"שם למטה"

../images/Emo12.gifאצלו?

אחרי כמה ניסיונות בדיקה תחקור והסקת מסקנות
לא להוריד הכל אצלו כי זה יראה כמו תרנגולת מרוטה. אני מסכים שלא להשאיר יער עבות אבל להוריד הכל זה לא בגדר אופציה, אולי את הביצים כן. זה נראה ממש מחריד נטורל לחלוטין אבל זו רק דעה שלי
.

אני בעד ה-כל

בשעווה כמובן, קוסמטיקאית כמובן, חוץ מאיזור קטנטן ממש, אפילו פס קטן שאני אוהבת להשאיר (סגנון פלייבויי כזה), כי חלק לגמרי מגעיל אותי.. מזכיר לי ילדות קטנות, ואז הפרטנר הופך לפדופיל

הגיגית

New member
כוUס

ככה אני קוראת לו, אולי לא מקורי, אבל אמיתי, לא מרגישה שיש צורך "להתחבא" מאחורי שמות אחרים, כאילו שיש איזה עניין להסתיר או ליפות. מממ... אני יודעת די טוב איך הוא בנוי, אבל אצלי זו אולי לא כל כך חוכמה ללסבית שמן הסתם מכירה לא רק את הכוס של עצמה
. מה נמצא איפה, כשיש לי בת זוג (עכשיו אין) אז גם איפה ומה עושה לה הכי נעים, ואני מודה שאני לא ממש סגורה על מה עושה לי הכי נעים, אני חושבת שזה פשוט משתנה מדי פעם ומפתיע אותי
. אם אני מרגישה בנוח עם המישהו הזה (או בדר"כ מישהי) אז אני גם ארגיש נוח כשהיא תתקרב לי לכוס, או אולי "נוח" זה לא מילה ממש מתאימה
ולפעמים, פעם בחודש, לא כל חודש, הוא יכול להרגיש מטרד... סה"כ אני מחבבת את הכוס שלי

b t t y b o o p

New member
שם למטה?

אני לא אוהבת את המראה ואת הריח.... אני לא חושבת שאתן למישהו להתקרב שם בגלל שאני לא מרגישה בנוח עם זה... אני מתייחסת אליו(שם זמני חייבים למצוא שם!) כעוד איבר שכיף לגעת, פעם בחודש מקללת ובשאר הזמן סתם מתעלמת.

באמת אין לזה שם!

ואולי זאת סתם בעיה פסיכולוגית. הרי "זין" זאת לא מילה כזאת יפה, רק בגלל השימוש הרב שעושים בה היא נשמעת לנו טריוויאלית ו"נורמאלית". מצד שני, "כוס" - בעעעע ולמה אנחנו נרתעות? כי אומרים את זה בנימה זנותית. תנסו לומר זין בנימה זנותית, אי אפשר - זה תמיד יוצא גברי. "כוס" זה זנותי. מי אשם?
בכל מקרה, "פות" זה מתחסד מדי, ו"איבר מין" זה מדעי מדי. נשאר עם ה"מה שמו" או ה"מקום ההוא". אין ברירה
יש להזעיק את האקדמיה ללשון שתבוא לעזרתנו. היחס שלי אליו? אוי! אוי! מה זאת אומרת אליו? *אליה*!!!
נקודה חשובה - מדוע כל השמות האפשריים לאיבר הזה הם ממין זכר???
*מזועזעת* בכל מקרה, אין לי בעיה איתו (ב26 ימים מתוך 30 ימי החודש) אבל הריח - לא מסוגלת לסבול.

היי נורית ../images/Emo13.gif

תודה על ההשקעה בתשובה, אבל אני מוחקת את ההודעת ששמת כאן עם התמונה, היא פשוט יותר מידי בעיניי לכאן... את מוזמנת לצרף קישור לתמונה כזאת, אם את רוצה
עונג

תודה הבנתי. בסך הכל זה מפרסום

של חברה להסרת שיער. אגב בכל פורום ניתן לצרף תמונות, ונראה שאנו נשים רציניות ופורום רציני שעל דברים טבעיים לא צריך לצנזר. אבל החלטת המנהלת - כבודה וייעשה.

ד"א ../images/Emo13.gif

נורית כתבה כאן הודעה על הסרת שיער לצמיתות שבמהלכה נפרדים מהשיער לתמיד וגם מ-9,000 ש"ח. הסיבה שההודעה נמחקה (לצערי) היא שהייתה מצורפת אליה גם תמונה של כוס מגולח, שלא מתאימה לכאן. אני בשלבי יצירת תקנון לפורום, כך שיהיה לכולנו ברור איך זה עובד כאן, מה מתאים ומה לא
עונג

למעלה