נראה לי שאתה מחפש יאכטה ששם היצרן שלה הוא מקרגור יאכטה מיצור אמריקאי מיוצרת בעיקר בגדלים קטנים ומאופיינת בדגמים הנישאים על עגלה נגררת בחלק מהדגמים אזור הכניסה לסירה ההאץ' מתרומם ויוצר אזור סלון מרווח יותר כאשר מרימים את הגג בד"כ לסירות הנ"ל מנוע חיצון בלבד לרוב משמשות היאכטות הנל להפלגות יום בקרבת החוף
מצב מצויין , מודל 95 אם אני זוכר נכון , כוללת עגלת כביש ברשיון , מנ וע חיצון קטן ומצויידת מלא להפלגות חופיות. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים - צור קשר במסרים
לי שזה השם ראיתי את זאת שמוכרים וגם דיברתי איתו ובגלל זה חיפשתי את השם אבל בכל מקרה תודה לכם. מישהו יודע איך מאייתים את זה באנגלית או איפה אני יכול להשיג תמונות שלה?
יש לי משיט 30, ואמרו לי שאני צריכה רק מבחן שליטה, אבל בבית הספר שבו למדתי הם אמרו שהם לא מכינים למבחן שליטה על אופנוע-ים. איפה כן אפשר? אם יש באיזור ת"א, אני הולכת מחר
מותר לי להשיט כל כלי שיט עד 24 מטר (70 פיט). עשיתי רישיון "משיט יאכטה", ולא רישיון "סירה מהירה". (מה שאתה מתאר זה רישיון "סירה מהירה" (לא זוכרת מה המספר) ואילו אני עשיתי רישיון "משיט יאכטה" שזה רישיון "משיט 30").