שם חדש לספר השביעי

זה גם לא חייב להיות הסוף

לא מדברת על ספר שמיני, יש המון סופרים שמסימים ספר לפני הסוף הסוף, אלא רק ברגע שכל המתח נעלם. הארי או וולדמורט לא חיייבים למות... הארי יכול גם נגיד לגלות את כל ההורקוקסים או משו כזה...

Volldemort

New member
נראה לי שזה דווקא

נוויל. היא בטח תעשה משהו עם זה שגם הוא יכל להיות בנבואה... אבל קודם צריך להוכיח שזה השם של הספר

ToryMaster

New member
יחי ההגיון

הספר עוד לא נכתב וכבר יש לו שם. מה שבטוח, זה לא הארי.

ללא נושא

תחשבי שרולינג יודעת כבר את כל הסיפור והיא לא תשמור את זה בסוד וחוץ מזה כשיצא הספר ה- 5 כולם ידעו שיקראו לספר ה- 6 הנסיך חצוי הדם

gdisrael

New member
ממש לא חשבו שזה בכלל יקרא

הארי פוטר ולפיד האש הירוקה (משהו כזה חחח)

ללא נושא

תחשבי שרולינג יודעת כבר את כל הסיפור והיא לא תשמור את זה בסוד וחוץ מזה כשיצא הספר ה- 5 כולם ידעו שיקראו לספר ה- 6 הנסיך חצוי הדם

ללא נושא

oriaaaa

New member
נצל"ש!- בבקשה תכנסו

אלוהו! קוראים לי אוריה ואני עושה פרוייקט באנגלית על הספרים של ג'יי קיי רולינג וגם בכללי על הספרים של "הארי פוטר". יש לי כמה שאלות לשאול אותכם וזה יעזור לי מאוד אם תענו לי עליהם! אז בבקשה..! 1) את\ה בן או בת? האם אתה בן הגילאים 7-10\10-15\15-20\אחר. 2) למה לדעתכם, או מה לדעתכם כ"כ מושך הרבה אנשים לקרוא את הספרים? מה ה"קסם" שלו? אני צכה אתרים שיש שם ביקורות ( מעיתונים או אתרים כלשהי) - לאו דווקא חיובי על הספר..אם יש לכם כאלו.. ואשמח אם תוסיפו כמה קורות חיים מעניינים על ג'יי קיי רולינג..כי קראתי שזה לא נכון שהתחילה את הכתיבה שלה על מפיות במסעדה.. בבקשה תענו לי..זה יעזור לי מאוד.. תודה רבה רבה רבה!!

למעלה