שם לבת

PrncsBamby

New member
שם לבת

שלום רב, אני נמצאת בחודש התשיעי להריוני ורצית לשאול את גדעתכם לגבי חלק מהשמות לגביהם אנחנו מתלבטים: הללי אורי (עם חולם, הפיצי אור) רוני ולירי שם המשפחה של הקטנה יהיה וייס חדד (אלא אם נמצא ש משפחה חדש שיהיה מקובל על שנינו, אשמח לגבי הצעות גם בנושא הזה) תודה מראש יפעת

ilanamysticana

New member
שם לבת

השם של הנולד/ת מועבר על ידי הנשמה בצורה אינטואיטיבית להורים במיוחד לאם. אתם תדעו. אך מכל השמות שנתתם נראה השם אורי שיהיה בשעה טובה ומוצלחת.

doingood

New member
שם לתינוקת

ארבעת השמות נשמעים לי מתאימים, תסמכו על האינטואיציה שלכם, ועל החיבור שלכם אליה. שתזכו להרבה התחלות חדשות.

רוני1955

Active member
בעזרת השם

השם השלישי הכי נראה לי. האוביקטיביות ממני והלאה.

PrncsBamby

New member
עדכון ../images/Emo13.gif

בשעה טובה נולדה בתנו בי"ד סיון, ה27 במאי 2010 בשעה 7:41. היא מקסימה ולשנינו ברור שהשם הללי מתאים לה, שאלתי היא האם עדיף לקרוא לה בשם הלל או הללי השיקולים הם: הללי - מצד אחד משמעות נקבית (שבחי, פארי... ) אך גם ההלל שלי (אך זו לא כוונתנו), שיקול נגד נוסף האותיות כותבות את המילה יללה במהופך, או לילה בשיכול אותיות. האם זה בכלל שיקול? הלל - משמעות זכרית אך יותר מתאימה לכוונה שלנו. חסרה האות י' שמרגישה לי דווקא נכונה בשבילה. השם אורי (במובן של האירי, הפיצי אור) עדיין רלוונטי גם הוא. אשמח לחיזוקים לגבי השמות הנ"ל

מזל טוב!!! בשעה טובה.

מעניין לשמוע איך עברה הלידה.... לגבי השם לבתכם הברוכה - הייתי ממליצה על השם הללי. לכי עם ליבך והאינטואיציה האימהית המדהימה שהקב"ה טבע בנו! אפרט יותר בהמשך במקרה הצורך כי אני ממהרת אבל מזל טוב!!!! בברכה, נורית.

למעלה