שם הספר השבעי ?

ענבאך

New member
הכי הגיוני.

את להיות סגידה!

avinoam edry

New member
מה הוא בדיוק עושה איתו?

מצד שני הוא די בודד במהלך החופש כך ש.......................

Pink Stuff

New member
המ... יש לי גם!

הארי פוטר והציפורן החודרנית הארי פוטר ומגפת הסודוקו הארי פוטר וכדור השיער של קרוקשנקס

עוד שמות

הארי פוטר ושרי אריסון הארי פוטר והגוגל מוגל הארי פוטר מתקבל לעבודה בעזרת עוזי כהן שחזק יותר מכל קוסם הארי, וולדי ופיני בלילי הארי פוטר וגילה גילה בוצ'ה בודי הארי פוטר והסנדביץ' חצוי הלחם הארי פוטר והגירוד באצבעות כף רגלו השמאלית הארי פוטר מציף את תפוז ונחסם הארי פוטר פוגש ביער את טום בומבדיל הארי פוטר מהמפעל ומחפש עבודה הארי פוטר אומר אציו ועונים לו לבריאות הארי פוטר מתקבל לשורות הג'דיי הארי פוטר וסל הקליטה בישראל הארי פוטר וחנן ענן מתבגרים מינית הארי פוטר והכיתה המעופפת הארי פוטר הדביל שחושב שאפשר לשוט על ספינה העשויה מאוניות הארי פוטר ולחש הסופרקאליפרג'יליסטיאקספיאלידושס

Mr Squirrel

New member
הארי וטר וחתונתה של פנינה רוזנבלום!

הבעיה שהספר לא יהיה עדכני אחרי כמה שבועות בלבד... P:

Jifannit

New member
האחרון הכי טוב :)

סוף סוף אני מגלה איך לומר את זה. *מנסה לומר במהירות ולא מצליחה* דאמ.

your avi

New member
LOL

"הארי פוטר והגוגל מוגל" חחח... הרגת אותי. "... והכיתה המעופפת" חה!!! "... וחנן ענן מתבגרים מינית"
אני יודעת לומר סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאליקדושיס! באמת! והארי פוטר לא דביל. אם הוא חושב שאפשר לשוט על ספינה העשויה מאוניות, אז אפשר!

ענבל30

New member
לאור כמות השאלות שעדיין לא נענו

על ידי הוד רוממותה רולינג, סביר מאוד להניח ששם הספר השביעי יהיה: Harry Potter and the FAQs רעיון לא שלי - קראתי בפורום הארי פוטר לבוגרים.

רשימה מלאה של השמות שרציתי לכתוב...

הארי פוטר ונקמתה של פטוניה בלכלוך הארי פוטר ונקמתו של הלכלוך בפטוניה פוטר והזאב הארי פוטר: הטירה שמעבר לרכבת (בהשראת הסרט השני של אנימה מסויימת) הארי פוטר והאסיר בחדר הסודות של מסדר הגביע של האבן חצויית הדם הארי פוטר והכפר הנסתר של העלה הארי פוטר והקרב הסופי נגד אורוצ'ימא... כלומר וולדמורט! הארי פוטר, האיש שמאחורי מייקרוסופט הארי פוטר והשימוש הנרחב בקללות קסם אך המועט בקללות

Roonil Wazlib

New member
מה דעתכם על

הארי פוטר והמעריצים שיודעים מה יקרה יותר טוב מג'ו?

למעלה