שם עסק, דעתכם?

duncken

New member
שם עסק, דעתכם?

קיבלתי היום אימייל מחברה עם אותו שם כמו שלי. החברה הזו נמצאת ביבשת אחרת. החברה הזו עוסקת בתחום שונה לחלוטין. האימייל היה בקשר לשימוש שאני עושה בשם החברה מכיוון שהוא שלהם מאז 1966. האם יש לי פה משהו שאני צריך לדאוג ממנו?

אם אתה חברה בע"מ

אין לך מה לדאוג ....אם לא אז הם בהחלט יכולים לתבוע ..זה קרה גם לי .. אני ישר הודעתי להם שאנ ילא עושה שימוש בשם מרגע זה ואילך ....

zoti

New member
אני לא הייתי ממש חושש.

אבל ליתר ביטחון אולי כדאי שתתייעץ עם עו"ד לפני שאתה עונה להם.

duncken

New member
המשך

לאחר קריאת התגובות בפורום השכן שאלתי עו"ד ונאמר לי שאין לי מה לחשוש. בינתיים אני מתעלם ולא ממאשר שקיבלתי את האימייל.

Benkok

New member
להיפך...

אני הייתי יושב עם העורך דין ומנסח מכתב תגובה חריף (מגובה כמובן בחוק הקיים והסיבות לביטול הדרישה שלהם). חשוב כמובן לבדוק טוב טוב שעורך הדין שלך באמת מתבסס על משהו ולא מרגיע אותך סתם... מצד שני, כמו שכתבו לך בפורום השכן - לפעמים "מלחמה" כזאת של דוד בגוליית יכולה להביא לדוד המון תועלת פירסומית...

duncken

New member
אם זה היה באמת דויד וגוליית...

זה בקושי קטקטים. החברה היא חברה לא ידועה מארה"ב שמיצרת מוצר מאוד משעמם. איני רוצה להתחיל בכלל איזהשהו סיפור שיקח ממני אנרגיות. במידה ויהיה משהו יותר משמעותי מצידם אלך לעו"ד ואשב איתו לניסוח מכתב וכו' ( דבר שיעלה לי כסף כמובן). כרגע אני עדיין ממתין לראות לאן הרוח תנשוב. האימייל שלהם היה די דו משמעותי: Please advise your use of XXX. This has been the name of our company since XXX איני רואה גם איזה קייס יש להם אם אין להם משרד בשבדיה והם אינם רשומים פה ברשם החדשות. זהו לא סימן מסחר או משהו כזה.. ושמם אינו ידוע ברחבי העולם שמישהו יכול להתבלבל (למשל אם ההייתי קורא לעצמי מיקרוסופט היה לי בעיה)

למעלה