שם נתיב וקובץ

שם נתיב וקובץ

איך אפשר ליצור מצב בוורד 2003 שאני שומרת קובץ ושם הקובץ יופיע בסוף המסמך באופן קבוע

zartzi

New member
בעזרת כותרת עליונה ותחתונה

'תצוגה'>'כותרת עליונה ותחתונה'. ניגשים לכותרת הרצויה (אני מניח שלתחתונה). בסרגל 'כותרת עליונה ותחתונה' מקליקים על 'הוספת טקסט אוטומטי' ובוחרים ב'שם הקובץ והנתיב'

לא השבת לו על הכל

הוא שאל גם איך עושים שזה יפעל באופן קבוע, ולא ייאלץ לעשות זאת מחדש בכל מסמך. איך באמת עושים את זה?

מה אני צריכה באמת!!!

אני מבקשת ששם בקובץ יופיע באופן אוטומטי ברגע שאני נותנת שם לקובץ ללא צורך בעדכוני שדות ידניים בתןדה מראש

orit אורית

New member
נסי כמו שנאמר, אבל במקום ..

במקום הוספת טקסט אוטומטי: נסי - הוספת שדה - מידע אודות מסמך - V ליד "הוסף נתיב לשם הקובץ". מניחה שלזה התכוונת בהצלחה

מונס

New member
אבל הבעייה היא....

שהשדה לא מתעדכן אוטומטית. תריך להקיש על השדה במקש הימני של העכבר, ולבחור "עדכן שדה" ורק אז השדה מתעדכן. יצרתי פקודות מקרו שמכניסה את שם הקובץ והנתיב ומיקמתי את הפקודה מתחת לשמירה בשם תחת תפריט קובץ. כך שלמעשה אני לוחץ שמירה בשם----- נותן שם למסמך , לוחץ שוב קובץ ---- שמירה בשם ---- לוחץ על פקודת המקרו ושומר. השאלה שפאני שאלה היא למעשה. כיצד ניתן ליצור מצב ששדות יתעדכנו אוטומטית מצד אחד. מצד שני האם יש דרך אפשרות למעשה לבצע שילוב של שמירה בשם והכנסת שם הקובץ למסמך ללא צורך בסגירת המסמך ופתיחתו לצורך עדכון שדות. מדובר בוורד 2003 . גם פקודת מקרו משולבת תוכל לעזור. בברכה: מונס

zartzi

New member
שומרים את הפעולה כתבנית

פתחי מסמך ריק. בצעי את ההסבר להוספה של 'שם הקובץ והנתיב' ושמרי את המסמך כתבנית. אם את רוצה שכל מסמך חדששתפתחי יכיל את התכונה הנ"ל - אזי יש לשמור את המסמך בתבנית Normal. אם את רוצה שתהיה לך גם אפשרות לפתוח מסמך חדש ללא התכונה הנ"ל - שמרי את המסמך כמסמך תבנית עם שם לפי בחירתך. הנה הסבר לשמירת מסמך כתבנית Normal מתפריט 'קבץ' בוחרים 'פתח'. מנווטים לקובץ Normal לפי המסלול שלהלן: C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data\Microsoft\Templates מבצעים את ההסבר בדבר הכנסת שם קובץ ונתיב ושומרים את המסמך.

zartzi

New member
למיטב הבנתי - שמירה כתבנית

כפי שהצעתי בהודעה האחרונה שלי פותרת את הבעיות שהעלית.

למעלה