שם הספר השבעי ?

Shaby Sababy

New member
המה כמה.

*הארי פוטר והמסטיק המסטורי* *הארי פוטר והנעל המסריחה* *הארי פוטר והפודינג המטורף* *הארי פוטר וחברת הבגדים החדשה למידות גדולות של דאדלי* *הארי פוטר וההימפונטוסטראקופטוסטופיקוסלביה* *הארי פוטר והארטיק שנזל מהפה אל הגרון ואז אל החזה ואז על הבטן ואז לאיבר המין ואז אל הברך, ואז אל הפולקע ואז אל כף הרגל* *הארי פוטר ועץ הבטטות המסוקסות* אווו יש עוד מלא אין לי כוח לכתוב :X

your avi

New member
אני יודעת!

"הארי פוטר לא מת בסוף!" "הארי פוטר ו- RAB" . חי חי. "הארי פוטר והגרביים של דמבלדור" "הארי פוטר והעזים הנועזות"

J Halliwell

New member
אולי?

הארי פוטר והדאדרס השמן והטוב לאלה שלא מבינים "דאדרס" זה השם חיבה שפטוניה וורנון נותנים לדאדלי. מי שקורא בעיברית מכיר את זה כ-דאדלוש (אני חושב) אבל דאדרס יותר מצחיק לדעתי

michael meiri

New member
קבלו... לא לחלשיי הלב

"הארי פוטהד והמבט המזוגג" "הארי פוטר והאם זה שרביט הקסם שלך או שאתה פשוט שמח לראות אותי" "הארי פוטר ומציצת השרביטים הקסומים שיורקים" "הארי פוטר ואל תרים סבונים בכלא" "הארי פוטר ומסדר הנקרופילים הגמדים" טוב אני אסיים פה כי אני ממש סוטה

Nagini Potter

New member
המ?

הארי פוטר וההיפוגריף ההיפופוטומונסטרוססקוויפדלופובי קלות הארי פוטר והג'וינט המפוקפק הארי פוטר והקונדום הקרוע הארי פוטר וכוח האהבה הגדולה שבקשת וענן, עם לבבות ורודים כאלה מסביב ופרחים ריחניים ונרות דונג תוצרת יד הארי פוטר ואבן הסודות של האסיר מגביע מסדר הנסיך ואם הספרים ימשיכו להיות בגודל כזה- הארי פוטר והסוף לעצים

קטרפי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

הארי פוטר ואבן הסודות של האסיר מגביע מסדר הנסיך

חח. האחרון לא שלך:]

ובאנגלית זה יותר טוב: HP and the end of trees כי HP זו גם חברה של מדפסות. משחק מילים מטורף

Nagini Potter

New member
הא לא קלטתי שזה קשור למדפסת..

זה פשוט יצא בדיוק אחרי הרביעי, שנראה לנו ענק, אז ככה הבנתי את זה
לא מצאתי את הסטיקר המקורי בשביל לשים אותו פה, אז כבר כתבתי בעצמי וזהו ^.^

חח האחרון

בדיוק חשבתי על לחבר לפחות מילה אחת מכל ספר ופתאום קראתי את שלך חח

J Halliwell

New member
עוד אחד אבל הפעם האמיתי

הארי פוטר ומילה מרולינג: "אוו כמה כסף אתה תכניס לי, חחח"

למעלה