שם לבר אקטיבי....

benoherzlia

New member
שם לבר אקטיבי....

הצעות, רעיונות וכל שם מקורי לבר אקטיבי יתקבלו בברכה...

MEIMIS

New member
האם אתה רוצה סתם שם לבאר שלך?../images/Emo13.gif

או שאתה רוצה שם של הבאר עם איזה זיק קטנטן מהשם שלך

benoherzlia

New member
אני רוצה שם אדיר משהו מיוחד

שם שיגרום לאנשים לומר וואו איזה שם מדליק זה חייב להיות בר טוב

אז אולי אתה מחפש במקום הלא נכון

לא מפריע לי שאתה שואל פה, אבל אני לא חושב שתמצא פה תשובות לנושאים האלה. זה לא פורום בוני-בארים או מקימי-מסעדות או פרסומאים-וקופירייטרים, זה פורום יין-ואלכוהול, ובו מדברים ודנים בנושאים שקשורים ביין-ואלכוהול, לא בהקמת עסק ודרכי שיווקו. הקהל בפורום הוא בספק גדול מאד הקהל שיתלהב מהבר-האקטיבי שלך או כל בר-אקטיבי אחר, ויותר הגיוני שיתלהב מפאב עם משקאות מיוחדים או באר עם אוירה מיוחדת שכיף לשתות בו. מעבר לכך -- קצת סבלנות שאלת שאלה שלוש פעמים. חכה לתשובה. אם לא עונים כנראה שאין מה לענות, ואם לוקח זמן אז לוקח זמן. שיהיה לך בהצלחה.

benoherzlia

New member
אם לא כאן אז איפה

אם לא אנשים שמבינים באלכוהול יעזרו לי אז מי כן? דווקא אתם האנשים שיכולים לעזור בנושא תתנו מתכונים רעיונות לשתייה אתה ישר קוטל ולא מנסה לעזור ממש לא מכובד מצדך.

לא קוטל, נהפוכו

מציע לך מקומות טובים יותר. אמרתי מראש -- אין לי בעיה עם זה, וסבבה אם יעזרו לך, ואם היה לי רעיון הייתי נותן בכיף. אם לא שמת לב כתבתי שאתה שואל על שם לעסק שלך במקום הלא נכון. לא שאלת על "מתכונים רעיונות לשתייה". לא מכובד לא לקרוא הודעות ולהגיב סתם.

benoherzlia

New member
אז בוא אני יעזור לך

יש חנות משקאות ברמת השרון קוראים לה המחסן של נפתלי יש שם בקבוקי פלרינג

Orrza

New member
אתה חושב שעם שם כזה יצפו ממך

להחזיק בקבוקי אבסולוט? אני בטוח שכן, ואני בטוח שלא תתקרב לבקבוקים עם כאלה מחירים... אם אתה חושב שכן תתעסק בבקבוקים כאלה בבר האקטיבי שלך, אני מציע לך לוותר מראש על העסק כי אתה תפסיד המווון כסף. וחוץ מזה, אם בלוגו שלך יהיה משהו שיכול להזכיר את וודקה אבסולוט, אתה יכול לקבל מהם אחוש-----מוטה תביעה על גניבת זכויות יוצרים, מצג שווא ועוד דברים מעניינים שאני לא יכול להעלות במוחי כרגע, אבל עורכי הדין שלהם כן יוכלו. אז תחשוב פעמיים!! אבסולוט זה מסוכן... אבסולוטלי זה מגניב (במיוחד עם לחברה שלך קוראים טלי). נסה פורומים של חידודי לשון, קופירייטרים, האקדמיה לפיתוח השפה העברית, הם יוכלו לעזור יותר. אור.

למעלה