העדי של עדי
New member
"שם כל האדם".. ../images/Emo79.gif
תהייה עלתה במוחי.. השיר הזה מאוד הצליח כשהוא יצא ברשת ג'.. השמיעו אותו המון. אני חושבת שגם בגלגל"צ אבל מה שעצוב הוא שאני לא זוכרת..
וחשבתי על זה.. אם אני נותנת למאיר המון המון קרדיט השיר הזה הופיע בפלייליסט של ההופעות אולי 10 פעמים מאז שהוא יצא.. הוא בקושי מבצע אותו, לא התראיין לגביו, הוא לא היה קשור בשום צורה שהיא לאלבום שבדרך.. וניסיתי להבין מה היה הרעיון
אם הוא היה מתראיין לגביו/ מדבר עליו/ מבצע אותו בהופעות ומשמר אותו בצורה כזו או אחרת זה איכשהו היה מובן.. אבל הוא לא עשה את זה.. אם לומר את האמת, כפריקית של "הצבעים משתנים" זה גרם לי לתהות אם זה המצב שהיה גם אז.. וכמו שהיום הוא מסרב מסיבה לא ידועה להכניס אותו לפלייליסט אולי גם אז היה לו הרבה יותר פשוט ללכת לישן ולמוכר.. (ציפור לחשה לי ששירו של שפשף עדין לא זז מילימטר ממקומו..). אני רואה היום- אין אדם שאני מכירה לו את "הצבעים משתנים" ולא מתאהב באלבום הזה.. (ועשיתי את זה עם המון אנשים..) אז נכון שהוא קשה אבל אני חושבת שהבעיה שלו לא הייתה המוזיקה שבו אלא יחסי ציבור.. וכמובן התפיסה המעוותת שהקהל אוהב מוכר ורק מוכר.. הקהל אוהב מוכר, זה נכון.. אבל אפשר להכיר לו עוד.. צריך למצוא את האיזון.. בכל אופן, גלשתי כהרגלי.. יש לכם מושג מה למען השם היה הרעיון של "שם כל האדם" והאם גם אתם מוצאים הקשר כלשהו ל"הצבעים משתנים" ו.. ו.. נכון שכל התהיות שלי מעידות על כך שנולדתי להיות אשת יחסי הציבור שלו
(לא אמרתי כלום
) זהו, שתפו אותי במחשבותיכם בעניינים אלו..
תהייה עלתה במוחי.. השיר הזה מאוד הצליח כשהוא יצא ברשת ג'.. השמיעו אותו המון. אני חושבת שגם בגלגל"צ אבל מה שעצוב הוא שאני לא זוכרת..