שם עסק ושם דומיין

שם עסק ושם דומיין

אני רוצה לפתוח עסק של טכנאות מחשבים. ממליצים לי שהשם של העסק יהיה "מיכה מחשבים" אני מעדיף משהוא יותר חדשני ומתוחכם. האם מומלץ ששם העסק ושם הדומיין יהיו אותו הדבר ?

danchen

New member
כן

זה מאד טריוויאלי - אחרת אתה צריך לתקשר שני שמות שונים. מכיוון שהמוצר שלך בהחלט יכול להימכר דרך האינטרנט חשוב שהדומיין יתחבר לשם העסק. שיהיה קל למצוא אותך.

enwhysea

New member
תראה

השאלה למה אתה צריך דומיין. אם זה רק בשביל אי-מייל אז לדעתי זה מיותר אין שום רע ב [email protected] או דומה. עכשיו, אם יהיה אתר, השאלה מה יהיה באתר ואם הוא יהיה טוב לתדמית העסק או שהוא יכול לפגוע בסופו של דבר. לפעמים עדיף אפילו שהדומיין יהיה שונה משם העסק hardware.co.il של אקסלנט למשל. זה מדגש את אקסלנט הם מובילים בחומרה אבל שהם חברה אמיתית ולא סתם "הרדוואר מחשבים" אתה צריך לראות, מי הלוקחות שלך, מה השוק שלך. איזה גודל החברה וכו' חברה קטנה עם שם הי-טק מפוצץ נראה לייצני, לדעתי חברה קטנה צריכה ללכת על קטע האישי. מה שהכי חשוב, שהדומיין יהיה פשוט לכתיבה ויזכר. למשל אם החברה זה "מיכה מחשבים" אז הדומיין יהיה MCOMP.CO.IL או משהו שלא דורש מהמשתמש לזכור איך כותבים מיכה או מחשבים באנגלית.

nirdagan

New member
גם בשביל אימייל עדיף דומיין

משלך מאשר דומיין של ספק אינטרנט. 1. קודם כל עם דומיין משלו הוא יפרסם את עצמו ולא את ספק האינטרנט. 2. מה יקרה אם הוא יחליף ספק? יתחלף לו האימייל. לא כך בדומיין משלך. 3. כשיש לך דומיין משלך אפשר לעשות מספר כתובות בעלות אפסית לפונקמיות שונות בעסק, כגון [email protected] ו- [email protected] וכדומה. דרך ספק זה יוצא יותר יקר אפילו עם מחשיבים את עלות הדומיין.

בהחלט מומלץ מאד שיהיה דמיון

ואם micha תפוס תנסה michacomp וכו... וכן, תשקיע בדומיין משלך לנהל שם תיבות דואר ולנהל מחלקות "וירטואליות"

למעלה