שם לתינוקת

גנישרון

New member
שם לתינוקת

אני יודעת שלא ניתן להמליץ על שם לתינוק לפני שהוא נולד אבל רציתי רק לדעת האם השם היא-לי הינו שם טוב? האם משמעותו חיובית? תודה.

Elia de Maurice

New member
אני דווקא הייתי ממליצה..

על השם "ליהיא" אם כבר.. שהוא ממש ממש דומה ולדעתי נשמע יפה יותר. "היא-לי" פחות מצלצל באוזן.. את צריכה גם לשים לב שיש בשם הזה המון המון אנרגיה רוחנית והפעמיים י' שמופיעה בשם לפעמים עלולה להיות קצת "כבדה" על ילדה אחת. ואני אומרת את זה בגלל שכל האותיות בשם הן רוחניות. וזה עלול להיות קצת כבד מידי עליה מבחינת אנרגיה ומה שהיא תהיה בחיים. זה שם עם המון מידי אנרגיה שלא ממש תואמת אף אחד. אני לא רוצה להישמע שחצנית, אבל לדעתי השם שלי (..) שהוא "אליה" גם מאוד יפה וגם פחות כבד מבחינה אנרגטית. והוא מורכב מ-2 שמות של אלוהים שהם "אל" ו "יה". בשם "אל" משתמשים תמיד כשמבקשים משהו מאלוהים ובשם "יה" תמיד משתמשים כדי להלל ולשבח אותו על מה שהוא עושה למענינו. ככה שבשם אחד חמוד את כביכול מבקשת מאלוהים משהו ואז מודה לו על זה שהוא נתן לך את מבוקשך.. הקטנטונת הזאת לדעתי היא בקשה יפהפיה מאלוהים וכשקיבלת אותה -את מודה לו ומהללת אותו על כך. - ובלי קשר, זה גם שם מאוד חמוד שאת יכולה לאחרונה לשמוע די הרבה, ותמיד תמיד מחמיאים לי שיש לי שם מהמם. וכששומעים את המשמעות מתלהבים עוד יותר..

Elia de Maurice

New member
גאיה לא טוב.

לא נתפס טוב ולא מתאים. ממש ממש לא. אם השמות הקודמים לא כל כך נשמעים לך אז תוכלי ללכת על השם למשל "היילי" HEYLI. הוא גם יכול להתאים אבל קחי בחשבון שיש בו עודף אנרגיה. ממש עודף אנרגיה. ככה שתעשי שיקול מה את מעדיפה יותר לפי שיקול הפלוסים או המינוסים של שם יפה מול שם מתאים.

גנישרון

New member
..

למה לא נתפס טוב ולא מתאים? סליחה על השאלה, אבל מי את ומה הקשר שלך לנושא?!

גנישרון

New member
לגל..

אני כותבת לך בבקשה שתענה לשאלותיי בנוגע לשמות: היא-לי וגאיה. הבחורה שענתה לי ממש הפחידה אותי עם כל התאוריות שלה ואיני יודעת מה הידע שלה, אם בכלל. אשמח אם תחווה את דעתך בנושא. תודה מראש,שרון.

גל סופר

New member
שלום שרון

השם "היא-לי" בעייתי מאוד מבחינה מילולית, ולא הייתי ממליץ עליו [מה גם, שהוא אובר-ייחודי... מימיי לא שמעתי על השם הזה]. השם גאיה מוכר יותר, אבל באופן אישי אני סולד ממנו- אע"פ שהוא יכול להתאים לתינוקת. לאחר הלידה נוכל לדעת ביתר דיוק.

גנישרון

New member
שם לתינוקת

למה אתה סולד ממנו? ומה בנוגע לשמות: נוגה/ נגה, זיו והילה? מאוד חשוב לי שיהיו לי כיוונים לשמות טובים לפי הקבלה.. תודה רבה!

גל סופר

New member
כיהודי דתי

קשה לי להמליץ על השם "גאיה", כיוון שזוהי שמה של אלה (מהמיתולוגיה היוונית, אם אינני טועה). קחי בחשבון- אין דבר כזה "שמות טובים לפי הקבלה". שמות יכולים להיחשב לטובים רק ביחס לפרמטרים אחרים (שמות הורים, תאריך לידה וכדו'). השמות שאת מציעה, הם בסדר גמור כרגע. קחי בחשבון שלאחר הלידה, סביר להניח שדעתך תשתנה ברגע ההסתכלות על התינוקת. לידה קלה

גנישרון

New member
לגל..

תודה על החידוש, השם הזה ירד מהפרק. אני מאוד מעוניינת להתייעץ איתך אחרי שאלד בע"ה אך מכיוון שלוקח קצת זמן עד שמקבלים תשובה, יש אפשרות ליצור איתך קשר ישיר? אתה מקבל קהל? תודה,שרון

למעלה