"שם למטה"

ToryMaster

New member
אמממ

(בנוגע לתקנון, אני לרשותך אם את זקוקה לעזרה
). רק ככה בקטנה, נורית כתבה על הסרת שיער לצמיתות באיזו שיטה?

הגיגית

New member
לא הבנתי כלום בכלל

היא פרסמה חברה להסרת שיער וצירפה תמונה הייתי מבינה אם היית הפרסומת הייתה מפריעה לך, כי את לא רוצה שישתלטו על הפורום כל מיני מפרסמים למיניהם אבל הפרסומת לא הפריעה לך. הפריעה לך תמונה של כוס מגולח. למה כוס זה יותר מדי ??? בפורום חתולים תמונה של חתול היא יותר מדי? האם גם בפורום שמיועד לנו אנחנו צריכות להתבייש במה שיש לנו בין הרגליים, ולהמציא לו שמות, ומי ש(רחמנא ליצלן)מעזה לפרסם תמונה של המקום האסור, הודעתה נמחקת בנימוס??? לא הבנתי כלום בכלל מה רע בכוס שלי ?

דנטל

New member
הסתכלתי במראה

חוץ מזה, יש לי צילום. יודעת איך הוא בנוי. מהריח אני עשויה להיות נבוכה מהמראה ממש לא. לדעתי יש לי איבר מין ממש יפה. לדבר ממש לא נבוכה. איבר המין שלי הוא דבר מדהים ואני מאוד שמחה עליו. הוא ממש לא במקרה שם. אם לא ארגיש בנח עם מישהו שיתקרב לשם, זה אומר שהמישהו הזה לא צריך להיות בחיים שלי. אני קוראת לו כוס. ככה אוהבת שקוראים לזה.

פמפון

קודם כל.. כל הכבוד שמדברים על זה. שנית.. אוהבת אותו שעיר ופראי כמו שנברא. מכירה היטב את המבנה גם ממישוש עצמי וגם מתמונות וראי. לא מתה על הריח אבל כמו שאני אוהבת את ריח הנוזל של הגבר והוא לא אבל הוא מת על שלי, אז ככה זה כנראה בחיים.. כל אחד אוהב את מה שאין לו וטוב שכך. לא אוהבת שקוראים לזה כוס כי "כוס אמך" וכוס זה המוני וזול. שונאת גם את המילה כוסית ואם גבר לא רוצה להיקרא "שמוקי" אז שיפסיק עם הכינוי המבחיל הזה. זין, אגב, זה קיצור של זובי ולכן, גם לאיבר של הגבר אין שם שהוא "אחלה שם". אז אם פומפון זה שעיר וחמוד אז מקובל עליי. אוהבת לגעת ואוהבת שנוגעים לי. אוהבת שמריחים ומלקקים ואין לי כל בעיה עם זה. לפי מה שראיתי, גם הגבר שתוחב את אפ שם נהנה מאד מזה ככה שהכל אחלה. אז.. ביי

שם למטה... אוף

כל כך מבאס שאין מילה הולמת... או כוס או שם למטה, יענו, או משהו בוטה מאד או משהו שמתביישים בו ומסתפקים בהגדרת מיקומו שם למטה כזה. אז זה מהנה אותנו, זה מהנה את הזכרים שבאים אלינו, רק או בעיקר בגלל שיש לנו את זה... אז מה רע? נכון שז שילוב של היצר הטבעי ושילוב של החרמנות המודעת. אבל עובדה היא שזה נפלא להסתייבר עם גבר שיש לו סגנון כתיבה מעודן ושיודע היכן לרגש, אז למה להתבייש במה שיש לי? שילקק ויגרה, שיסתכל, יבחן, יריח ויטעם, העיקר שהיה לו ולי נעים כי זהו היכל המפגש הכי סוער בינינו. אז יש כמה ימים בחודש שזה לא הכי נעים שם? עדיין שווה הכל. אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Devilish Angel

New member
דיון מעניין משהו

אני מרגישה בנוח עם עצמי שומרת על היגיינה מטפחת את האיזור ומפנקת אותו מידי פעם...
אמממ... אני בדרך כלל מרגישה נוח כשמישהו מתקרב אליו...

למעלה