא בטיח

כבר אמרתי מזמן שהשמאל לא נותן לצהל לנצח. גם הפעם כאשר לפלסטינים 56 הרוגים ו-400 פצועים צה"ל הפעיל סד"כ של מעט מטוסים ומעט טנקים, הפעלה מסיבית די לה ב-72 שעות לחיסול הטרור. השמאל מתנגד כי איזה ערך יש לו ללא ערפאת וכל הטרוריסטים?

בלר

New member
בוקר טוב- אחיתופל !../images/Emo151.gif

כל מה שאחיתופל יכול להבטיח זה הכי תופל. הימין כל כך מלא באחיתופלים למינהם שאין מקום לכולם אבל ביביתופל יארגן את כולם והם יופיעו בפסטיבל מספרי הסיפורים והעצות ומעניין מי יהיה הכי טופל מכולם.

למעלה