שם לבתי

Additti

New member
שם לבתי

בתי נולדה ב-6.4.08 ועדיין לא החלטנו על שם בשבילה. האופציות בינתיים הן: מאיה, רותם, טליה, אלה, ליאור. האם אחד השמות מתאים מבחינה נומרולוגית? אשמח לתגובה בהקדם! תודה, עדי

ilanamysticana

New member
שם לבתך

ראשית תסתכלי על הילדה ותקראי בכל שם ושם וראי מה את מרגישה שמתאים לה היא תספר לך אם תתרכזי לדעתי(ולא ששאלת אותה) הייתי נותנת לה את השם אלה וזה על פי תאריך לידתה

תשובה לעדי

לאחר בדיקה קודם כל את צריכה לחוש באינטואיציה שלך לבחירת שם הבת מבדיקה שלקחתי את כל השמות השם הכי טוב זה ליאור כמובן צריכה לבדוק מה שמרגישה בשורש הנשמה וצריך לבדוק את האותיות ששולטת על חודש ניסן ו12 השבטים בדיקה לפי תאריך לידה והכי חשוב מה שאת מרגישה על פי הקבלה ההורים שניהם בוחרים אך אני מסתמך על חוה אימנו שהיא בחרה ראשונה את השם לילדיה לכן תלכי אם האינטואציה מבחינת השמות שנתת הכי שנראה זה ליאור בהצלחה ממני חג שמח תמיר בן אשר נומרולוג

Additti

New member
התלבטות בין שני שמות

תודה על התגובות! השם שאני הכי מתחברת אליו הוא אלה. בעלי יותר מתחבר לשם נעמי. כנראה שזה יהיה אחד משניהם. מבחינה נומרולוגית איזה מהם יותר מתאים? שוב תודה וחג שמח עדי

בכדי לדעת מהו השם המתאים ביותר

יש לאבחן מפה נומרולוגית מלאה של התינוקת מול שמות ההורים . על פי התרשמותי , אינטואטיבית את יודעת איזה שם את רוצה וזה הכי אקוטי בעיניי מעבר לכל מזל טוב ובהצלחה,קרן

Additti

New member
../images/Emo20.gif תודה קרן,

שלחתי לך מסר אישי. אשמח לתגובתך! עדי

למעלה