שם התשמש :פלשתני,

המוטרד

New member
שם התשמש :פלשתני,

אולי זה כוונה טובה או לא טובה בבקשה לדרוש ממנהלת פורום לקויי שמיעה שתחסומם שם המשתמש את מילה פלשתיני אף אמרה שהוא יהרוג אותה ובשל מצב בטוחני אני קצת חושש לחייה

המוטרד

New member
אני לאט מבין שלכם לא איכפת

זה מודבר בילדה שפוחדת בבקשה תעזרו לה במקום לזלזל ולבסוף זה יגמר לא יפה

black_magic

New member
רגע רגע..

מי אמר שאני פוחדת? אל תגזים.. אני יודעת שזה סתם ילדון משועמם שבא לו להיות גבר.. וכמו שכבר אמרתי, יעבור לו.. סה"כ אני לוקחת ת´זה בצחוק..

המוטרד

New member
מה מצב

נו אתם מטפלים בזה את צריכים להתלונן למשטרה על מילה לא טובה

1234@@@@...

New member
מבלי לפגוע בהנלהת פורום

אני רואה בכם בזלזלול על איום חייה של צעירה בת 16 ואתם מעלמים מיזה במקום לומר על כך

black_magic

New member
הבעיה היא

שמי שפתחה לי את הפורום לא נתנה לי הסברים על כל מיני דברים שמנהל פורום צריך לדעת.. וכתוצאה מכך אני לא יודעת איך לחסום אנשים, למחוק הודעות מיותרות וכ´ו.. איך אני פונה להנהלת הפורומים כדי שיעזרו לי בבעיה זאת?

את יכולה לכתוב הודעה עבור נטע

בפורום המנהלים (קישור לפורום תמצאי בשורה הצהובה בפורום שלך אחרי שתיכנסי דרך האדמין), או שתכתבי אליה מייל בפרטי והיא תיצור איתך קשר טלפוני: [email protected]

להנהלת פורום -

למה את מחבקים ידיים ולא עושים שום דבר דברתי איתה (עם מנהלת נוער חרשים) אני בעצמי חירש דע לכם שלמזלה לא קרה שום דבר בעניין ערבי ,ואני נהייתי רגוע קצת אבל זה היה יכול להיגמר ברע מאוד ואתם שתקתם!!! ככה לא היה צריך להיות אם הייתי שומע טלפון ,הייתי מתקשר למשטרה ,לא איכפת לי מיזה ,רק שיבואו משטרה בבקשה להבא אם יקרה משהו איום כמו שהיה לה ,תגיבו , תעשו משהו אחרת תהיה לא נעים ידוע שלפורמים יכולים להכנס אנשים מכל מקום שבעולם ,וצריך להזהר מלשון שלהם ואתם שתקתם , בבקשה תעשו משהו ,מצבו כיום ממש על פנים ,ואתם יודעים זאת סליחה על חריפות ,אבל היה לי מאוד איכפת מבני אדם תמימים בכל שוב ממני בברכה דרור חביה

oren*

New member
ענו לך שמנהלת הפורום הסתדרה בעצמה

ואם הייתה בעיה נוספת היא הייתה יוצרת קשר עם ההנהלה ומבקשת עזרה. מדי פעם נכנסים גולשים בשם בדוי לפורומים מסויימים וכותבים איומים - לא צריך להתייחס ברצינות לכל איום שכזה. הנהלת הפורומים לא תשלח ניידת משטרה לבית של כל אחד שקורא לעצמו "פלשתיני" או "ערבי".

לאורן , אני חושב שאתה טועה בגדול

אם זה היה ברצינות צריך ללמד לקח להפסיק את זה את לא מבין כלום ,אז תן להנהלת פורום לעשות טוב ,ואו.קיי לא תקחו ברצינות ,ולבסופו דבר כן יבואו לביתה ,(לדוגמא איום באונס) ובאמת יבואו בבקשה אני כן אשלח ניידת ואדאג באופן אישי שיפתח תיק נגד כל שמי פוגע ע"פ החוק יש זכות לתבוע כל דברי דיבה ואיומים ואני לוקח ברצינות כי היו מקרים שנעשו אז מטב שקח דברים ברצינות

טוב ,אתם מזלזלים בזה

יום אחד יקרה משהו וזה יעלה על אחריותכם רק חבל שאני חירש ולא מסוגל לדבר בטלפון לא אכיפת לי מיזה רק שירגיש רע מה שאנחנו מרגישים

איננו מתייחסים לדבר בזלזול

ואולם המילה "פלשתיני" אינה מהווה עבירה על החוק. דווקא בשבוע האחרון דובר רבות בשני אירועים בהם עורבה משטרה בעקבות התראה של הנהלת תפוז, ועל כן איננו מבינים את תלונותיך. אנו ערים למתרחש, ופועלים בהתאמה.

למעלה