שם של יאכטה,מפרשית

• פותח הנושא cj2
  • פורסם בתאריך

cj2

New member
שם של יאכטה,מפרשית

אני מחפש שם ששמעתי של יאכטה קטנה 6-7 מטר שנשמע כמו קרוגר או אקרוגר מישהו מכיר דגמים? תודה...

שם של יאכטה

נראה לי שאתה מחפש יאכטה ששם היצרן שלה הוא מקרגור יאכטה מיצור אמריקאי מיוצרת בעיקר בגדלים קטנים ומאופיינת בדגמים הנישאים על עגלה נגררת בחלק מהדגמים אזור הכניסה לסירה ההאץ' מתרומם ויוצר אזור סלון מרווח יותר כאשר מרימים את הגג בד"כ לסירות הנ"ל מנוע חיצון בלבד לרוב משמשות היאכטות הנל להפלגות יום בקרבת החוף

מנחם64

New member
יש כזאת למכירה כרגע בארץ

מצב מצויין , מודל 95 אם אני זוכר נכון , כוללת עגלת כביש ברשיון , מנ וע חיצון קטן ומצויידת מלא להפלגות חופיות. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים - צור קשר במסרים

Alex33

New member
סירה קלה שמתאימה בעיקר לאגמים..

ולים שקט בלבד, נפח פנימי גדול לאורכה( אם איני טועה 26 רגל ,זו שעליה מדובר)כמו בסירה אמריקאית.

cj2

New member
כן זה ניראה

לי שזה השם ראיתי את זאת שמוכרים וגם דיברתי איתו ובגלל זה חיפשתי את השם אבל בכל מקרה תודה לכם. מישהו יודע איך מאייתים את זה באנגלית או איפה אני יכול להשיג תמונות שלה?

גמאני רוצה אחת

יש עוד פרטים על זו שלימכירה? אני אשמח לקבל. תודה מראש.............

עומדת לידי סירה בגודל דומה מתוצרת

אחרת וגם היא למכירה. אם תרצה לראות אותה מרינה הרצליה, רציף R13 בהצלחה

j a k

New member
שאלה על הדרך

השבוע קיבלתי רשיון לסירה עד 7 מטר ואופנוע באותה היזדמנות, האם מותר לי להשיט סירה כזאת אם היא עד 7 מטר??

איפה עשית רישיון לאופנוע?

גם אני רוצה
יש לי משיט 30, ואמרו לי שאני צריכה רק מבחן שליטה, אבל בבית הספר שבו למדתי הם אמרו שהם לא מכינים למבחן שליטה על אופנוע-ים. איפה כן אפשר? אם יש באיזור ת"א, אני הולכת מחר

j a k

New member
אופנוע וסירה מהירה7 או 8.5 מ'

נמל יפו הם נחמדים ומיקצוענים שיעור אחד בדרך כלל מספיק 500 ש"ח קבלנות לאופנוע+אגרות

כן

מותר לך להשיט כלי שיט עד 7 מטר - מנועית או מפרשית- בתנאי שמנועו אינו עולה על 150 כ"ס תהנה

תודה אלון, אבל

מותר לי להשיט כל כלי שיט עד 24 מטר (70 פיט). עשיתי רישיון "משיט יאכטה", ולא רישיון "סירה מהירה". (מה שאתה מתאר זה רישיון "סירה מהירה" (לא זוכרת מה המספר) ואילו אני עשיתי רישיון "משיט יאכטה" שזה רישיון "משיט 30").

למעלה