שם ללהקה

שם ללהקה

אחי, אחותי ואני פותחים להקה, ורצינו לשמוע את דעתכם לגבי השם היפה ביותר מהרשימה הבאה: WALLPAPER BLACK-BALANCE THE GHOSTS TREATY BACKGROUND BLUE COVER הצביעו והשפיעו!!!

נמצא שם!!!

מהיום, אנחנו האאוטסיידרס!!! ביום שלישי, בלי נדר, שלב ההופעה החיה: מי יהיה סולן הלהקה.

אין לי מושג...

רק זה חסר לי
שברנו את הראש שבת שלמה למצוא משהו...

שיט!!!

יש כבר!!! http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistId=6238 זה לא נראה לי משהו עולמי כזה, אבל זה באמת באסה...

mirrra

New member
פחות. אבל לא נורא.

עדיף מאשר שיהיה משו שכבר קיים

miss evil

New member
תשארו כבר עם הרעיון ה1

אם תחשוב אל זה אז בערך יש כבר את כל האפשרויות לשמות... או שפשוט תמצוא שם מממש מממש מוזר כמו למשל : 'חכה שם' או 'שקל' משו שרוט לחלוטין..

pookacha1

New member
נצל"ש...

אני לא מאמינה!!!!!! הייתה לי אפשרות להיות בהופעה של לינקין!!!!!!
אמא שלי ב-24 לחודש טסה לפריז.. ויש ללינקין הופעה שם ב-18 לחודש.. ואם הייתי אומרת לה יותר מוקדם על זה היא הייתה יכולה לשנות תארייייייך!

pookacha1

New member
חח תיקון.. של מייק.. אבל זה לא

עקרוני! אני מתה ללכת!! ואמא שלי מסכימה לממן אבל גם עכשיו אין לי עם מי לטוס!!! ראבק!

אסף Day

New member
לי קרה אותו דבר כשהייתי בצ'כיה

ראיתי את הפלייר של ההופעה אבל התאריך היה כמה ימים אחרי התראיך שבו חזרתי

Lp Fairy

New member
לא נורא!!!!

שי יתחפש למייק (שוב פעם) והוא יתחיל לשיר לך..[= חחחח זה הכי קרוב למייק שאפשר להביא לך..[=

pookacha1

New member
אבל שי הוא כבר מייקי!

יודעים מה.. אני אגיד לו לשיר לי לינקין פארק
מייקייייייייייייייי תשיר לי לינקין פאאאאאארק!!

tony16 yy y

New member
אנשייים

אני נוסעת לטיול של כמה ימים........... אני אגעגע לכולם !! אבל במיוחד במיוחד לשי( אהובי ) מקווה להנות :) ואני זמינה בפלאפון של 24/7 אז נתראה ... ביי ביי

T r A u m A

New member
סליחה סליחה!!! מזה הדיבורים האלה?

אני לא מתחפש השנה למייק שינודה... לשיר לצ'זי שירים של לינקין אולוויס אבל להתחפש שוב ולצבוע תשיער לאא!!! אני מתחפש לטינקרבל מNY חעחע סמר יודעת על מה אני מדבר XD וטוני מי לאף יו טוווווווו חעחעחע מיי לאף :)

למעלה