שם להרכב חדש

radioactivi

New member
שם להרכב חדש

ממצב חבר'ה?? האמת שאני חדש בפורום אבל כבר המון שנים באלקטרוני. אני מנגן ויוצר(מנסה לפחות) מוסיקה כבר 8 שנים בערך(עוד לא שחררתי כלום) אבל רק בחצי שנה האחרונה התחלתי לעבוד באופן מאסיבי. אתמול סיימתי את אחד הקטעים הרציניים הראשונים שלי. אני עובד עם שותף ואנחנו מחפשים שם להרכב. אנחנו לא מחפשים שם עם משמעויות עמוקות רק שיהיה מספיק מסחרי ו"יתפוס". נשמח לתגובות בעניין.תודה מראש. ניר

X Ripper

New member
אחי

זה ניראה לי זול לבקש שם להרכב בפורומים....זה אתה והשותף שלך צריכים להחליט...לפי המוזיקה ומה שהיא אמורה לייצג.

radioactivi

New member
למה זול?

למה זול בנאדם?? זה בסה"כ שם זה לא שביקשתי שתעשה לי את המוסיקה. המוסיקה שאנחנו יוצרים היא לא בשבילנו אלא בשביל שהקהל יהנה. אנחנו רוצים שהקהל יהיה חלק מאיתנו ואנחנו ממנו(עד כמה שזה נשמע פלצני). אז לבקש הצעות לשם זה ממש לא זול....מבחינתי זה לא השם מייצג את המוסיקה אלא להפך. גם אם נקרא לעצמנו בשם מעאפן המוסיקה שלנו תדבר בסופו של דבר.

X Ripper

New member
אוקיי

תעלה דמו מקטע ונישמע מה הכיוון...... למרות שאני עדיין חושב שמי שמחליט על השם זה בעלי ההרכב בסופו של דבר

TֱAֱMֱIֱR

New member
אע.?

"המוסיקה שאנחנו יוצרים היא לא בשבילנו אלא בשביל שהקהל יהנה" מוזר . איך אתה יכול ליצור מוזיקה שאתה לא נהנה אבל מצפה מהקהל להנות? ותעלה איזה קטע נישמע את המוזיקה שלך מדברת.

TֱAֱMֱIֱR

New member
אמרת שהמוזיקה שאתה עושה היא לא

בישבילך. אז מה שנישמע מזה זה: שפולקה לא בשבילי אבל אני עושה אותה שהקהל יהנה.

השם של ההרכב הוא חלק מהמוזיקה

כמו שהשם של הטראק הוא חלק מהמוזיקה וכמו שהשם של האלבום הוא חלק מהמוזיקה גם לדעתי זה דבילי לבקש הצעות מאנשים אחרים זה אמור להיות משהו שקשור לקו הפקה שלכם כמו שוייב טרייב ביקשו הצעות לשם של האלבום החדש שלהם... כאילו... מה? אתם יצרתם אלבום, סיפור, מוזיקה מסוימת ואתם לא תקראו לה בשם? מצידכם שיקראו לדיסק "שמוליק" העיקר שהקהל יקנה? מוזיקה זו אמנות וחלק מהעניין של ליצור אותה זה לתת ליצירה שם. אתה והשותף שלך מפיקים מוזיקה וחלק מהעניין זה למצוא שם מתאים להפקה שלכם. לוותר על זה ולתת למישהו אחר לעשות את זה בלי שהוא מכיר אתכם בלי שהוא מכיר את המוזיקה שלכם בלי שהוא מבין את המסר שלכם זה לא מובן בעיניי... אתה סתם רוצה שם שלא יאמר בשבילך כלום, רק שיתפוס? אתה בטוח? סתם דעתי... שיהיה לבריאות

the third niple

הייתי פעם בהרכב שקראו לו ככה, אבל התפרקנו, אז הוא פנוי בשבילך. חוץ מזה השם של ההרכב שלכם צריך לבוא ממכם ולא מאנשים שלא מכירים אותך ואת המוזיקה שלך מאיזה פורום...

radioactivi

New member
הרי זה ברור שאת השם אנחנו נבחר

אנחנו רק מחפשים הצעות...כיוון. בכל דבר, תמיד טוב שיש עוד ראש שחושב כי תמיד יהיה מישהו שיחשוב על משהו שאתה לא חשבת בעצמך.

אז אולי באמת

תעלה איזה קטע שלכם שלפחות נדע איזה סגנון אתם עושים, כי אם את עושים דארק כבד ושורט אז אין טעם לקרוא לכם "דובוני אכפת לי"...

radioactivi

New member
סבבה

אני בכל מקרה יעלה דמו בימים הקרובים. נשמע את דעתכם על המוסיקה. תודה אחים.

dmt4me

New member
בוא נחשוב שניה..

נגיד ויש לי בשבילך אחלה שם ,ויש..אז כשתתפרסמו בע"ה אוכל לזיין לכול העולם תמוח שאני המצאתי לכם תשם?? נשמע לך העניין?? תחשוב אחי,שם להרכב מגיע מהיוצר עצמו,ממה הוא מושפע בעיקר ,ראיית עולם כלשהי,אהבה למשו,אנאערף.. שיהיה בהצלחה!

DorDassa

New member
Infected Kelementina

קלמנטינה

ניצלו"ש!!!!!!!!!!!!!

אם כבר בשמות הרכבים עסקינו, רציתי לבדוק איתכם אם השם של ההרכב שלי (שעלה לא מזמן) לא שייך כבר לאומן אחר. krooked? (וכן אני יודע שזה עם C)

למעלה