שם השיר -סומבררו

eyal shimshon

New member
שם השיר -סומבררו

היי בנות,זה אני אלפונסו, הבחור עם הסומבררו על הראש,באתי לבדוק ואכן נשארתן יפות, נכון שהיה שווה לחכות,אז יאלה סיבוב על הסומבררו ואני עומד בראש. ענוג ונפוח כמו קפיץ מתוח, אלפונסו לא חולף עם הרוח את עם המחוך וזאת עם המטפחת על הראש, כן הנה כולם גם ההוא עם הקטן. אז כולן לצעוק אלפונסו אל תלך מכאן. קדימה,קדימה בנות אין לי זמן. קדימה ,קדימה להגיע לכאן. נכון זה אני אלפונסו שמפשפש, כולן להתפשט כי אני ממש אש, וכל מי שרוצה קדימה למיטה, לא לצעוק זה יימשך רק דקה כי אני אלפונסו נמצא בנסיגה. ואז אלפונסו עוצר,מביט בסומבררו ומרגיש שכבר לא כייף, אז אנא בנות להתחיל להתלבש כי אלפונסו עייף וגם לא מתרגש. קדימה קדימה בנות אין לי זמן, קדימה ,תכריזו שאני בורח מכאן

יערית

New member
היי אלפונסו

הפלת אותי שדודה, אני כ``כ עייפה, נמאס לי להסתובב סביב הסומבררו, אולי כדאי שנעשה הפוגה. רק דקה אתה מציע? ואני חיפשתי שעת איכות איתך, ואתה מציע לי רק אצבע אחת ממך, לפעם הבאה רוצה לצעוק ולצרוח יותר מדקה ולהגיע לפיסגה. אז יאלה אלפונסו לעבודה, הזמן אצלי יקר ...אני מודה, אז לפני שאתה יוצא לסיבוב הופעות חדש, שקול את הצעתי לך בכבדות ראש! יערית-גרועההההההההההההההה בשירים.

eyal shimshon

New member
אני מתרגש

יעריתו`ש אני בוש ונכלם....עומד מול כשרון כמוך אל תביכי אותי את מוכשרת אה... הכל תלוי בך אם תרצי יותר מדקה רק תתקשרי ואני בא את מתוקה יערית,באמת!!!

יערית

New member
טוב שאתה עומד ולא יושב

כי ההיפון תיכף מגיע:) אני מוכשרת בדברים אחרים,באמת תודה על המחמאה אך אני יודעת במה אני טובה. ושוב יקירי,אני אומנם רוצה יותר מדקה אך אני כבר שבעה. לגבי המתיקות שבי(האקס שלי חושב אחרת)אני פשוט אני, פרווה לחלוטין. יערית-שיודעת שיש לתת צ`אנסים לאנשים בחיים.

eyal shimshon

New member
יעריתוש!!!

כבד עליי ,אקסים לשעבר וזה שאת שבעה כבר פרווה... באמת שכבד עליי העיקר שיהיה לך טוב עכשיו יש משחק כדורגל אז לא נראה לי שאוכל לענות בשעתיים הקרובות ואולי גם לא כל הערב בגלל מישהי שכנראה תגיע אליי אז להשתמע כשייצא. ביי

יערית

New member
עצור!!!!!!!!!!

האקס שלי עומד עלייך? כי הוא דווקא מאוד רזה לאחרונה. אני שבעה מאוד מאוד,אך תמיד יש לי תאבון(כזו שמנה שכמותי), לגבי משחק הכדורגל ...חכה לי ביציע אולי נחטוף משהו או מישהו. בחייך הקטע הזה שצריכה לבוא אליך מישהי פגע בי מאוד, אתה מזמין לביתך מישהי ומצד שני מבקש ממני להתקשר אליך, זה לא נראה יפה,נראה לי שאתה בקטע שאני אקנא לך, ואני לא קנאית כלל וכלל,אז לכשתסיים איתה,וכשהמשחק יסתיים, תחזור אלי לכאן ונמשיך לשוחח על רמת המתיקות שבי. משחק מהנה,צפייה חסרת מתחים,ובלי לשלוח ידיים. יערית-שמנסה לקום מהרצפה מההיפון שקיבלה.

eyal shimshon

New member
עצרתיייי!!!!

קודם כל תרגעי מגיעה אלייי ידידה ויש לה חבר לגביי שביעותך אני מקווה שלא נשמע עליה עוד.... המשחק חרא של משחק אני רואה אותו רק בגלל הכבוד שאני מקווה שיביאו היהודים- לא סובל כדורגל! דרך אגב יערית אני ושמנות זה כמו הזיקה שלי לכדורגל! וידידתי תהיה לזמן קצר כנראה אז תהיי רגועה זה יעבור בשלום עני עונה לך בזמן שאני רואה את הדקה ה-68 פשוט חרא של משחק

eyal shimshon

New member
חושבת אולי לא?

אולי אני רק שונא כדורגל ושמנות ותו לא? אולי תירגעי ואותי תאהבי ואולי לא היו דברים מעולם ואולי את שמנה שעליי התנפלה ואולי אני אעל בקרוב כי נמאס לי מכאן(אני יוצא מפה בקרוב ,תשמחי) אז אולי תעזבי אותי לנפשי כי לא ביקשתי שתתערבי

למעלה